Енергетичний прогноз – «Схід чудес». Січень 2016

Шановні друзі,
З Новим роком!
Перед тим як ми подивимося на благословення, що 2016 має в магазині для нас, давайте подивимося на подарунок, що минулий рік приніс нам.

Яка подорож була! Якщо підвали і мінуси 2015 р. були більш екстремальними, знають, що ви не тільки.

Якщо я мав поставити результат цього року в горіховій шкаралупі, я обрала слова «розташування» і «відступ». й

Коли більшість з нас думають про ці два слова, ми часто асоціюємо їх з поняттями нової епохи, які здаються недоступними для більшості людей. Проте, пробудження і більша обізнаність про багатство не завжди, як «чарівні і красиві казки» так багато людей думають.

Що б не пробулось пробудження свободи, це завжди передує і слідує періодам приходу до поверхні глибоких розводять візерунки виживання, з якими наші розуми звикли до виявлення в минулому житті, а також цього. Ці візерунки включають страх, хаос, страшність, тривожність, провину, суд.

2015 р. приніс нам реалізацію, які б ви не знали, що наш розум використовує для захисту себе, важливо серйозно та поважно, щоб дати їм право існувати, оскільки вони наразі існують. Пастка, що люди на духовному шляху часто потрапляють до того, що вони відчувають себе зобов'язані завжди думати позитивно і презентувати себе таким чином, що відображає їх внутрішню досконалість. Не дивлячись на те, що ми пробуджуємо і пробуджуємо.

Коли ми як духовні істоти здатні гарантувати наш розум, що право існувати як це, поважаючи гідність і цінність його досвіду, навіть якщо це гістерична, ми відкриваємо себе, щоб отримати глибоке розуміння від нашого духовного самопочуття. І що компасіон має владу і здатність загоювати абсолютно все. Відкриває розум на нові, сприятливі шляхи, на які вона може піти без опору, яка виникає, коли розум думає, що щось відійде від неї. В кінцевому підсумку це призводить до стабільного і повністю пробудженого стану істоти.

Я також вибрав слово «відміни» за 2015 рік, оскільки за минулий рік багато з нас почали змінювати наші думки про те, що достаток дійсно означає.

Абунданс не обмежується значенням матеріалу, що людина здатна накопичуватися. На момент, коли людина усвідомлює, що це прямий результат любові до себе, для інших і для Всесвіту. Якщо людина бракує, не вистачає в якомусь місці свого життя, чи це фінанси або відносини, значить, він не дає достатньо любові до себе, а фактично іншим людям і всьому світу.

Вже не існує нічого неправильного з вибором для життя в здавалося б. Це персональний вибір кожної людини, яка заслуговує на те, що хтось інший. Тим не менш, якщо ви готові відмовитися від реальності, яка відображає, що не вистачає і генерувати більше великої кількості, просто зобов'язаний зробити сакральне самолюбителем, перш за все, відтепер.

Це може включати переключення до здорового харчування, витрачаючи більше часу, щоб зробити те, що ви любите, взаємодіяти з добрими людьми і, звичайно, лікуючи себе таким же чином.

Спробуйте все в першому кварталі 2016 року і ви побачите красиві зсуви і зміни.
2016 - Рік чудес

Як я почав з'єднатися з енергією 2016 року, слово «дзеркала» відразу прийшов до мене. Внесок до створення дива здійснюється нашим відкриттям і готовністю до надиханих дій.

У 2016 році ми зможемо досягти багато чого, що ми хочемо створити в нашому особистому житті. У цьому році, з персональним розширенням, що займає центральну стадію. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Новий рік також дасть багато людей нові енергії. Це особливо вірно для тих, хто відчував плутати і втомився на свій духовний шлях. Це оновлення допоможе нам отримати мотивацію і швидко завершити проекти вже розпочато.

Ще один компонент, який допомагає залучити більше дива в наше життя, лікує все з легкістю, радістю, і грайливістю. ЕНЕРГЕТИКИ 2016 будуть підтримувати нас таким чином. Посвідомість повинна приймати своє вірне місце, але весело, почуття гумору і легкого, відтвореного ставлення до життя однаково важливі. Такий погляд на реальність навколо нас не тільки розширить відносини, але може істотно поліпшити ситуацію в галузі бізнесу і кар'єри. Якщо ви виявите себе занадто серйозним, або що ваш розум почав худнути на виживання візерунки, просто попросіть себе, що я можу зробити зараз для власного задоволення і радості. Дотримуйтесь ідеї, що ви маєте, що це. Це створить більше місця для радісних чудес у вашому житті.

Також цього року існує висока ймовірність нестандартних, незвичайних рішень для раніше невирішених задач. Якщо ми вирішили взяти більші ризики, ніж раніше, інвестувати більше енергії у виконанні наших найвибагливіших снів і поглядів, які рухаються в ритмі власної музики, а не намагаючись адаптуватися до інших людей або порадувати їх, щоб любити нас.

Відкривши ці нові енергії допоможуть вам досягти більшого успіху і дивувати в усіх сферах життя.
Глобальні впливи

З глобальної точки зору, 2016 - хороший рік, щоб розбити старі жорсткі структури і перейти до нових концепцій, які підтримують гнучкість і творчість для всього людства, не просто вибрати кілька.

У світі запроваджуються старі ідеології та структури, як нові ідеології, технології, ділові підприємства та спосіб життя. Ключ до переміщення дива цього року з більшою легкістю і простотою є відкритості, відсутністю опору і руху в потікі. Ці люди, які можуть залишатися в цьому стані існування, побачать чудеса в їх житті багатопліфіковані і змащені в найдивовижніших способів.
Неприємний для 2016

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:

«Відтепер я повністю приймаю і помітив всіх чудес, які відбуваються в моєму житті.
Я тримую свою відкритість і перейдемо в природному потокі життя, щоб продовжити розширитися в досягненні більшої любові, миру, радості, свободи, фінансового благополуччя, творчого підходу до життя, балансу і стабільності, задоволення, віра і довіра, зв'язку з Джерелом і Божественною пам'яттю, гарне здоров'я і чудеса з легкістю і простотою.
І все це разом і більше. А що це!