501
ВОСПИТАНИЕ УМА:
Здійснюючи сильний розум в сильному тілі знижується не тільки до фізичного загоєння мозку і судин, але і до тренувань свідомості. До речі, існують як прямі, так і неперевершені залежності: здоровий мозок з нормальним кровообігом має чітку, чистою, тренуючу свідомість, і тренування свідомості загоює мозок фізично.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Нерідко ми відчуваємо несправедливості в обличчі почуття страху, заспокоєння, бездіяльність. Це як я відчував в дитинстві і підлітковому віці. Я не можу справлятися з страхом смерті і почуттям гумору до тих пір, поки я дивився в природу. Шукаю натуру, я бачив, що немає страху, нещастя, бездіяльність. Є тільки вічне життя, вічний ребірт, вічна радість істоти.
Я почав вчитися з природи. Природа навчила мене, як впоратися з самотністю, почуттям безглуздості життя, втоми і депресії. Як людський життя безглуздий, якщо немає нічого сенсу в природі? Все має значення. І нехай ми не завжди розуміємо, що таке значення. Але ви повинні знати, що значення існує. Просто тому що людина є частиною природи, і в природі все має сенс. Людина спотворила себе неправомірним способом життя, відправленням з природи, і тому втратив своє почуття сенсу. Як ви отримуєте щасливі та щасливі почуття? Вам необхідно тренувати свої думки і почуття.
Тренінг про посадку позитивних думок і емоцій у вашому мозку. Замість того, щоб знову відреставрувати ваші неприємності і невдачі, ви повинні ввімкнути до світла, надії і радісних думок. Позитивні думки повинні бути культивовані, ви повинні звикнути до них мозку. Подумайте про те, як багато років ви мали сумні думки. Шукайте своє життя з-за кордону: що це те, що ви створили з вашими думками. Ми створюємо наше життя, наше щастя та нещастя, наше здоров’я та хвороба з нашими думками. Наше життя – втілення власних думок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ми хворіли, бо наші думки хворіють. Протягом багатьох років ми можемо знищити себе з похмурими думками, резиденції, самотність – і навіть не усвідомлюємо, що ми створюємо причини наших захворювань.
Наше тіло завжди реагує на те, що ми думаємо. Дуже задоволена і щасливою особою навіть має зовсім різну поставу, ніж людина, яка пригнічує і завжди втомилася. Скажіть собі, “Я щасливий і здоровий”, повторіть це кілька разів до тих пір, поки слова починають звучати впевнено і легко – і ви відчуєте ваші плечі, виправте посмішку на обличчі, м'язовий натяг ослабляє, і висадка голови стає гордою.
Людина на природі має можливість контролювати свою нервову систему, і тому його тіло. Найвища майстерність в цьому досягається східними пакішками, які замовляють себе на нігтях. Не потрібно нічого. Але навчайтеся контролювати свої думки, нерви і ваше тіло, щоб ви могли стати здоровими.
Я прийшов до цього способу самостійно і спонтанно. Я лежав на пляжі і не помітив, як багато розслаблених під шумом серфінгу. Моє здоров’я покращився, радий цим станом. Я зрозумів, що це був цілющий стан. Я почав дихати правильно з глибоким, повним диханням, а держава стала ще приємною, так як якщо несподівана радість приймала все життя. Підвіска поступово зникла з усіх частин тіла. Але мої холодні руки і ноги давали мені трохи дискомфорту. І помітив, що вони дійсно почали тепло. Тоді я сказав, що руки були теплі, і вони були теплі. Приємна релаксація і тепла по всьому тілу. Після чого в тілі з'явилася приємна загадка. Я відчував кровоплину більш потужно в моєму тілі, і я спробував свідомо тримати його, кажучи про себе, «Мій кров тече швидше, мій кров чистий, живить весь організм енергією здоров'я». Після того, як я впав, і коли я прокинувся, мій стан був дрібним і мій недуга, здавалося б, відступив.
З тих пір, як я практикую цей метод постійно, і він завжди отримав позитивні результати.
Кожен може розслабитися, для цього потрібно лише знайти відокремлене місце, де буде спокійно і спокійно. Вам необхідно лежати, закривати очі і уявити якусь приємну картину - наприклад, спокійну поверхню моря, світло іржі хвилі проти каменів. Потім потрібно правильно дихати і при кожному видиханні переконайтеся, що м'язи певної частини тіла розслабляються. Наприклад: інгаляція - натяг в правій нозі, видихлення - релаксація правої ноги, інгаляції - натяг лівої ноги, видихлення - релаксація лівої ноги. Потім потрібно також послідовно розслабитися спину, груди, руки, плечі, назад голови, обличчя, чола, повік. Потім уявіть, що тіло прогріває – перші ноги, руки, потім решта тіла, крім голови – має бути відчуття прохолоди і легкості в голові. Коли ви досягнете цього стану, скажеш собі, я відчуваю себе чудово. Я добре здоров'я. Якщо ви не знаєте, що це важко вірити в першу чергу, тому що це не дійсно так, і ви знайдете його важко вимовляти фрази легко і впевнено. Не зупиняйтесь на спробі, говорячи з цими словами. Таким чином, ви кладете в ваше тіло програму того, що ви хочете мати. Ви можете внести в ваше тіло будь-яку програму, досягти все, що ви хочете від життя, якщо ви перебуваєте в стані релаксу і тепла і поговорити про це в підтвердженій формі. Дуже важливо постійно практикувати заняття, так як автозбереження не дає миттєвих результатів. Від автозбереження, переміщення на створення психічних зображень. Форма в мозок думки і почуття, які вказують на здоровий стан вашого тіла. У стані релаксу і тепла, скажімо собі, «Мої судини очищають і здорові». Моя крововиливається через судини легко, швидко і безперешкодно. Моя кров очищає і здоровий, насичує всі тканини поживними речовинами, які вони потребують. Скажіть це - не обов'язково голосувати, краще собі - уявляйте якомога швидше картину здорових судин і здорової крові.
Наступний етап: накладання позитивних думок і почуттів в собі при виконанні фізичних вправ, описаних на початку книги. Як ви навчаєте, скажете собі, «Всі клітинки в моєму тілі поновлюються, кров очищають і свіжі, судини молоді і еластичні». Щодня.
Починаємо щоденно з позитивною заявою про себе: «Я здоровий, молодий, сповнений міцності, мій організм є ідеальним створенням природи, який вбудований в потужні цілющі сили, день після того, як день приносить мені здоров'я, життєвість, міцність, впевненість. й
Вчимося постійно стежити за думками. Багато людей помітили, що вони мають неприємний внутрішній голос у своїй голові, який постійно намагається прищепити щось негативне в них: життя важко, ви не хороші, нездорові, ви не знаєте, як вирішити ваші проблеми, ви ніколи не зможете відновити. Цей шкідливий внутрішній голос повинен бути вчений, щоб помітити і вимкнути. Як тільки ви помітили себе сказати негативні речі, розкажіть собі, щоб замкнути. І відразу ж скажіть щось позитивне. Наприклад, внутрішній голос каже: «Ви не відновите». І сказав він, щоб мовчати, і розповісти себе, я відновлю. Я вже здоровий!
Цей постійний контроль вашої свідомості в кінцевому підсумку призводить до того, що весь спосіб мислення і почуття стає позитивним, ви потрапляєте в щасливий потік річки життя, і він несе тільки щастя і здоров'я.
Katsuzo Nishi, Система охорони здоров'я