Вплив духів:

З різних причин духи заважають в нашому житті, впливаючи на наші думки. Вони можуть проникати її так глибоко, що ви більше не можете відрізнити свої думки від інших, і дух повністю контролювати вас, або навіть приймати над вашим тілом. Причиною цього є добровільний прийом духу в себе.

По-перше, це трохи в голову, відправляє думки у вигляді енергії, наприклад, негативно на якусь адресу, і ми беремо її як самостійно, безглуздим, і рідко починаємо зануритися з собою, але насправді з іншою особою. Далі ця сутність проникає більше і більше в наші думки, вже починає керувати нашими діями і поведінкою. Повідомляємо, що ваш персонаж змінився, ви стаєте іншою особою. Але в реальності ви залишите те ж саме, тільки ваш пригнічений, ви керуєте відчуженням, і ви приймаєте його як себе, і тому не відчуваєте трюк.

Це ціла точка отримання вам, щоб прийняти суть, його вплив на вас як себе, як власні думки, як ваш власний характер. Але ви часто відчуваєте себе некомфортним, якщо це не так, і ви усвідомлюєте, що все, що йде на голову, не всі ваші будуть, але ви переконаєтеся, що все добре і ви відхиляєте можливість. В цьому, ви робите велику помилку, що духи використовують: Ваша небажання бути впізнаваною реальністю.

Одна людина не завжди керує духом. Особливо, якщо людина є обов'язковою і відвідує багато різних місць: кожен дух намагається триматися довше, але потім ще один дух надходить в розум людини і мусок або порушує перший. Нерідко кілька духів контролюються відразу, щоб варіюватися. Це пояснює причину непоганого способу життя - коли все здається виявляти себе, і людина не відчуває ніякої відповідальності за свої дії і їх наслідки, навіть якщо це здається зовні. Я не знаю, що мене прийшли.

Відповідність бути відповідальним і приймати рішення самостійно – це також хитрість духів: ви чекаєте, як якщо попросити дозвіл зробити щось, а потім дух починає направляти вас – «до цього, все буде добре». Людина починає виконувати невизначені дії, але потім його рішення стають більш міцними, тільки не в звичному сенсі: для нього і для інших вони все ще м'які і вітерні, але незважаючи на це, він ненароджено слідувати їм. Таким чином, дух проникає на розум, і не потрібно, щоб він проникає в самі думки, це простір людина ще може тримати під блідо. Духи повинні це отримати енергію, звичайно, негативно – тому що це легко і в їх випадку практично можливе отримання.

Коли дух надходить до свідомості, щоб спровокувати випуск цієї енергії, можна побачити, як відносини в сім'ї, з друзями і в колективних змінах для гірше. Це робота духу. Вони можуть навіть «контролювати» всієї родини. Дух може бути неспокійною душею, некоректною особою, егрегором або будь-яким іншим істотам. У перших двох випадках вони просто хочуть жити в фізичному світі, оскільки вони все ще потребують, але тому що вони не мають тіла, вони використовують всі можливості, доступні. Щоб захистити себе від такого впливу, потрібно добре контролювати вашу розум і бути свідомим, не робити або думати, що викликає дискомфорт і протест. У цьому випадку ви відразу ж помітите, що хтось вводить вашу свідомість.

По суті, багато помилок, які ми робимо під впливом духів. Як я сказав перед тим, коли диявола плутала, або «Я не знаю, що прийшла мені». Таким чином, необхідно контролювати свої емоції – при найменшому претексті може виникати «сторм», що призведе до кварелі або ступінчастого акту, якщо цей бур не контролює. Це спровокує дух – прямує потік енергії у вас з продуманим гніздом (але не обов’язково, можливо, без нього) для запуску ланцюгової реакції, в якій ви ви випускаєте ще більше енергії. Тексти пісень, а це означає: І що ви робите в житті через це, він не піклується. Він, хто попереджає, є озброєним.