Keanu Reeves:

Габаритний зображення

«Я не можу стати частиною світу, де чоловіки одягають свої дружини як жінки легкої поведінки, розширюючи все, що повинно бути прихованим. Де немає поняття шанування і гідності, і люди можуть бути викликані лише тоді, коли вони кажуть «Я обіцянку». Де жінки не хочуть дітей і чоловіків не хочуть сім'ї. Де сосисники думають, що вони успішні позаду колеса автомобілів батька, і будь-який з будь-якої влади намагається довести вам, що ви нічого не знаєте. Де люди гіпокритично ставляться до віри в Бога з пострілом алкоголю в руках і без розуміння їх релігії. Де розглядається поняття ревнощів і скромний недолік. Де люди забувають про любов, але тільки шукають кращого партнера. Де люди ремонтують кожну іржу свого автомобіля, не витрачаючи гроші, ні часу, і самі виглядають настільки нездатними, що тільки дорогий автомобіль може приховати його. Де хлопці п'ють батьківські гроші в нічних клубах, лікуючи під примітивними звуками, і дівчата падають в любов з ними через це. Де М і Ф більше не відрізняються, і де все це разом називається свободою вибору, але ті, хто обирає інший шлях будуть брендовані як резервні депо. Я обрала мій шлях, але це життєздатність, що я не знайшов того ж розуміння у людей, у яких я прагнув його більшість. . ?