486
Світи в зовнішній простір:
Можливо, багато хто цікавиться тим, чому ми, громада Землі, не ростемо, що можна очікувати від цивілізації, яка опанувала ядерні та комп'ютерні технології, освячення простору, сниться пошуку однодумців у Всесвіті. Що таке Земляні породи, які рухаються так повільно в напрямку реалізації своєї участі в живому та розумному космосі?
Як і раніше вони заперечують існування передових цивілізацій? Чому ми дбаємо про незрівняні поняття «королеви природи» і унікальність земного інтелекту в Всесвіті? Чому ми не тільки вдосконалюємо духовно від ст. до ст., але помітно деградуємо у своїй праві, в міжнародних і міжособистісних відносинах? Чому ми підняли споживача і прагнення до найвищих пріоритетів людства? Ми любимо істоти, які живуть законом прямої кишки! Ми не думаємо про майбутнє своїх нащадків, а ще одна планета, яку ми маємо в заповіднику.
Чи можна дізнатися інші цивілізації? Ця проблема присвячена великій главі в моєму але неопублікованій книзі «Люди з зірок», і тут я можу лише коротко окреслити основні принципи життя ряду ВК. Розглянуто особливості цивілізацій з сузір’я Плейадів, Оріону, Сірію, Цигна, Андромеди, Лібра та інших. Досягнення та відмінності ВК з цих сузір’я описано в деталях «Каталог ВК» Павел Хайлов.
Присутність представників інших зоряних систем в нашому наземному суспільстві більше не така непристойна таємниця, як можна побачити з історії, які я та інші дослідники змогли зібрати та проаналізувати. Але буде більше сповідань, я впевнений. Чи закладено так званий «старим людям» в нашому суспільстві?
В той же час. В той час як ми можемо зробити деякі висновки про соціальну аранжування ряду позаземних цивілізацій.
Уроки з інших цивілізацій
Найголовніше, на мій погляд, є те, що високо розвинена цивілізація повністю втеча від нечітки, фрагментації, поділу на конкретні князівства і держави. На своїх планетах немає кордонів між суб'єктами національних утворень, що означає, що немає територіальних спорів і претензій. І ніхто не бореться за сировину і ресурси, які зараз поширені всім.
Ці цивілізації об'єднані і підлягають темі, як правило, до єдиного загального центру. Назви центрів контролю різні, чи є Рада Вісе, Верховна Рада, Центральний уряд або Центральна рада цивілізації – так вони визначаються на своїх планетах. У крайніх випадках правителів supreme не можуть правила не всієї планети, а окремі континенти, як робиться, скажуть, на планеті Picran. Це, тенденції деяких країн Землі в напрямку роз’ясування, оскільки це поступово проводиться в Європі, є кроки в правильному напрямку.
Особливий інтерес є таким важливим аспектом, як велика кількість планет, коли населення досягають десятки або навіть сотні мільярдів жителів, але це не викликає ніяких нерозчинних проблем в суспільстві. Всі жителі однаково забезпечені харчуванням (найчастіше енергія, автотрофія), а також територіями для життя, творчої роботи. Вони досягали мирного співіснування на своїх планетах, будували щось схоже на суперкомунізм без використання власного роду, звичайно. Головною окупацією жителів ВК є творча робота для благо всіх і всіх.
Дуже важлива роль у суспільстві позасудових цивілізацій відіграє визнання космічних законів, які вони знають і які завжди спостерігаються. Аналіз поведінки землеробства, представників ВК приходять до висновку, що ми, в першу чергу, повинні змінити життєві пріоритети. Це неможливо без зміни способу мислення. Тому, як основний захід для збереження людства, деякі ВК побачать роботу над розвитком інтелектуального та морального потенціалу землеробства.
І виглядає так, що робота почалася. На жаль, не за що-небудь в усіх країнах одночасно почали народжуватися «нові діти», або, як вони були названі, індиго діти, які дуже розвивалися інтелектом, не самозимом і надзвичайно високим внутрішнім баром моральності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ми дуже агресивні, і це теж слід подолати будь-якими засобами. До генетичної корекції для зміни цього рису в нас. За словами представників ВК, більшість жителів Землі випромінюють випромінювання переважно негативним.
Дуже важливою особливістю жителів високо розвинених цивілізацій, на нашу думку, є телепатична, не дієслова комунікація. Таким чином, мабуть, така негативна якість, властива людям, як лежачи, невпевненість, коли одне говорить одне, але думає досить інше. У чужому середовищі думки і почуття зазвичай досить прозорі.
Звернення до ідеологій та різних релігій, що є джерелом конфліктів та воєн на Землі, приносить нам велику шкоду. Щоб подолати цей ідеологічний дискорд, зрозуміти, що людство є одним і повинен мати єдиний духовний і моральний орієнтація, цей крок стане вагомим актом в нашому розвитку як цивілізації.
Життя на нашій планеті в небезпекі самозахисту, тому що всупереч поширеним почуттям, ми робимо багато, щоб завдати шкоди собі. Ми виступаємо, якби знищити нашу домашню планету - це справа на честь. Наша негативна енергія — енергія думок, почуттів та знежирень — зростає на швидкості сигналізації.
Місія з зірок
Не випадково, і це не є святом. Ймовірно, з часом це допоможе землякам більш ефективно зрозуміти і приймати допомогу Космос. Люди з зірок, які прийшли з глибин Космос, здавалося б, захищені космічним братом, але це навколо таких людей, які є очевидна боротьба між темними і легкими силами, так як темні також знають про свою місію серед земного людства і намагаються в будь-який спосіб заважати цьому.
Таких людей на Землі непросто жити, вони мають два рази менше, ніж звичайні мешканці. Я можу бачити, що в їх важкому житті. Але це вони, «народи з зірок», подолання перешкод, що навколишній світ кладе їх, страждаючи і очищається їх душею, що приносить нам надію. Нагадуємо, що одна з цих іноземців була Helena Roerich, яка без секрету того, що одна з її місць проживання була планетою Венера, і чия самовідома діяльність добре відома всім нам.
Здається, ми повинні вивчити феномен людей з зірок, вивчити їх цілі, захистити месенджери космосу, хоча перше, що ми будемо любити себе феномен, тих, хто продекларує його, і, звичайно, носії самого явища. Потрібно розуміти феномен з залученням наукового дослідницького апарату, якщо ми дійсно хочемо освітлити і очищати всю земну людство.
Дуже дякую. Можливо, поняття я презентував досить песимістичний. Ми неорганізовані, погано навчені істоти, агресивні, наркотичні, але ... не дивно. І інтерес до нас з низки позасудових цивілізацій, їх допомога нам не менше у вигляді запровадження «родів з зірок» або ж самих недіючих дітей, а також в інших діях не випадково. Освіта Божої Матері на планеті Земля, як Ніцша, Вл. Соловйов, Роєрич розповіли про, повільно, але все ж реалізується.
історичний приклад Росії в цьому розумінні також важливий і ілюстративний, і як ви знаєте, ми маємо спеціальні надії. Для того, щоб прийняти допомогу високорозвинених цивілізацій буде важливим кроком земного людства в його прогресі, і це буде наш еволюціонально обґрунтований вибір. Самоізоляція з інших цивілізацій веде заземлення тільки до мертвого кінця, до самозахисту, так як це було з попередніми земляними цивілізаціями.
... Чи послухайте відчуження? Ми розуміємо, що все це важливо для нас? Надії...