711
20 Старих людей, які змінили їх життя
Вже кілька років ці люди зберігали енергію і молодь. Неприємні обставини, ані потужність стереотипів, пов'язаних з віком, можуть побороти своє бажання насолоджуватися кожним новим днем.Веб-сайт Публікує фотографії життєрадісних дідів, які іноді мають набагато більше енергії, ніж молоді. Вони змогли змінити своє життя в більш ніж в поважному віці - і насолоджуватися кожним днем!
95-Year-Old Veteran Conquests Heaven
Моя дід святкується 95-го дня народження.
Grandfather від Мінська в 66 років стала модою DJ
«Чому я, чи я їду чи сидіти, пальці завжди ходять в ритмі музики. Подаруйте мені барабани, і я блю ритми, які грають в вухах один-один. й
100-річна бабуся їде мотоцикл
Багато років тому її бабуся пообіцяла, що якщо вона жила бути 100, вона буде їздити мотоцикл.
102-річний цикліст наборів запису
102-річний Французький цикл Роберт Маранда зламав світовий рекорд серед людей понад 100 років, водіння 27 кілометрів в 1 годину.
Бабця Доріс сходження на 99 років
І вона, здається, перенаплітає її молодий суперник.
75-річної Валерія Миколаївна з Московського танцю
«Ця наряда для танців, я піду до парку, до літньої танцювальної підлоги. До тих пір, як я можу пам'ятати, я завжди любив цей бізнес.
Андрій Чирков у віці 74 бере участь у марафонах
«Я люблю стан польоту в бігу. Коли одна нога вже з'явилася землі і інші ще не висаджені. Так, простягається момент. Але марафон виробляє 42,000 таких моментів. й
А 74-річний Євгенія Степанова бере участь у змаганнях з стрибків з вежі
Коли Євгенія Степанова перетворилася 60, вона вирішила, що для щастя вона потрібна тільки одна річ - почати кар'єру як професійний спортсмен.
101-Year-Old Grandfather і його 103-Year-Стара Дружина Фотоальбом
Китайська пара Wu Tsunghan і Wu Songshi, які юридично одружені протягом 88 років, нарешті змогли сформувати свій весільний альбом.
88-річна гімнастика вступила до Книги рекордів Guinness як найстаріша акторська гімнастка у світі
Німецький гімнаст Johanna Kwaas ще бере участь у міжнародних змаганнях.
83-Year-Старий перукар отримує безкоштовні стрижки
Ентоні Смеріс вже 25 років поспіль розширюючи будь-який, хто не може дозволити собі перукарню протягом 25 років.
Євген Андрєвіч, 67 років, Санкт-Петербург
Вік не може забувати про стиль. Євген Андрєевич у проекті Ігоря Гавара «Старушка».
Джойце Карпаті, 80 років
Joyce Carpathi на 80 років стала членом фотосесії журналу Vogue.
Ці два не забути Романтика
З кожним літом мій сусід їде дружину на човні.
Дідусь не розумію, що робить задоволення від друга
Старші пари не втрачають почуття гумору
Бабця вирішив майстер скейтборд
І ці два великі роликові ковзани
Давайте розглянемо приклад людей, які знають, як насолоджуватися щодня
на www.adme.ru/zhizn-dobro/20-lyudej-dokazyvayuschih-chto-vozrast-eto-tolko-cifry-787360/
95-Year-Old Veteran Conquests Heaven
Моя дід святкується 95-го дня народження.
Grandfather від Мінська в 66 років стала модою DJ
«Чому я, чи я їду чи сидіти, пальці завжди ходять в ритмі музики. Подаруйте мені барабани, і я блю ритми, які грають в вухах один-один. й
100-річна бабуся їде мотоцикл
Багато років тому її бабуся пообіцяла, що якщо вона жила бути 100, вона буде їздити мотоцикл.
102-річний цикліст наборів запису
102-річний Французький цикл Роберт Маранда зламав світовий рекорд серед людей понад 100 років, водіння 27 кілометрів в 1 годину.
Бабця Доріс сходження на 99 років
І вона, здається, перенаплітає її молодий суперник.
75-річної Валерія Миколаївна з Московського танцю
«Ця наряда для танців, я піду до парку, до літньої танцювальної підлоги. До тих пір, як я можу пам'ятати, я завжди любив цей бізнес.
Андрій Чирков у віці 74 бере участь у марафонах
«Я люблю стан польоту в бігу. Коли одна нога вже з'явилася землі і інші ще не висаджені. Так, простягається момент. Але марафон виробляє 42,000 таких моментів. й
А 74-річний Євгенія Степанова бере участь у змаганнях з стрибків з вежі
Коли Євгенія Степанова перетворилася 60, вона вирішила, що для щастя вона потрібна тільки одна річ - почати кар'єру як професійний спортсмен.
101-Year-Old Grandfather і його 103-Year-Стара Дружина Фотоальбом
Китайська пара Wu Tsunghan і Wu Songshi, які юридично одружені протягом 88 років, нарешті змогли сформувати свій весільний альбом.
88-річна гімнастика вступила до Книги рекордів Guinness як найстаріша акторська гімнастка у світі
Німецький гімнаст Johanna Kwaas ще бере участь у міжнародних змаганнях.
83-Year-Старий перукар отримує безкоштовні стрижки
Ентоні Смеріс вже 25 років поспіль розширюючи будь-який, хто не може дозволити собі перукарню протягом 25 років.
Євген Андрєвіч, 67 років, Санкт-Петербург
Вік не може забувати про стиль. Євген Андрєевич у проекті Ігоря Гавара «Старушка».
Джойце Карпаті, 80 років
Joyce Carpathi на 80 років стала членом фотосесії журналу Vogue.
Ці два не забути Романтика
З кожним літом мій сусід їде дружину на човні.
Дідусь не розумію, що робить задоволення від друга
Старші пари не втрачають почуття гумору
Бабця вирішив майстер скейтборд
І ці два великі роликові ковзани
Давайте розглянемо приклад людей, які знають, як насолоджуватися щодня
на www.adme.ru/zhizn-dobro/20-lyudej-dokazyvayuschih-chto-vozrast-eto-tolko-cifry-787360/