Слідкуйте за тілом:

Ніколи не намагаються домінувати тіло будь-яким чином. Ваше тіло є вашим фундаментом. Після того, як ви починаєте розуміти своє тіло, дев'ятий відсоток ваших страждань просто зникне. Але не слухайте. "Стоп це!" Не їсти! Ви їдете, ви слухаєте розум. "Це так смачно, чудово." Більше! Не слухайте тіло. Тіло відчуває нудоту. Шлунок говорить, "Стоп це!" Достатньо! Я втомився! Але розум каже: "Я думаю, що смак... трохи більше!" Ви слухаєте розум. Якщо ви послухали тіло, дев'ятий відсоток проблем буде просто зникнути, і залишився один відсоток буде просто випадково, не реальні проблеми.

Але з дитинства ми відволікаємо від тіла, відварюємо від тіла до бока. Дитина кричить, малюк голодний, і мама дивиться на годинник, тому що лікар сказав, що дитина не повинна давати молоко до трьох. Не дивлячись на дитину. Дитина є справжнім годинником, але вона продовжує шукати годинник на стіні. Вона слухає лікаря і дитячу кашу; малюк просить їжі, малюк потребує їжі прямо зараз. Якщо ви не даєте дитині харчування прямо зараз, ви збираєтеся його від тіла. Замість надання йому їжі ви даєте йому ніпп.

Це зрада і зрада на вашій частині. Ви даєте щось помилкове, пластичне, ви спробуєте його відволікати і знищити чутливість тіла. Доброго дня! Ніппа заспокоює дитину, і він закохується. Тепер годинник говорить три години, і молоко необхідно дати. Тепер малюка звучать, тепер його тіло гасить; ви прокинете його, тому що лікар сказав йому, щоб дати йому молоко. Ви знову зламаєте ритм. Все, що ви плутаєте. Настає час, коли він втрачає весь контакт з тілом. Він не знає, що хоче його тіло: чи хоче його їсти, він не знає; чи хоче його тіло зробити любов, він не знає. Все, що керується чимось зовні. Він бачить журнал Playboy і він хоче зробити любов. Це не дивно. Така любов не може бути якісною; це буде просто чхання, нічого іншого; розвантаження. Не любимо. Як полюбити тебе? Не знає нічого про любов. Це стає обов'язковим. У вас є дружина, у вас є чоловік, ви повинні зробити любов - це стає обов'язковим. З почуттям обов'язки, кожен ніч, який ви любите. Зараз немає спонтанності в цьому. А потім ви починаєте турбуватися, що ви відчуваєте, що це не приносить вам задоволення. Тоді ви починаєте шукати іншу жінку. Ви починаєте подумати логічно, "Чому жінка не влаштовує мене." Нехай це не моя духовна половина. Може бути не зробив для мене. Я не зробив для неї, тому що я не доглядаю про неї. й

Проблема не жінка, проблема не чоловік: ви не тіло, це не тіло. Якщо люди були в тілі, ніхто не пропустиме красу під назвою оргазм. Якщо люди були в тілі, вони визнають глімпи Божого у своєму оргазмі.

Слухати тіло, слідувати за тілом. Розум є припливом, тіло мудро. Тексти пісень, а це означає: І якщо ви йдете глибоко в тіло, в дуже глибинах ви знайдете вашу душу. Душа прихована в глибині тіла.