Oculus Rift за $ 599. Чому це так дорого?

Хлопець, очевидно, має додатковий $599 для точок і $1,500 для ПК.

Нещодавно виробник відеоокулярів Oculus Rift оголосив вартість споживчої версії пристрою. Як виявилося, гаджет обійдеться $599. Після оголошення ціни багато потенційних покупців були, якщо не шокували, то неприємно здивували. Всім було підрахунок на прайс-тегі близько 350 доларів, що це те, що версія розробника, комплект DK2 dev, витрати.

Чому це так дорого? Нагадуємо, що варто розглянути не стільки ціну точок, а й вартість ПК, яка буде «пропустити» функціональність пристрою – і це близько $ 1,500. Gamers, звичайно, не повинні турбуватися - їх вартість ігрових ПК про стільки, і продуктивність буде достатньо з запасом (в більшості випадків). Але Oculus Rift не можна використовувати тільки для ігор. В цілому було дорого, для багатьох – дуже дорого. А генеральний директор компанії Reddit розповів, чому компанія запитала про такий купаж грошей.

Це те, що фінальна версія відеоокулярів отримала безліч нових функцій і можливостей. Наприклад, це вдосконалена система відстеження голови, навушники, мікрофон, знімні інтерфейси та нові компоненти якості.

За словами представників компанії, реальність полягає в тому, щоб забезпечити повний комфорт користувача Oculus Rift має використовувати дорогі компоненти. І навіть в цьому випадку компанія не отримує прибутку при продажі пристроїв.

Найдорожчий елемент при створенні Oculus Rift вбудований OLED-дисплей з високою швидкістю оновлення та щільністю пікселів. Далі йде точна система відстеження, яка повинна бути простою, надійною і точною, і витонченою оптикою.

Так само інновації, які багато користувачів називають без використання, як контролер для iPhone One або hi-end аудіо навушники, не впливають на кінцеву ціну пристрою. За словами розробників, за 599 доларів, покупець отримує багато, набагато більше, ніж покупець телефону за однакову ціну або телевізор.

Плюс, ціна не зменшиться з часом. Можливе незначне зниження, але очікує значне зниження вартості Окулус Ріфта не варто.

Що стосується рекомендованої конфігурації ПК для споживчої версії Oculus Rift:
  • NVIDIA GTX 970 / AMD 290 або більше сучасної карти
  • Intel i5-4590 еквівалент або новий процесор
  • 8GB+ оперативної пам'яті;
  • Сумісний відеовихід HDMI 1.3;
  • 2х USB 3.0;
  • Windows 7 SP1 або нова ОС.

Ви можете використовувати не так потужну систему, і грати, наприклад, не на максимальних налаштуваннях.

Що стосується контролерів Oculus Rift, їх ціна ще не була оголошена. Чи ви купуєте Oculus Rift за $ 599? Так, звичайно, я не знаю, я думаю, звичайно, було 1,220 голосів. 223 затриманий. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/post/268896/