Святковий стіл на Різдво.

У святковому столі на Різдво - Святий вечір Мисливець, особливий вечір перед Різдвом Христовим також називають Святим вечіром. І традиційно святкується родиною, святковою вечерею. Але Різдво вечеря вечеря повинна бути швидкою. І ми зазвичай варимо 12 страв. Спеціальні, різдвяні страви. Що я можу зробити?
1,1 км По-перше, ми готуємо традиційну гуту. Це може бути найрізноманітнішим способом приготування. Підберіть правильний рецепт, щоб традиції та відмінний смак поєднуються! Кутя - рецепт реальної кутії
2,2 км Узвар до Куте. Не тільки легко варити, uzvar смачний і корисний напій. Рецепт приготування 3. Блюз. Чудова святкова страва напередодні Різдва буде худа чорниця з грибами.
4. У Традиційно готують рибні страви. Ми пропонуємо наші рецепти: Риба запечена в грецькій смаженій рибі - "Фішські кінь"
5. Умань Ми можемо зробити млинці. Навіть без молока і яєць вони смачні. Млинці на воді "Летен"
6. Жнівень Ідеально доповнить святкову таблицю корейських закусок. Морква в корейських баклажанах в корейці
7. Про нас Смачного і простого поєднання інгредієнтів – ви обов’язково будете насолоджуватися пісним салатом: Картопля і буряковий салат
8. У Відмінна овочева страва: Баклажани з грибами - смачні пісні страви 9. Хороший старий вініграт, оригінальний рецепт: Vinaigret - рецепти для смажених страв
10. Лентні краватки
11. Пиріг-класична страва для святкового столу Lent pies 12. Насолодіться смаком торта з висушеними фруктами. Пиріг з фруктів
12 страв для Різдвяної Єви (дощий варіант святкового меню, традиції, митниці) Я ніколи не втомився повторювати, що смачний і худий стіл може бути одночасно! Доброго дня!