10 Божевільні чоловічі хобі, які всі дружини від

Ми представляємо вам вибір чоловічих хобі, з яких жінки готові піднятися на стіну:

Що ми можемо самі зателефонувати одержувачу

Пориньте, ніж це може бути рибалок, який дійсно хоче човна.

р.

Для них навіть ювелірні вироби індивідуальні!

Полювання також викликає незручність жіночій половині людства (замість портрета мати-в-право)

Головне не забути про це вночі, що йде на ваш бізнес в туалеті.

р.

Ще одна категорія хобі, що знищує жіноче щастя, є байкеризмом.

І Бог заборонений, його дружину кладуть перед вибором: «Використання, або мене, або мотоцикл», його відповідь буде ненаціональною і не буде піддаватися зверненням!

Попри те, що велосипедист може бути велосипедистом, який вирішує побудувати свій мотоцикл самому!

Але навіть це дрібно, коли бродийний моторист заходить у гру, який витрачає три рази більше часу в гаражі, як в будинку.

Ще один вид хобі, який не приносить фізичного дискомфорту жінкам, але дуже нервовий - азартні ігри.

Поїздка в Мальдіви? Де ми отримуємо стільки грошей? І мені потрібен четвертий монітор.

р.

Ми можемо самі невинні хобі в нашому списку обманювати. Ці готові прикрасити їх «ліберт» на самих помідорах. Правило доброго тону для чіту полягає в тому, щоб попередити кохабітантів, коли він йде в туалет. Тому, повірити мене, це довгий час.

Це досить нешкідливий хобі, який з яких причин аннойс 80% жінок - колекціонерів.

Ці готові методично і наполегливо зібрати і перетягнути все в будинок.

Габаритний зображення

Stanley Colorite, 43-річний Флорида бізнесмен, який називає себе Барбі людина, перетворив його в музей, присвячений іграшка. Він прикрасив стіни свого будинку з двома тисячами Барбі-ляльок і тисячі фігур її другу – Кен. І так, ви здогадували його, Стенлі не має дружини.

Також є досить незвичайні експонати, колекції яких не можуть, але тривоги...

Але є час, коли людський хобі дуже корисний. Як у наступних фотографіях:

, Україна

р.

Невеликий дощ