615
НАШИ ЛЮБИМЫЕ ОТГОВОРКИ...
Найвища перешкода для нашої поїздки - наші хижаки. Ми постійно розповідаємо про те, що «Я не маю часу, щоб зробити це зараз», «тепер не час і місце», «я не буду працювати в будь-якій точці», «Я не хочу нічого більше», «Я не маю засобів для цього»,» і т.д.
Головною точкою кожного виправдання є те, що нічого не потрібно робити зараз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Здається, що немає нічого нового в цих словах, але думають про те, скільки разів протягом дня ви сказали це собі.
Покажіть, що з наступного тижня ви вирішили зробити вправи вранці. Ви вирішили, що з понеділка ви отримаєте 30 хвилин раніше, щоб встигнути зробити все, малювати фотографії, як тонкий ваш організм стане в результаті тренувань. Ви в повній мірі ентузіазм і вірою!
Понеділок. Двір сигналізації. "О, чому так рано?" Ах, так, зарядка... Я лежаю ще 5 хвилин. Після 5 хвилин (якщо ви ще не потрапили): «Теплий під ковдрою». Чому? У житті так багато жирів, потрібно захистити себе, спати більше. Я не хочу, щоб навчатися зараз, я не в настрої. Я зроблю це ввечері після роботи.
Увечері після роботи я втомився. Який зарядний пристрій? Я можу дістатися до ліжка. Я досить дивитися телевізор, тому що мій улюблений фільм на сайті. Я бачив це 3 рази до, але я люблю це так багато, що я буду дивитися його знову. Я збираюся зробити це завтра вранці. :
І може статися кожен день. Ми завжди знайдемо деякі важливі речі, які будуть відволікати вас про вашу мету, завжди не встигнуть. Коли ми розповідаємо про те, що наші дії можуть принести.
Ми часто звикли до того, що ми робимо все краще. Ми можемо скаржитися на інші проблеми, але ми залишаємо все, як це.
Я думаю, що кожен з вас неодноразово зіткнувся з подібною ситуацією: другом (або другом) скаржиться на життя (робота, чоловік, зайва вага, погані стосунки з родичами).
Я не маю часу для цього (потужність, гроші, друзі) Що таке людина захищає себе від усього, що може бути розчином до проблеми.
У книзі Берта Еллінгера ордени любові. «Як працює життя і любов разом» я побачила чудовий прохід, який точно підтвердив свою думку: «Чи думаю, що пацієнти хочуть позбутися від своїх проблем». Вони часто хочуть їх підтвердження. Чим простіше думати, ніж вирішити вашу проблему.
Де вихід?
Тільки сам чоловік може знайти вихід. Якщо людина дійсно хоче зробити щось в своєму житті, він не буде боятися будь-яких перешкод, він перетворює всі свої перешкоди в проблеми і вирішує їх. Будь-яку проблему можна вирішити. Уникаючи розв'язання проблеми, ми стояти ще, не розвивати, і в кінцевому підсумку деград. Після того, як все простіше вирішити проблему відразу, так як проблема прагне рости як сноуборд. Це, знахідка для його бездіяльності, людина ускладнює своє життя.
Наш улюблений екзамен
Ми завжди відчуваємо, що завтра (не тиждень, наступного місяця, наступного року) ми маємо більше часу і можливість вирішення нашої проблеми, щоб почати робити щось. Але це просто гасло.
Що може запобігти нас від прийняття невеликого кроку до вирішення проблеми, невеликий крок до себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Самолюбка складається з таких маленьких перемог за допомогою нашої ліньності, апатії, небезпеки, страхів і сумнівів.
Так, завжди простіше відкласти розчин до проблеми і забути про це протягом деякого часу. Але життя завжди пам'ятає. Ми даємо ці уроки життя у вигляді проблем. Завдяки цим перешкодам (тобто їх рішення), ми розвиваємо та прогресуємо.
Якщо у вас є проблема, ви маєте можливість її вирішити.
Якщо ви відступаєте перед проблемою, не хочете його вирішити, то вона відкидає вашу силу.
Якщо ви побороли перешкоду, то ви стаєте сильнішими, тобто ця перешкода дає вам свою силу.
Завжди пам'ятайте, що
Пам'ятайте, що ви є сильною людиною!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!