Оріон: Ви, люди Землі та ваші сили в згуртованості та законності

Оріон: Ви, люди Землі та ваші сили в згуртованості та законності
Січень, 07

Ми є суб'єктами з сузір'я Оріону. Земельні ділянки, ми дуже раді вітати вас до сузір'я Оріону. Ми готуємо для Вас час. Ви, мабуть, подумайте, що всі мешканці консистентного Оріону передаються вам. Не вірно. Ми є окремою групою 150 млн. осіб з 140 планет, які люблять вас Земляні та готові допомогти вам. Ви все знаєте, що сталося в Північній Карелії, за своїми правителями, детоновані термоядерний (гідроген) бомба. Про нас Не буде ядерної війни. І навіть якщо один з правителів держави скидає бомбу, або якщо є катаклізм, що включає ядерні або хімічні речовини, у нас є чудовий пристрій для цього.

Мені: У мене є особа, яка тримає циліндр, шириною близько 20 см і шириною 40 см.

Суть пролонгує: з цим циліндром ми збираємо випромінювання і хімію, що приносить рівень цього до нуля. Є великий приклад цього з Fukushima-1. Землети, ви не повинні турбуватися, ми є і завжди готові допомогти вам. Об’єднані сили Божественного світла, до яких ми належимо, принесуть до обговорення в Раді Світів.

Розглянемо наступні:

1) Візьміть сильні заходи, щоб зупинити використання ядерної та хімічної зброї;
2) Зупинити всі атомні електростанції на землі;
(3) Щоб надати нам можливість забезпечити землеробство з технологією, з якою землеробства можуть повністю знищити відходи після припинення атомних електростанцій та хімічної та ядерної зброї.

У березні 2015 р. у березні 2015 р. у березні 2015 р. у своїх науковців було надано новий вид енергії, яка менш небезпечна, але більш потужна, але вони не вірять, чи брати її серйозно.

І зараз ми хотіли б дати кілька інструкцій до ваших ліній:

Ви, люди Землі, єдиний організм, як пальці на руці, є 5 з них і якщо один відрізається, він загоює, але ви вимкнете. Так на Землі, якщо ви ударите інший стан, це можливо, що це буде обходити вас і ви будете обходити біль і інвалідність, які ми говорили вище. І земляки, ваша сила не в ядерній і хімічній зброї, ваша сила в згуртованості і законності. Законодавство не тільки тим, які встановлюються вашими правителями, але до всіх загальногалузевих галактичних на основі любові, наполегливості, обґрунтованості дії та поваги. Земельні ділянки! Ми запрошуємо Вас звернутися до Ради Світів з планом, який ми виклали, і якщо у вас є будь-які пропозиції, ви повинні зібрати всі ваші любов і ви можете застосувати з усім вашим серцем.

З любов'ю до вас, представників супутньої орії.

Отримали Alira-Maia-Alysoldus