573
ТОЧКА СБОРКИ Как найти свою точку сборки?
Надання допомоги є енергоінформаційною структурою, яка надана (змінюється) під час життя людини.
Це структура нашої особистості. Коли особа зобов’язується самостійно
Структура особистості стає більш складною.
Будь-яка енергетична структура має свідомість. Особистість свідомості, або усвідомленість, яка з'являється на структурі точки складання, є нашим Особистим Самосвідомістю, що контролює Ліву півкулю мозку і використовується для розробки Behavioral Algorithms – вирішення проблем життя.
У районі точки поглинання є максимальна концентрація енергії Cocoon до 70% енергії.
Решта коконової енергії (30%) над рівнем поглинання.
Позиція точки складання на кокононі визначає рівень розвитку Монад-Сулу. Це індикатор еволюціонального розвитку цієї душі для всіх його втіленнях.
Розмір і складність структури точки складання визначає (покази) рівень розвитку особистості даної особи.
Ми визначаємо положення точки поглинання на Коконі відносно проекції Чакра методом пошуку зони з максимальною концентрацією енергії.
Методи визначення:
1,1 км Зосереджуйте увагу на точці (або м'ячі) в центрі голови. Очі закриті.
Починайте повільно опустити цю точку уваги вздовж тіла до сакуру, а потім назад, відстежити ваші відчуття. Всі ваші почуття повинні бути зосереджені в цій точці.
Коли ваша точка уваги з'явиться в контакті з транспортним засобом, ви відчуєте його як з вашим розумом, так і вашим тілом.
2,2 км Почнемо ваші думки, запустіть зворотний цикл. Закрийте очі. Зосереджуйте всю вашу увагу на долоні своєї руки — чоловіків у лівій, жіночій вправі. Помістіть долоню перед вашим тілом на відстані 40-50 см і повільно привідуйте з Муладхари до Сагастрара і назад. Коли ви вводите зчеплення з транспортним засобом - ви відчуєте його - в щільності, або нагріву, або поколювання в долоню.
3. Визначення партнера. Партнер обирає об’єкт, такий як олівець. Він зосереджений на ньому. Партнер візуалізує об’єкт енергоблока. Партнер стоїть перед вами, очок олівцем на Муладхарі, і починає повільно піднімати його вгору, зберігаючи його увагу на ньому. Коли промінь досягає зони ТЦ, ви відчуваєте себе.
4. Релакс. Почати відкинути все, що не мене.
Світ навколо? Не мене.
Моє тіло - ноги, руки, голова, мозок, очі, серце? Не мене.
Почуття та емоції? Не мене.
Думки? Не мене.
Коли ви загубите все, залишатися в цьому стані і після того, як ви відчуєте пульсацію транспортного засобу.
Ось мені!
Який світ сприймає...