479
Йога наміру. 7 Практична консультація:
З Новим роком прийнято рішення зробити побажання. Це свято є дуже гарною можливістю створити новий імпульс в житті, щоб запустити потужний намір.
Просто скажімо «Я хочу» і бажання посміхатися. Але як ви хочете правильно не розбити дерево?
Подаруйте вам поради експерта з питань роботи з винахідником.
1,1 км Всі бажання підлягають виконанню – це закон. Тим не менш, хто жартує. Переглядайте свої думки та слова.
2,2 км Запропонуйте себе: «Хто хоче?», «Я хочу, чи хтось інший?» Важливо впізнати автора бажання. Яке насіння ви збираєтеся сіяти і виростити?
3. У Наступне питання відповідальності. «Я готовий прийняти це бажання?» Побажання про те, що ми не готові, може просто поховати автора. Але життя любить і вибачає нас. Тому всі побажання надаються, але не завжди, як ви хочете, бути готовими до неї.
4. У Знайте бажання, які вже висаджують у вас і зміцнюють їх. Не поспішайте запрошувати нові. Стоп, послухайте себе і побачите бажання, які ви вже маєте. У вас є достатньо, повірте мене і перевірте!
5. Умань Збудувати ваші стосунки з батьками! Підтримайте важливість цього зв'язку і ви будете. Прийдуть методи. Батько і мати - коріння людини, модель відносин з життям. Коли у вас є благословення ваших батьків, розгляньте благословення життя себе в кишені.
6. Жнівень Благодійність дає вам силу подолати будь-які перешкоди. До чогось «добрих» з серця. Не оцінюйте себе або розкажіть будь-який. Як сонце, світиться на тих, хто потребує. І не чекайте нічого в поверненні.
7. Про нас Зареєструватися! Коли ви зробили намір, мовчать. Після того, як ви починаєте, зберігайте спокій. Навіть після того, як ви отримали те, що ви хочете, поки ви живете досвідом цього наміру – безшумно!
Здрастуйте, побажаючи не можна, щоб людина щаслива. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми відчуваємо себе щасливим, коли наші бажання відпадають, в якому ми відчуваємо повну. Але ця повнота нічого не має бажання. Ілюзію. Ми вважаємо, що ми маємо бажання, але насправді бажаємо нам. Для того, щоб знати себе і цей світ, щоб бути щасливим і безкоштовним в будь-яку погоду!
Подбайте про себе, ніхто не завадить.
Щиро дякую!