Санда. Любов Життя!

Санда. Любов Життя!
3 січня 2016

Я відчуваю дуже міцну енергію Санда. Я щасливий, що він віддав нам свою присутність. Він каже:

«Я прийшов, щоб розповісти вам, що немає нічого більшого, ніж любов, в цьому світі і за її межами. Любов - це цементна енергія, яка з'єднує все життя. Любов - Боже, любов - це ваш батько.

Я прийшов в цей світ багато разів і в багато різних разів, як в минулому, так і в останні часи, відповідні тільки до двох тисячземних років.

Я подарував навчанню, побажаючи підняти свідомість людей, бажаю показати їх, що спалювання відбувається тільки через любов. Я також сказав, що всі серця довге для любові будуть заповнені нею. Якщо ви зателефонуєте на вібрацію любові, ви будете рости в цій вібрації.

Тексти пісень, а це означає: Я тут, щоб дати вам набагато більше, ніж ви думаєте, що ви; щоб ви відчуваєте, що ви;, щоб пробудити своє серце, щоб зробити його відкритим і цвітати в цій красивій вібрації, яка піднімає людську свідомість і душу.

Брати Землі, щоб любити мене, бути готовими! Приготуйте, щоб отримати Святу Грайл любові, тому що ваш світ був задуманий, щоб отримати цей образ любові! Всі живі речі будуть мати це! Чим більше ви відкриєте ваші серця, тим більше я зможе заповнювати їх великою любов'ю я люблю тебе!

Хто зараз? Ви можете зателефонувати мені в Сананда, ви можете зателефонувати мені в будь-яку назву, яку ви хочете. Якщо вам зручніше, ви можете просто подумати про мене, як стати любов'ю і світлом. Уявіть мене як повністю нематеріальну, що має вібрацію, яку ви навіть не уявляєте; будучи, хто переніс у вищі маніпуляції, де «вигідники» опудала. Але моя роль не залишатися там серед демігдів, моя роль завжди була і є лідером рукою братів, вище і вище.

Я не і ніколи не був пов'язаний з будь-якою релігією. Люди створили релігії в моїй ім'я, але я ніколи не просив її. Я просто хотів, щоб принести людям інструменти для переміщення вперед, які я все ще робити через love-filled sre channelers.

Що я бачу у вас, ви повинні повернути його в один спосіб або інший, через вашу доброту, через ваше розуміння, через любов, що йде від вас, через вашу мудрість, через вашу чутливість, і через всі якості, які ви рухаєте вперед. Я живлю всю красу.

Я бачу його з чудовим посміханням на губах. Він каже мені:

«Якщо вам дійсно потрібно любові, якщо ви дійсно намальовуєте на велику любов у всіх його проявах, то всі відмінні істоти я маю на увазі допомогти вам! й

Він, хто шукає любов, знайде його. Він шукає мудрості. Він, хто прагне радості, почне проявляти його від глибини себе. Величезна допомога буде надана Lightworkers, the Truth Seekers ви!

По-справжньому глибока думка любові з'єднує. Якщо у вас є глибока думка про те, що я можу підключитися до мене і допоможи мені дати вам більш ефективний. З'єднання по думці відбувається на всіх рівнях: людина, тонкі рівні світла, і дуже високий рівень.

Я хочу продовжити роботу, я почав два тисячі років тому. Тепер у вас є всі інструменти, щоб зробити це, для вас жили багато життів, ви навчилися багато, любили багато, сильно постраждали, так що тепер ви можете продовжувати мій кауза, кожен по-своєму спроможність любити, з власної впевненості в тому, що він є.

Любов, любов і любов знову, не втомилися! Підтвердіть себе, що ви є любов і світло!

Якщо ви думаєте про когось, ви можете дати їм, що любов, ви також можете відправити їх міцністю і допомогти їм рости.

Люблю Вибрацію також захищає, допомагає залишатися на шляху, це Світло, що дає їм шлях.

З любов’ю, з любов’ю! Це те, що я зробив, коли я був серед чоловіків, і це те, що я продовжувати робити, де я. Я можу бути на кораблі, я можу бути в інших місцях; так само, як ви, Я живу в декількох реаліях одночасно.

Я не говорю, що я багатовимірний, але в певному випадку я існує на декількох рівнях: на рівні, що ви на Землі, тільки тисячі разів більш потужний, і на рівні того, що я на кораблі. Я так різний, як ви так різні, змішуючи з вашим маленьким людським особистістю!

Я також хочу сказати, "Любо один, прийняти себе як ви!"

Серед вас, і навколо вас, і за щільний світ, є багато Ви можете побачити, що вони допомагають вам і дивитися вас, це ваші керівництва і ваші брати світла. Дякую за все, що вони роблять для вас, і просто запам'ятають і запам'ятовують їх іноді! Надішліть нам свою любов, відправте любов до усього світу, всю сонячну систему, весь Всесвіт!

Діти Землі, Любов - найцінніше! Любов Життя! Ні Життя без любові!

3,01.2016.