ПОДВОДНЫЕ КАМНИ, ПОДЖИДАЮЩИЕ ПРАКТИКУЮЩИХ НА ПУТИ ДУХОВНОГО РАЗВИТИЯ:

Чи є хтось, хто хоче вивчити нові горизонти?
Ви людина, яка цікавиться всім новим і невідомим?
Чи є хтось, хто хоче змінитися на краще? Ви хочете знайти свій шлях?
Ви людина, яка вибрала певний шлях і готовий його дотримуватися?
Ви людина. Тоді, можливо, ця тема зацікавить вас.
На шляху самопізнання або самовдосконалення людина часто відчуває почуття натхнення, безмежна радість, ейфорія.
Він вважає, що зараз, нарешті, мій життя покращиться і безумовно змінить для кращого. Пам'ятний живопис?
На початку практики все добре поєднується: поліпшення здоров'я, проблеми зникають, пасерами посмішка і все добре йде.
Але рано чи пізно настає період, коли з’являються «посередні дії». Вони викликані реструктуризацією психіки свідомості, вірувань (перетворення). Це, як правило, деякий різко негативний стан - наприклад, гнів, подразнення, апатія, втома, депресія, небес і розпад.
Невідомо про повне зниження міцності і повного нестачі всієї життєвої енергії; різке загострення хронічних захворювань, «не зрозуміло, де холод зійшов» і т.д.
Значні і швидкі зсуви в свідомості і сприйнятті світу не приходять "для безкоштовно" - вони повинні платити за "посереднього впливу" (кілька спини).
«Rollback» – це ситуація, коли після того, як деякий прорив, різке «свінчання спини» виходить вперед, а «негативний» проявляється (емоційне відшкодування, гнівка, відродження, гнів у всіх і всіх, і Ванья Іванов, як правило, вайн «управління землею»)
У цей момент більшість практиків починають дивуватися – як так! Після того, як така робота «гіантна» повинна бути тільки краще, де все це приїжджає? Як неправильно я був! Практика небезпечна і шкідлива! і т.д.
На цьому етапі багато людей дадуть роботу над собою, начебто вірять, що всі «негативні» є чимось зовнішнім, який з'явився в них в результаті впливу цієї або тієї техніки, і не розуміючи, що все, що виходить з них, саме те, що ваша особистість «робиться».
Немає нічого «поза». Скарга і нерозкручена правда полягає в тому, що не людина не може вийти з людини! Якщо ви віджили апельсин, то з нього виходить яблучний сік? Так, немає!
Так само правда чоловіка: тільки що в нього витікає з нього. Що таке? І є тонни хибних вірувань, «кновалів», які там заклали з народження.
Все, що ви у вас є ілюзійним матеріалом вашого ego.
Почати війну з власним егоїсом - це задумка, що приступає! У війні з собою ви завжди зумієте перемогти – а потім, зрозуміти – его і всі складові своїх вірувань просто частина вашої особистості, і якщо так, це фольшиво спробувати протистояти і боротися з нею.
Єдине право рішення в цій ситуації полягає в тому, щоб прийняти присутність цього матеріалу, тобто сказати собі – так, я як я, це “негативний” – це мій “негативний”, я все одно люблю себе. Ви не повинні спробувати позбутися від неї прямо. Необхідно прийняти і спокійно, в робочому порядку, почати працювати через все, що властиво вам - і поступово дивитися, як вона стає менше і менше, і "кухбеки" менше і менше.
Чи можна уникнути «покарань» на всіх? Важко сказати. В цілому, «кіксбеки», очевидно, є невід’ємним атрибутом будь-якої техніки (практика, методологія), в якій досягаються реальні результати.
“Kickbacks” є поверненням до старої держави, коли здається, що нічого не працює на всіх і нічого не виходить, виникають депресії і т.д. У цих випадках краще відкликати популярну мудрість: «Коли здається, то вони закріплюються.» Перетин? Усі права, нехай рухаються.
Про нас "кухбеки" завжди і де є робота і ефективність.
Ви можете зменшити кількість ударів і їх міцність, якщо ви робите все повільно і поступово. «Повільно йти, потім ви будете», тут більш доречні, ніж коли-небудь. Якщо ви боїтеся від kickbacks, робота повільно.
Будь-які «покарання» є тільки тимчасовим явищем, вони такі судоми ваших Его, від руйнування свого маленького і дорогого світу. Якщо ви вирішили серйозно займатися духовними практиками, підготувавши до лікбеків.
Не існує лише де немає реальної практики.
Розглянуто ще один вид «покарана ефекти» – це «віддача з відключенням» – це коли здається, що нічого не було зроблено на всіх, і всі проблеми повернулися, і не існує результатів взагалі, і ви тільки любите себе, ви тільки втратили свій дорогоцінний час у відтінку. Це дуже непристойні речі, які приваблюють з ними, ніж сумніви, і їх єдине завдання полягає в тому, щоб вбити вас бажання йти і працювати на.
Ви не повинні бути сім дюймів у вашому лобі, щоб здогадати, що переваги від зупинки роботи з собою. І це періодично робить трохи «помагань» для того, щоб ви відпрацювали.
На щастя, якщо ви не “розчинити зайчик” і не зупинятися, і працювати, це все проходить. І все ж, як правило, міцні «виклики» з’являються до наступного рівня обізнаності.
Чим важче «прокрутити», тим сильніше наступний перехід. Невідомо, звичайно, практикуючий переходить через "кікбеки" замість того, щоб отримати рубаний і перевернути інший спосіб.
До речі, необхідність роботи зазвичай усуває «повороти» через деякий час, але можна «захопити» в положенні, де вже загинув багато «старих» і нічого «нових» ще не народжується, і висить там довгий час і болісно, як нестерпний матеріал в отворі.
Отже, не зупиняйтеся після досягнення стану «Великої Пофігми». Припинивши на півдорозі практики, «пошук» в пошуку «більше ефективних методів». І перед якісною різною державою усвідомлення була «на руку».
Також є конструктивні «кіптбеки» - це будь-які ваші проблеми, які з'являються в часі практики. Цей тип «прокат» – це чудова можливість для досліджень. Наприклад, ви раптом пам'ятаєте боротьбу з колегою і відчуєте себе як відрив небезпечних захоплень, які ви з поновленим угором (як ніби боротьба просто трапилася). Ваші зуби сверблюють себе, і ваші долоні скручуються в кулак. Тут не варто плутати...
Слід зазначити, що більшість населення світу в державі «конструктивних недоліків», але люди воліють пригнічувати їх і розгладити їх. Вони намагаються приховати агресію і пригнічувати подразнення. Пригнічення призводить до накопичення, після чого відбувається «розширення» на повноцінному автоматоні. (сімейний кварель або скандал провокований незначним зовнішнім стимулом).
З того, як людина не знає, він не розуміє причин вибуху, він продовжує «простати ще». Необхідно зловити «конструктивний зворотний дзвінок», реалізувати його і відразу почати роботу.
Окрема бесіда заслуговує на рівні події. Чи можливо, що навколо вас починає зацарювати повну «хаос» – всі неприємності. Не буває, і це робить.
Якщо ви знаходите себе в середині події, проаналізуйте ситуацію і подивитеся, що саме ви створили. Ви, швидше за все, зіштовхуєте пучок страхів, дурнів і вірувань (наприклад, «Ви не можете заважати в цьому, я покараюся») і конфліктуючи бажання – сьогодні хочу, що завтра я хочу іншого, і що я дійсно хочу? Щоб подивитися на цю ферму і крі - немає точки!
Просто робіть все, що ви створили цю ситуацію, тому що ви створили її, і ви будете обробляти її. Виконайте відповідальність за все, що відбувається у вашому Всесвіті. З цього моменту починається дитячий садок і дорослого.
Успіхів, ви, на практиці!