797
Оцінка дня народження.
З Днем народження приїжджає до нас. У давні часи люди прикріпили велику важливість того моменту, на якому народилась людина, бо вірили, що вся доля залежить від години народження, дня і року. Відзначається віра, що слідувати за певними правилами при святкуванні дня народження, визначить щасливий рік на день народження. Лікарі, щоб захистити новонароджену дитину від злих духів, покласти мед і вино на свічці. І кожен день народження він солодкий на столі, що люди задають духи. По-перше, було прийнято замовлення, коли день народження хлопчик подякував кожному гість з подарунком, тим самим захистивши себе від спокою і привертаючи достаток. Тепер цей користувальницький загублений, і в зв'язку. На деяких знаках і переконаннях, сьогодні варто звернути увагу:
П'яний. Над головою іменинника перерву торт з яйцями і гречкою кашу. Крім удачі цей обряд приносить гроші, прибуток, здоров'я. Не їсти торт. У стародавні дні після відпустки він був відданий бідним або прийнятим на перехрестя.
Їжте хвалі. Традиційна традиція прислуху до багатьох привітань на день народження відноситься до тих часів, коли свічка новонародженого була необхідна для словесного захоплення: «Смарт, красивий, щасливий». Такою похвалою була його писання удачі.
Великий шар віруючих пов'язаний з кількістю гостей, які приходять до свята. Згідно з легендою, нещастя може принести непарну кількість гостей.
Свічки. «Коли людина народжується, нова зірка вогняється в небі, щоб освітити його шлях», – розповідає легенда Стара – символ людської душі, надії та сили, що призводять. На землі символ походу зірки є свічник полум'я. Ця традиція пов'язана з індивідуальним освітленням свічки на день народження і виїмки, що робить бажання, з диханням. Кількість свічок, що дорівнює кількості виконаних років, показує накопичений потенціал, досвід, без якого неможливо виконання бажання. Свічки, що розташовані в колі, створюють «кількість влади» і дають енергію, необхідну для виконання бажань. Але якщо людина виготовила свічки, бажання починалася
Подарунки. У будь-якому випадку, ви не можете купити подарунок собі, а потім подарувати йому комусь, щоб людина дала її як ніби від його імені. Вона стирає енергію удачі, властиву кожному подарунку. Згідно з ознаками, є речі, які заборонені дати, оскільки це може призвести до нещастя. Щоб сльози і тривога - подаруйте ручники, зубні щітки, мило, носки, щітки та інші миючі засоби.
Якщо людина потребує комплект постільної білизни або набору рушників, він може попросити бути представлений з цими предметами, але потім необхідно надати символічну кількість грошей на подарунок - "піг". Після того, як час нікель був талісманом удачі і аналогом незамінного рубля казок, приведення прибутку і нейтралізації зла буде. Для кварелі - дайте гострі, обтяжні і ріжучі предмети. Сепарація означає, що дає годинник. До частини – дарувати ювелірні вироби з аметистом, оніксом, місячним відтінком.
(Я додаю, що хоча останні ознаки звичайного не виникали з синього, але все ж варто лікувати їх правильно.) Не панікуйтеся боїться таких подарунків, досить обміняти подарунок для копійки і знак не вийде. А якщо приїжджаєте до дому, який ви підозрюєте, що в змозі завдати шкоди вам, заздрити і т.д., то або не вйняти подарунок своїми руками, або коли ви візьмете це, скажеш собі: «У мене є подарунок для здоров’я, і я буду запобіжити її власнику!» Право.
До того, як ви даруєте подарунок вам, ви можете поговорити про щастя і удачі. Просто підготувавши подарунок з серця, скажи йому хороші побажання, попросіть у власних словах від вищих сил здоров'я і благополуччя, до яких ви провадите подарунок.
Не відсвяткувати свій день народження раніше, навіть на день і на день народження, не виїжджайте розбиті страви з столу. До цього наступного дня.