529
Енергозберігати.
Що пекло – це теорія, я вже фігурую, я просто не маю достатньо енергії !!! Я даю мені силу і я буду робити все для вас. Мені просто потрібно багато. . ?
Реальний онлайн діалог.
Науковий факт: людський організм має запас енергії, еквівалентний заряду декількох водневих бомб (3 до 5). Питання, де все йде?
Дуже часто ми чуємо: «Чи не працює!» Я дуже багато в житті, сім'ї, робота, що ніхто не любить себе, і скільки я можу !!! Виникає питання: хто, насправді, запобігає нам рецензуванню наших «витратних предметів» і перебудує нашу щоденну роботу?
Вважається, що в першому місці – спрага ідея своїх істинних потреб, прагнення до красивого, модного, «брендового» життя – життя на дисплеї, спрямованого на демонстрацію своїх матеріальних досягнень до інших. Безумовне прийняття рекламних слоганів і моделей, безневинно нав’язувати певні марки поведінки, сприйняття. Не дивлячись на те, що це наша ласощі, яка полягає у відтінку. Постійне визнання. Невеликі слабкості, які потім виростають в одну велику «не можна», «не хочу», і в кінці – «за мене неможливо».
Людина, перш за все, має самостійно думати, розуміти, оцінювати, розвивати власну думку. Це корінь і причина всіх проблем. Ви не хочете зануритися через сотні книг, настоянки, експериментувати і відштовхувати вашу (!) голову проти стіни, щоб знайти відповідь, ви хочете отримати готову відповідь без напружування. Я хочу скопіювати готову модель світового сприйняття від відповідного персонажа, покласти його на себе, як плаття і гордо розібрати, насолоджуючись власною дивовижною.
Вони носять однакове ставлення до духовних і магічних справ, так як дивно, чому вони не можуть. Вони звинувачують в магістрі техніки, енергії, інформації. Вони скаржаться на Бога, карма і все, що буде перетворюватися, продовжуючи тягнути своїх життєздатних рук до майстра з наполяганням "гей!". Отже, смараги, немає чудес, талвіс не літає. Якщо хтось інший розум не буде працювати, навіть за дуже великі гроші.
Таким чином, ледачі та паразити були узгоджені. Тримати. Протилежна правда. Гіперактивні, амбулаторні щітки, які прагнуть зробити все в одному павути, незалежно від углості Сова, які мають власну думку, з якою вони, в кінці, неминуче зрозуміти, де вони йдуть.
Є речі, які є очевидними або здаються так з-за кордону. При цьому не впливає на нас особисто. Наприклад, кожен знає, що надлишок калорій не корисний: від переїдання - або жирів сливу, або, в крайніх випадках, скручування кишечника може бути заслужена. Тим не менш, люди в макі не стають меншими. Вони лопають, якби кожен вирощує організми в пікі гормонального дозрівання або йдуть на «право відхилятися» на Everest.
Тим часом для підтримки тонусу тіла, кількість споживаної енергії повинна відповідати кількості, що споживається. Закони охорони праці всюди. Він повинен бути проведений або перетворений в щось щільне. Я не можу переробити - отримувати непотрібні жирні баласти, печії, коліту, індикації та інші «молоді» спотворення в системі.
Чому я потрапив в фізіологію? У цьому випадку є найпростіший аналог енергетичних процесів, що відбуваються в енергетичному організмі.
Коли людина починає використовувати практики, які сприяють зберіганню енергії, перша реакція організму евфорія. "Год," це кішки, "як добре я відчуваю, я відчуваю все!"! Всі витрати, всі рухи! Я щасливий і повний Як дієта-стареного гламурного мавпи, він greedily просить більше. Мозок, прикрашений великою кількістю гормонів щастя, втрачає свою оповіщення. Тим не менш, якісно обробляємо так багато енергії, тіло не може з звички. І починається слив. Природні.
Від усвідомлення повноти кольорів і відчуттів, недоступних до непрактичної маси, кількості і глибини думок, що живильний мозок генерує в достатку, відчуття самоімпортності буде сливати. Людина усвідомлює свою відчуттість, буквально перед очима різко змінює - випрямлені плечі, запалені щіки, виступи стають більш «свідомими» і жарогатом. Кінець знаходиться біля.
В цілому специфічні риси даного стану можуть бути вказані довго і барвисто. Тут і підвищена ефективність, яка часто ковзає в звичайні люки. І намагатися поховати проекти, які вже повісили роки. І починайте щось радикально нове, як правило, глобальне і пам'ятне. І бажання привертати якомога більше людей, наскільки це можливо. Крім того, коли інші відмовляються приймати «нові горизонти», людина часто дає дуже агресивну реакцію. Як наслідок, друзі починають вирізати і ненав'язливо не уникати компанії нововведеного «мессія». В інтровертах, навпаки, звичайну ізоляцію і не-тальку розвивається в природну реклу і зарозумілість до «низу намистин перед поросятами». Трохи прокидка перетворюється в повний бор. Творчі особи вводять гурт суперфруктової творчості, і, будучи в евфоричному стані, не можна зупинити навіть для сну і їжі, з якого вони швидко і безперечно видихають. І так далі, варіації є масовими.
В цілому, в результаті неконтрольованої перекачування, при відсутності трансформації всієї цієї маси сировини, кожен характерний рис, чи є позитивний або негативний, окреслений більш чіткий. Людина загубила, а рельєфи своєї особистості висвітлюються більш яскравими. Який раніше виглядав під мікроскопом, стає видимим в повному зростанні, і головне, це зростання продовжує і зберігає його більш складною. В результаті друг відривається хвиля енергії, обсяг якої він просто не може контролювати.
Будь-яка незначна ситуація може спровокувати поломку, невелику річ. Так як людина не використовується для роботи з таким об'ємом енергії, його енергетична система є нестабільною, і, отже, найменший «загальний стрибок» досить. Наприклад, вони не оцінили ще одну глибоку думку. Не сидять в глибокому «КУ» про рівень езотерії. Вони не зателефонували йому, або забрати свій телефон. Скоро, коли досягається критична маса, досить іскра.
Як правило, поломки супроводжуються скандалами, покажуть з іншими репровами непорозуміння та «сихічне обмеження», що закінчуються відчуженням, депресією, апатією та відступом у всьому білому світі. І знову вони скаржаться на Бога, карма і все на списку. Чим вище підйом, тим болючий падінь. Відновлення довга і болюча. Тим не менш, є люди, які протягом багатьох років працюють в колах, в кінцевому підсумку, все ще «згортають» і залишають на наступний світ або в будиночку.
Висновки. Громадяни, які не вітаються! Померти, це не радянська ковбаса, вона не закінчується, достатньо для всіх. Зробіть свій час. Будь-яка зміна займає час. Ви можете досягти його швидко, але ви можете консолідувати результат, тримати його, зробити його постійним і незмінним. Займає час і консистенцію в практиці.
Запуск марафону один раз або два рази або три не такі ж, як бігти його щодня: спокійно, легко і спокійно. Ця простота може бути досягнута лише за місяцями, роками блювоти, в результаті чого м'язи, серце, дихальна система - весь організм навчаються.