606
8 січня 2015 р.
Восьмого січня два тисячі шістьнадцятого року = 554 = Без дисципліни не може бути свобода творчості = Без знання темряви, ви не можете досягти світла = Будьте радісні, але не перетворюйте компасіон в похмурий = Пам'ятайте, чому кожен з вас інкарнаний на Землі = Якщо ви почали створювати, виходити з зони страждань! = Якщо Святий Дух в вас, то ваша любов ідеальна = Зірка красива від афарі, а поруч вона пригнічує свою владу = Звуки виклику: це час для рішучої дії = Хто навчається - кожен день збільшує свої знання = Не робити, як це призначено для користувача; Не шукайте винних, але знаю - все починається з вас = Не навчати команд, але використовувати їх і жити відповідно до них = Нерозуміння, що відбувається - це самогубство! = Мастерство фундаментів створення власного часу = Бог, ви перемагаєте зірку - робимо так само, як це прийнято; Як Дух = найкращий життя людини = Я вірю в них, у мене є спосіб = У мене є спосіб = Я життя - Я боїтеся від них - Я боїюся - Я боїтеся від вашого життя - Я буду жити довго = Я боїся від них - Я боїся - Я боїтеся з ними - Я боїюся - Я збираюся зробити їх - Я буду жити для вас - Я буду жити довго - Я буду жити довго - Я буду боїся з них - Я буду боятися - Я
Восьмий січень два тисячі і шістьнадцятого року = 557 = Ваш внутрішній вирівнювання в загальному потоку світла = Всі зміни в підопічній спіралі, крок за кроком = Головне не думати про падіння, коли крила даються для польоту = One Spirit і одна віра - найнадійніший захист і сальвація = Старі істоти, які беруть участь в проекті "Земля" = Знак - богиня правосуддя Themis - з відкритими очима = Справжній дух Різдва знаходиться в вашому серці = Кожна людина має власний номер коду в системі польоту = Один дух свідомості = Одна віра - приїжджаємо по одній вірі - найнадійнішим життям і спасінням = Ми не здатні жити в майбутньому - ми не вчимося сотні градусів = Наше серце = Ми не здатні жити в сто градусах = Ми не можемо жити в житті, але ми не можемо жити в майбутньому - ми не будемо жити в сотні градусів = наше власне життя = Ми не боїмося! У вас є влада, щоб переписати геном людини = Прайм бути Богу, щоб підняти людину щодо Верховного = доброчесності світу, спираючись на взаємодій = Час нашої перемоги є остаточним визволення = Людина є духовним істотою з усіма силою Бога = Що таке ремінь Оріону?
8.01.2016 (висота дванадцять тисяч шістнадцяти) = 595 = Засвоєння вогнепальних енергій в фізичному тілі = Велика мета не дозволяє будь-якій свободі = Будда є державою любові - мудрості - компасіон = Будучи колективом, без втрати індивідуальності = Важливість декодування коду чотирисот вісімнадцяти = Ваше різноманіття для ваших відносин = Вибраційне насичення простору з енергією Бога = Все існує в одній точці, але в різній частоті = Вивчення літеральних символів і їх чисельних значення = Народився духовного життя = Храм ніколи не може бути пробуджений життям, але найбільш потужна людина не до життя, і страхується життям, але не до життя!
Цитати Вільяма Шекспіра, які залишаються актуальною для цього дня.
Рецепт щастя від відомого лікаря.