Ця вправа допоможе вам ввести стан, де ви є свого роду крок біля і дати духовну роботу. Це не означає, що ви повинні бути пасивними цуценями. Це означає, що ви, як людина, яка стане рівним партнером, співтворцем Вашого Божественного Духа. Дух не може працювати в матеріалі світу без вас. Він може дати вам силу, він може дати вам силу, він може дати вам поради, але ви будете діяти будь-яким чином. Ви не можете прийняти рішення про те, як діяти. Але це в ваших інтересах, щоб слідувати запитам Духа. Тому що дух завжди радить вас найкращим рішенням в будь-якій ситуації. Не забудьте!
Ознайомтеся з текстом цієї вправи ретельно спочатку – потім поставте книгу на стороні, щоб завершити його.
Сісти комфортно, закрийте очі. Візьміть кілька глибоких дихання і довго, повільні видиху. Скажіть Ваш Дівін Само, щоб охопити вас в захисному коконі білої променевої енергії. Уявіть, що ви стоїть на величезному етапі. Це сцена вашого життя. Ви граєте на свинцю. Ви бачите перед вами гігантський аудиторій, наповнений ємністю аудиторії. Ви стояти в центрі етапу в сліпому світлі повені, і ви відчуваєте сотні тисяч, можливо, навіть мільйони очей на вас. Зал є настільки величезний, що останні ряди прогубляться десь на горизонті в туманному хазі. Ви не можете побачити всі глядачі, але ви відчуваєте, що вони шукають вас з затвердженням, любов'ю та очікуванням. Вони висловили підтримку і, здається, заохочуючи вас, відштовхуючи вас до дії.
Важко сказати:
«Дирий дух, ви точно знаєте, що мені потрібно зробити зараз. Я даю вам стадію. Будь ласка, введіть основну роль. Управління діями. Нехай я впевнений і спокійний під вашим керівництвом. Допомогти мені грати цю роль в кращому шляху я можу, з усіма перевагами я можу. й
Тепер уявіть великий, блискучий ангел з'являється за вами. Він кладе руки на плечі, що робить вас відразу теплою, комфортною, захищеною. Ви не боїтеся нічого. Ви визначаєте, щоб блискучо відтворити провідну роль на етапі життя.
Зосередок на спині голови і уявіть, що тут знаходиться центр сприйняття світу. Зміщуючи цей центр сприйняття назад і вгору, за межами вашого фізичного тіла. Уявіть, що цей центр сприйняття тепер очі ангела за вас. Тепер ви сприймаєте світ і себе в фізичному тілі через очі ангела. Якби ви знаходилися від себе. Ви відчуваєте себе як ваше тіло миттєво безкоштовно. Ви не боїтеся нічого, і ви можете зробити все!
Уявіть ситуацію в житті, де ви хочете змінити. Уявіть, що на явному етапі ви вчиняєте цю ситуацію найкращим чином для себе. Не втратити почуття, що великий хороший ангел дивитися вас. Тоді уявіть аудиторію, запроваджуючи вас і розкрутка «браво». Квіти літають з усіх боків. Ви відмовляєтеся, насолоджуючись тріумфом. Далі ви будете насолоджуватися тріумфом вашого ангела, який насправді ваш Божественний.
Дякую за допомогу. Спробуйте запам'ятати і зберегти відчуття керівництва і захисту, яку ви отримали під час цієї вправи.
Після виконання цієї вправи ви можете вирішити більше однієї проблемної ситуації самостійно. Повторити цю вправу, як часто, як ви хочете. Ви можете грати в різні ситуації вашого життя, або ви можете просто уявити, як ви співати, або танцювати, або читати монологи на сцені, або просто зробити кохану річ, або навіть звичайні щоденні заходи під керівництвом вашого Боже. Це дасть вам незрівнянне почуття свободи, впевненості та реалізації творчості, яке ви зможете успішно використовувати в житті.
Шановні, що ви робите, залиште стадію Духу часто. Ви навіть можете вибрати цілий день, коли ви дозволите духовній роботі. Коли ви прокидаєте вранці, розкажіть собі:
«Для цього я даю шлях до Духа. Сьогодні Я буду дивитися на світ очима Духа. Сьогодні Я буду жити і діяти тільки на підказках Духа. Сьогодні, кожна дія, кожен крок, кожне слово, кожен погляд буде дія, крок, слово і погляд Духа. Сьогодні Я буду жити весь день, як Дух, що подорожує землю і вчиняє в людській формі.
Відтепер кожен крок, який ви приймаєте на Землі, буде найбільшою пригодою у світі. Навіть самі звичайні події будуть наповнені радістю, граючи, енергією. Ви відчуєте справжню щастя бути в Духі. І, крім того, ви будете набагато простіше впоратися з вашими щоденними обов'язками і грамотно вирішувати навіть складні проблеми.
Ви можете зробити це, дорогі! Приїжджайте, приходьте. Дух має вашу руку, Дух, що зачепить вас і люблячі, щоб повністю розкритися в красивій грі життя. Пам'ятайте, ви не можете втратити цю гру! Поведінка, вірити, вірити в себе!
Любов! Крион.