У очистці, на тлі величезного лісу, там жив майстра, який мав велику траву овець. Щодня їсти одну овець з трави. Вівці викликали волю багато тривоги – вони побігли в лісі, і йому довелося витрачати багато часу, ловивши одну овець і збираючи інші знову в овець. Звісно, овець, що він був про вбивство, відчув його і почав протистояти відчайдушно, і її висихають інші. А потім майстер вирішив приїхати з такою хитрістю - він поговорив на кожну овець, і кожен надихнув щось.
Він сказав: «Ви не овець, ви просто люблю мене». Ви нічого не боятися, для мене тільки вбити і їсти овець, але ви єдина людина в цій траві і тому мій найкращий друг.
Другий сказав: «Чому ти відійшся від мене, як інші овець?» Ти не боятися. Я тільки вбити овець, і ви мій друг. й
Третя людина сказав: «Погляд, ти не овець, ти овець». Вовк Я повага. Я продовжую вбити один овець щодня, але вовк, найкращий друг майстра, не має нічого страшного.
Так він сказав кожному з овець, і запропонував кожному, що це не було овець, але зовсім інша тварина з усіх інших овець у флокі. Після цієї бесіди поведінка овець повністю змінилася – вони захоплювалися спокійно і ніколи не побігли в ліс знову. А коли майстер загинув ще одну овець, вони думали, "Дуже, ще овець загинув, і у мене є лев, вовк, людина, чарівний найкращий друг, нічого не боятися".
І навіть овець загинув підступ. Він просто прогулявся до одного з них і сказав: "О, мій найкращий друг, ми довго не говорили." Приходьте до мого двору. Хочу консультувати вас з блокуванням овець. І овець пішов з майстра з гордістю. І попросив його найкращого друга, як вони збираються у спадку. Потерпілий щасливо сказав йому все, а потім загинув її. Поки смерть була миттєво, овець не міг зрозуміти.
Ввічливий був дуже радий - він підняв самооцінку кожного з овець, в результаті вони припинили начинку своїх голів з думками про непристойну смерть, став менш невротичним, насолоджуватися життям і тихо приколів трави, в результаті чого їх м'ясо стало набагато тастер. Протягом багатьох років майстер легко зумів величезну траву, і найцікавіше - це те, що решта овець почав допомогти йому - якщо деякі занадто розумні овець почали вгадати істинний стан речей, решта овець - добре, леви, люди, вовки - кращі друзі майстра, поінформували його дивної поведінки цієї овець, а наступного дня майстер буде з'їсти його з задоволенням.
Це пов'язаний. Хто ви думаєте, що ви, вовк або лев?