649
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І він може з'явитися в будь-якому звичку – мокра маленька кошеня, стара людина, мангар – і наша доля буде залежати від того, як ми побачимо в момент такої зустрічі.
Є можливість:
Після того, як час був чоловік. І він мав три мрії: щоб мати гарну роботу з великою зарплатою, щоб змащувати гарну дівчину і стати відомим по всьому світу.
Протягом свого життя багато оповідань, ми розповімо про три з них:
На холодну зиму вранці молодий чоловік поспішав інтерв'ю відомого підприємства. Залишилося 5 хвилин, і він все ще мав запустити блок. Припинно старим чоловіком захопився і впав перед ним. Наш герой подивився на чоловіка, вирішив, що він п'яний і, не поставивши руки, побігти далі. На щастя, він отримав інтерв'ю вчасно. На жаль, його мрія не приймала його.
На теплому літньому вечорі прогулянку по місту. Він припинив насолодитися видовищем. Були кілька глядачів, але гра була веселою і захоплюючою. Після вистави почуло апеляцію і люди почали розбиратися. У нас також повернулися, але хтось доторкнувся до плеча. Він був головним характером гри, старою подушкою. Вона попросила його, якщо йому сподобалося шоу, якщо він був щасливий з акторами. Але чоловік не хотів би мати розмову і, невтомно перевернувшись, пішли додому.
Один осінній дощовий вечір, людина поспішає додому з дня народження друга. У день виявився важко і він хотів швидко взяти ванну і засипати в тепле м'яке ліжко. Вдово він чув чужі муфти. Це була жінка кричуща. В будинку нашого героя вона сидить на лавці. Вона була самою, без парасольки, і тільки капюшон легкої куртки врятував її від холодного дощу. Побачивши наш герой, він звернувся до нього за допомогу. Щось трапилося в сім'ї, і вона дійсно хотіла поговорити з кимось. Чоловік думав, що ванна і ліжко з'являлися перед його гаслом, він кинув, що він був жахливо зайнятий і здивований до входу.
Чоловік жив нещастя. І помер він.
Коли він пішов на небо, він зустрів свого охоронця ангела. Ви знаєте, що я проживав дуже нездатним і гідним життям. У мене було три мрії, але ніхто не з них прийшла. Що таке жито. - Хм. Я зробив все, що я можу зробити всі ваші мрії, але все, що ви повинні зробити, щоб було тримати руку, відкривати очі і прогріти серце. - Що ви знаєте? Пам'ятайте, що людина, яка потрапила на слизьку зимову дорогу? Я збираюся показати вам цей живопис. Той, хто був генеральним директором фірми, який ви хотіли б потрапити в. Ви вже встигли захопити кар’єру. Все, що вам потрібно було зробити, дайте руку.
Згадайте старий клоун, який прийшов до вас після виступу вулиці з питаннями? Це була прекрасна юна актриса, яка закохала вас на перший погляд. Щасливе майбутнє чекала вас, діти, немов любов. Все, що ви повинні були бути відкриті очі. Пам'ятайте, що крісельна жінка поза входом? Він був дощовий вечір, вона була вологою з дощом і сльозами. Відомий письменник. Вона збиралася через сімейну кризу і потрібна багато підтримки. Якщо ви допомогло їй залишатися теплом у вашій квартирі, слухавши і затишно її, вона напишіть книгу про це. Книга славиться по всьому світу і ви з нею, бо на головній сторінці авторка буде вказувати ім'я того, хто став причиною цієї роботи. Все, що вам потрібно було трохи іскраве серце. Ти був непристойний, мій друг.
Чоловік зважився і прогулявся по місячному шляху в зоряну відстань.
Мораль: Слухати світ, це пропонує можливості. І потрібно не тільки запитати про допомогу, але і приймати з гідністю.