20 Старих людей, які змінили їх життя

Вже кілька років ці люди зберігали енергію і молодь. Неприємні обставини, ані потужність стереотипів, пов'язаних з віком, можуть побороти своє бажання насолоджуватися кожним новим днем.Веб-сайт Публікує фотографії життєрадісних дідів, які іноді мають набагато більше енергії, ніж молоді. Вони змогли змінити своє життя в більш ніж в поважному віці - і насолоджуватися кожним днем!

95-Year-Old Veteran Conquests Heaven 20 Старих людей, які змінили їх життя

Моя дід святкується 95-го дня народження.

Grandfather від Мінська в 66 років стала модою DJ20 Старих людей, які змінили їх життя

«Чому я, чи я їду чи сидіти, пальці завжди ходять в ритмі музики. Подаруйте мені барабани, і я блю ритми, які грають в вухах один-один. й

100-річна бабуся їде мотоцикл 20 Старих людей, які змінили їх життя

Багато років тому її бабуся пообіцяла, що якщо вона жила бути 100, вона буде їздити мотоцикл.

102-річний цикліст наборів запису 20 Старих людей, які змінили їх життя

102-річний Французький цикл Роберт Маранда зламав світовий рекорд серед людей понад 100 років, водіння 27 кілометрів в 1 годину.

Бабця Доріс сходження на 99 років 20 Старих людей, які змінили їх життя

І вона, здається, перенаплітає її молодий суперник.

75-річної Валерія Миколаївна з Московського танцю 20 Старих людей, які змінили їх життя

«Ця наряда для танців, я піду до парку, до літньої танцювальної підлоги. До тих пір, як я можу пам'ятати, я завжди любив цей бізнес.

Андрій Чирков у віці 74 бере участь у марафонах20 Старих людей, які змінили їх життя

«Я люблю стан польоту в бігу. Коли одна нога вже з'явилася землі і інші ще не висаджені. Так, простягається момент. Але марафон виробляє 42,000 таких моментів. й

А 74-річний Євгенія Степанова бере участь у змаганнях з стрибків з вежі20 Старих людей, які змінили їх життя

Коли Євгенія Степанова перетворилася 60, вона вирішила, що для щастя вона потрібна тільки одна річ - почати кар'єру як професійний спортсмен.

101-Year-Old Grandfather і його 103-Year-Стара Дружина Фотоальбом 20 Старих людей, які змінили їх життя

Китайська пара Wu Tsunghan і Wu Songshi, які юридично одружені протягом 88 років, нарешті змогли сформувати свій весільний альбом.

88-річна гімнастика вступила до Книги рекордів Guinness як найстаріша акторська гімнастка у світі20 Старих людей, які змінили їх життя

Німецький гімнаст Johanna Kwaas ще бере участь у міжнародних змаганнях.

83-Year-Старий перукар отримує безкоштовні стрижки 20 Старих людей, які змінили їх життя

Ентоні Смеріс вже 25 років поспіль розширюючи будь-який, хто не може дозволити собі перукарню протягом 25 років.

Євген Андрєвіч, 67 років, Санкт-Петербург 20 Старих людей, які змінили їх життя

Вік не може забувати про стиль. Євген Андрєевич у проекті Ігоря Гавара «Старушка».

Джойце Карпаті, 80 років 20 Старих людей, які змінили їх життя

Joyce Carpathi на 80 років стала членом фотосесії журналу Vogue.

Ці два не забути Романтика20 Старих людей, які змінили їх життя

З кожним літом мій сусід їде дружину на човні.

Дідусь не розумію, що робить задоволення від друга 20 Старих людей, які змінили їх життя

Старші пари не втрачають почуття гумору 20 Старих людей, які змінили їх життя

Бабця вирішив майстер скейтборд20 Старих людей, які змінили їх життя

І ці два великі роликові ковзани20 Старих людей, які змінили їх життя

Давайте розглянемо приклад людей, які знають, як насолоджуватися щодня20 Старих людей, які змінили їх життя

на www.adme.ru/zhizn-dobro/20-lyudej-dokazyvayuschih-chto-vozrast-eto-tolko-cifry-787360/