ХЕЛОВЕК - СОСИДЕР. ПУШ.

Дуже міцна стаття!

Більшість життів людей люблять День землі. Ранній підйом, стоячи в джемах, вісім годин офісного рабства з обідньою перервою, джемами знову, вечорами з пивом і телевізором або інтернетом, п'ятий п'ятниця, вихідні поїздки з сім'єю і дітьми в торговий центр ... Серія свят від року до року, зимові канікули, 14 лютого і 23 березня 8, травневі свята, День Перемоги, літо, свята, день народження, Новий рік і всі нові.

Соціальні зомбі живуть за принципом «Консум, рецептурою, живим на вихідні!» Або «Консум, робота, штампування», щоб покласти його безглуздим. робочі будні дні, потім відпочинок на моніторі або в хмільній компанії або виходячи з нової покупки, порції сексу або дози розваг, а вранці знову робота, і так далі по колу.

Вони живуть в антипіляції дипломів від школи, потім університету або технічної школи, потім весілля, і – перед тим, як витрачати інші роки чекають на пансіонат і поселення кредитних і іпотечних платежів – коли діти народжуються і виростають, які також чекають на школу, щоб закінчити, потім університет / технічна школа, коли є весілля, платити іпотечні платежі, виростити їх діти, які також будуть жити за вище сценарієм. Не дивлячись на те, що вони хочуть перервувати це існування, перейшовши до більшої мети.

Всесвіт більшості базується на трьох стовпах – бажання домінувати, сексуальне задоволення і прагнення жити смачно і задовільно. Енергетика, секс і гроші – це «Холі Трійка» сучасної несвідомої релігії, три гачки, які зберігають Матриця від окупності, три паразити, які накачують людську енергію, «газолайн» системи. Ці три елементи, як і три голови мітичного пента, взаємопов'язані, взаємопов'язані і підтримують один одного. Підсилення одного призводить до насичення іншого.

Якщо сутність життя людини - це робота, розваги, розмноження та споживання, то Ман-Креатор характеризується, оскільки назва пропонує, створення нових і корисних речей, які покращують, розвиваються і гармонізують світ навколо нього. Споживач є людиною мас, з яких велика більшість. Є кілька творців, але вони є тими, які встановлюють світ в русі. Споживачі не вирішуються на себе, вони дотримуються трендів. творці встановили тренди.

Споживач тільки приймає, використовує значення. Він шукає високий споживання [уваження, секс, покупка і показ від понтів]. Креатор створює значення, і є високою в створенні чогось корисного.

Споживача людина бачить щастя, досягаючи зовнішніх цілей – накопичення багатства, придбання майна та ін. Кратор знаходить щастя у створенні.

Споживач слухає суспільство з його програмування, живе в реальності, створеному телевізором та медіа, продумує як пропонується з екрана / монітора. Man-Creator слухає перше з себе, має свою потужну реальність, на основі чого він навчився і побачив себе.

Конфіденція, ставлення та ціннісність споживача ґрунтується на реакціях інших і вартості його майна. Це, я впевнений у собі, як довго люди лікують мене, чи жінки дають мені [і що], чи є у мене квартира [і що], чи є у мене автомобіль [і що], як престижна моя робота, які бренди я носила, що пристрій я розмовляю ... і так далі.

Конфіденція, ставлення і значення системи Man-Creator базується на тому, хто він, що він може зробити, що він робить, що він створює корисний.

Саме внутрішнє ядро Man-Creator базується на рівні місії, а впевненість Man-Consumer ґрунтується на рівні майна та реакції інших, тобто на перехресних значеннях. Якщо ці значення ґрунтуються на згортаннях, впевненість також згорнеться.

Для субсидії та розваг людини потрібні люди. І він усвідомить себе і виявить свою особистість, як він проводить своє дозвілля. У Ман-Креаторі робота [найбільш завжди] - виконання своєї особистої місії.

Значення життя народного споживача: на роботу за гроші, гроші на розваги і придбання понтів, понтів на користь сексу і підвищення почуття власної краси. І відтворити свого роду. Що таке значення життя Креатора?

Створіть і залиште за те, що це корисно і вижити. Створіть і віддайте за те, що робить світ кращим місцем.

Задоволення споживача за розмірами свого будинку, бренд його автомобіля, смартфон, костюм. Достоїнство Ман-Креатора вимірюється утилітою своїх робіт – що він виробив, що він побудований, що він створив, скільки реальної вигоди він надає свою роботу.

Іншими словами, людина поважає себе за те, що він має, і творець для чого він робить.

На нашу думку, правда самодостатня не є досягненням зовнішніх цілей, це не бренд автомобіля, а не площа житла, не брендовий одяг і модні пристрої, а не кількість в банківському рахунку і не стільки жінок, які ви мали. Справжнє значення, яке залишиться після смерті людини, є плодами його творчої роботи.

Позбутися від Споживача як спосіб життя і шляху до створення проходить саме через компресію соціального програмування і, в результаті, через самопізнання, знаходячи гармонію з собою, самодостатністю, і прагнення щастя. Щастя приходить до людини, коли він перестає гасити «ідеали» і цілі, накладені на нього, приймає себе і речі, як вони і життя «в даний момент. й

«Другий відвага не полягає в героїчних зусиллях досягти зовнішніх цілей, але при визначенні піти через страшний досвід протистояння себе. До тих пір, поки людина виявить свою справжню сутність у собі, будь-яка спроба дати сенс життя через маніпуляції у зовнішній світ і досягнення зовнішніх цілей залишиться безплідним і в кінцевому рахунку, щоб перемогти міксотичнимізмом.

Я не хочу бути непоганим тут. Я не скажу, що «гроші зло», «Оксамитовість гріхів», варто відмовитися від заробітку, піти в гори для освітлення, і бути бідними, але праведними. Гроші дуже важливо, тому що це дає вам відносну матеріальну свободу. Але, що гроші не є метою глобального сенсу. Про нас Зокрема, це стосується випадків, коли зароблені гроші нічого не коштують, вони допускаються, щоб просто витрачати на розваги і непотрібні речі. Купуючи і накопичуючи майно «статус» не є метою, він є споживачем.

Людина, яка встановлює мету свого життя, щоб заробити якомога простіше і купити дорогий майно, швидше за все, знайдеться в ситуації, коли він розуміє, що він має речі, але не існує сенсу в житті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Зовнішнє благополуччя не означає внутрішнього щастя, така людина не відчуває себе задоволеною, незалежно від того, що багатство він оточений собою. Саме тому багато топ-підприємців, політиків і зірок шоу-бізнесу намагаються висунути свій внутрішній вакуум в спирті, наркотики, соціальні партії і сексуальні переверсії, про які медіа люблять розповісти, пройшовши це «статус» в якості ознак «благного життя».

Не варто прагнути досягти успіху, але щоб зробити ваше життя значущим.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Але саме те, що потрібно ігнорувати тиск суспільства і шукати себе. Як будувати? Не існує універсальних рецептів. Головне - послухати себе, шукати нішу, навіть за допомогою пробної та похибки, і зробити те, що ви любите, що ви робите краще, і які переваги люди.

Неважливо, що ви створюєте – дизайн або будівництво будівель, писати картини, музику або книги, створити ще один творчий продукт, побудувати корисний бізнес, навчати або дарувати поради – це не важливо. Головне, щоб створити з любов'ю, що ви любите і що ви робите краще. Навіть якщо ви не отримуєте дохід від нього у вигляді грошей, все ж, життя з значенням, з позитивним метою набагато багатше, ніж забіги споживачів для нової дози задоволення, сексу і кріплення, більш значущим, ніж тьмяне існування звичайних людей. Це життя, в порівнянні з колишньою, набуває абсолютно різних, яскравих кольорів.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное