Тіло завжди надсилає нам повідомлення!

В останні роки є багато алергій, люди, які почали демонструвати алергії після 30, 40 і більше 50 років! Незважаючи на те, що в минулі роки алергічні реакції не спостерігали нічого, і раптом почали проявляти алергія на квіти, продукти харчування і навіть ... сонце.

Тіло завжди намагається поговорити з нами і передати повідомлення через хворобу. Захворювання – це «справа» нашої душі, щоб привернути увагу до того, що не свідомо людини.

Алергія, як правило, прояв на шкірі різних несприятливих симптомів: висипання, свербіж, почервоніння, набряк. Шкіра - окремий орган, який показує нашу взаємодію з зовнішнім світом, насправді шкіра демонструє, наскільки комфортно і гармонійно ми в світі, де ми живемо! Всі «використання» алергій: шоколад, солодощі, цитрусові фрукти, харчові добавки, рослинний пилок і все інше – активатор алергії, що тригерує і НЕВЕРХАЄ РЕАЛЬНУ КАПЮ.

Я даю вам приклад: багато років тому я мав алергію вперше в моєму житті, довгий час я не розумію те, що, але це виник тільки в дуже яскравому сонці і в гарячих країнах, особисто, препарати не допомагають мені взагалі. Якщо ви залишите сонце, алергія відходить, я думав! Але коли алергія з'явилася в Москві з слабким сонцем і температурою +23 градусів, вона не була веселою.

Проблема полягає в тому, що якщо коріння причини лежать дуже глибоко, в минулому житті, то практично неможливо зрозуміти причини алергії. У мене є тиждень, щоб "виправити землю", викопувати так глибоко і наполегливо реалізувати, знайти причину алергій, використовувати багато методів роботи, знайти причину - завдання дуже виснажливе, і змушуючи потужно концентрувати зусилля і енергію.

В результаті причина виявилась! Причиною, яка активізує алергію на сонечко, стала «наукова» травма – відторгнення енергії Кратора. Сонце, його енергія, пов'язана зі світлом, з Кратором, «відведенням» енергії Кратора, десь всередині глибокого віджиму від минулих життів проти Кратору, давало тіло реакцію. Як тільки причина була виявлена, реалізована, працювала і прийнята на рівні енергії Серця, після 1 дня (!!!) алергія зникла, і більше п'яти років не з'явилась один раз.

Аналогічно, будь-яка хвороба завжди є останнім крім нашої душі, щоб привернути увагу до несвідомої проблеми, яку ми часто намагаємося дуже глибоко підштовхуватися, але це завжди проявляється для того, щоб привернути увагу до труднощів, усвідомити і працювати!

П.С. Шановні друзі, я не працюю з захворюваннями або проблемами фізичного тіла.
Моє завдання – працювати з енергією та розширенням свідомості.