18 Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли ви йдете в аптеку для крапель від холоду, зверніть увагу на простий аптечний комплекс - часто за скромною упаковкою є великі можливості. Зверніть увагу, тільки перед застосуванням, проконсультуйтеся з лікарем просто в разі - чи є у вас індивідуальні протипоказання.

1,1 км Гідрогенний перекис

Відомий дезінфікуючий і дезодоратор, абсолютно нешкідливий і ви можете знайти його в кожному будинку. Ми очищаємо вуха і наносимо її, щоб вирізати, щоб зупинити кров, але виходить, що це може бути корисним для нашого зовнішнього вигляду.

Якщо видалити чорні крапки в домашніх умовах, не забудьте правильно змочити шкіру перекисом водню. Він добре розпушує карнизовий шар шкіри, і вони дуже легко прийдуть до поверхні при натисканні по всій штангі.

Після видалення цього шкірного покриву знову протріть ці місця - так ви закриєте і знезаражте пори, а в наступний день не буде слідів на обличчі.

Чи ви раптом виходите з дезодоранти? – протерти пахви з перекисом водню, потовидіти точно не знижувати, але запах точно не буде там протягом тривалого часу. До речі, якщо ви хочете розширити ефект вашої дезодоранти протягом декількох годин, наприклад, якщо у вас є довга дорога, щоб піти, і обов'язково залишитися свіжими, це також допоможе. Просто нанесіть дезодорант вже на сухій шкірі.

І якщо ви не маєте ніяких косметичних засобів під рукою, перекис допоможе вам. Гідрогенний перекис може замінити лосьйон і тонік, тому що він відмінно очищає, звужує і відбілює пори. Підходить для будь-якої шкіри, і для жирності - просто ідеальний, тому що зменшує поділ груди, і може використовуватися щодня.

2. Бадяга

З усіх масок з додаванням перекису водню, маска з поганою є найвідомішою.

Прісноводна губка називається поганою, в порошковій формі, продається практично в кожній аптеці. Багато хто вважає, що пілінг за допомогою погани не набагато поступається впливу на процедури салону. В принципі це правда, але є один недолік - поганага, з тривалим використанням викликає зростання волосся. Якщо у вас вже є волосся на обличчі, то маски з поганоюду не підходять для вас.

Привіт, недолік незначний. І якщо у вас немає протипоказань, то поганаса може магічно змінити шкіру. Верхній шар відмерлих клітин, після декількох масок, практично повністю вилучений. І в цьому шарі, підбори і комедони різні. Якщо ви знаєте, що ви не будете ходити в будь-яку точку на наступні 12 годин, так як особа буде червоною як індійський.

Коротко розвести порошок перекисом, а в хвилину нанести на вологу шкіру. Щоб зробити почервоніння спати швидше, можна потім нанести мазь цинку. Після цього протягом 3-4 днів шкіра може відшаровуватися, і як тільки все відновлено, можна зробити таку маску - знову пілінг. Курс масок завжди краще, ніж один, єдиний. Але ось ви самі, за умови шкіри, вирішуєте, скільки потрібно зробити їх.

3. У Календула настоянка

Настоянка календули абсолютно необхідно в кожній медичній шафі. Доведено, що для лікування ран і порізів, оскільки календула має унікальну можливість прискорити регенерацію тканин, зменшити запалення і викликати загоєння ран.

Якщо цей засіб допомагає вилікувати відвари і виразки, то обов'язково позбутися від прищів. Я в цілому вважаю настоянки календули найкращої лосьйону. Якщо боїться спирту, то розвести її водою в співвідношенні 1 до 1.

Натюрморт календула відмінно сушить шкіру голови, і якщо ви періодично рубати її, волосся буде брудним набагато менше. Щоб зміцнити волосся, можна додати масло кастора до настоянки календули. Потріть його на місяць, і він допомагає добре з себорею.

4. Левомекол

Побутова мазь «Левомекол», має досить сильний протизапальний і протимікробний ефект, а також активний проти різних мікроорганізмів (стафілококи, Псевдомонас і Е. coli).

Якщо ви травмуєте, прогорте, у вас є кипіння, ви самі потрісканували обличчя або відчуєте, що прищ починає прорватися через, ця мазь може допомогти вам. Застосувати товстий шар на заспокійливому місці до його проходів. І вона відходить, досить швидко.

5. Умань Саліциловий спирт і саліцилова мазь

В кожній аптеці продається компонент практично всіх антиакне і антисеборергічних засобів, саліцилова кислота, розчинена в спирті. Якщо у вас є прищі, чорні крапки, прищі на спині, дуже жирна шкіра, або проблеми з кератолізом, це засіб для вас.

Я прочитав недавно, що в Америці, дослідження проводилося на тему найефективнішого засобу від прищів і прищів. Американці прийшли до висновку, що саліцилова кислота все ще краще відома, а розглянути її майже панацея для всіх проблем шкіри.

Один друг шахти дуже ефективний при боротьбі з чорними точками, застосування саліцилової мазі щодня після тертя перекису водню. Саліцилова мазь виступає м'якше, ніж спирт, і добре відшаровує відмерлі клітини шкіри.

Я попередив вас - саліциловий спирт є дуже сухою шкірою, тому нанесіть його точку на точку. До речі, саліцил розчиняється тільки в спирті, тому незрозуміло, де воно походить від безалкогольних примочок. І саліцилова кислота запобігає появі калусів і згортання шкіри, тому після педикюру наноситься на підбори і інші проблемні місця.

6. Жнівень Цинк мазь

Оцинкована мазь - протизапальний засіб, який має сушку, адсорбцію, в'яжучий і антисептичний ефект. Після очищення обличчя, при вугрі і будь-якому запаленні нанести мазь цинку на шкіру.

Знову ж, якщо прищ починається, поширте це місце вночі і вранці, швидше за все, про нього не буде. Не дивно цинк є частиною широко рекламуваних продуктів для проблемної шкіри. Тільки вони дорогі, і мазь пенні.

Далі, щоб у вас немає подразнення після депіляції в області бікіні, нанести мазь цинку на кілька годин. Як правило, один додаток досить забути про цю неприємність до наступного процедури.

Ви зробили педикюр в домашніх умовах або в салоні, і хочете довше тримати ефект? Просто періодично застосуйте цинкову мазь до ніг і підборів. Перевірити.

7. Апілак (доступ у вигляді мазей, свічок, Бада)

"Апілак" запатентована одним фармацевтичним заводом Таллінна, торговою назвою препарату на основі королівського желе. З радянських часів допомогло більше одного покоління людей. "Апілак" - це фортифікуючий агент, адаптоген, біогенний стимулювач метаболічних процесів, а також джерело амінокислот, капів вітамінів і макроелементів.

Асортимент захворювань, в яких призначають величезний. Нерідко Апілак призначають дітям при відсутності апетиту, людям в період відновлення після операцій і стресу, як додатковий засіб при лікуванні безпліддя. Мазь в поєднанні з Bud входить в лікування себореї і нейродерматиту, а через місяць використання знижує жир шкіри, знижує кількість запальних елементів, зменшує свербіж.

З жирною, проблемною шкірою обличчя корисно не рідше одного разу на тиждень нанести «Апілак» на шкіру товстим шаром. Якщо у вас синдром хронічної втоми, важке фізичне або психічне напруження, або просто хочете, щоб піднятися, приймаючи Apilak є одним з найбезпечніших способів зробити це. Продається в кожній аптеці і коштує недорого.

8. У С. Іоан сусла, ромашка, кропива, олія лопуха, масло кастора.

Всі ці масла знаходяться далеко від рубців, доступні і дуже добре живлять і відновлюють волосся. Я раджу купити все і по черзі робити гарячі обгортання з ними. Як правило, масло упакована в маленькі скляні пляшки, я просто кладаю їх в склянку окропу, а через хвилину я нанесу нагріту масло до мого волосся. До цього двічі на тиждень.

9. Навігація Українська сіль (інші магнію сульфату або магнію)

Препарат відомий всім гіпертонічним людям і людям з захворюванням печінки. Наскільки я знаю, в амбулаторії, магнезія в ампулах використовується для швидкого зниження тиску. Але для наших цілей догляду і здоров'я нам потрібна магнезія в порошку. У пачці 100 грам, а десь в районі 10-12 рублів.

Якщо потрібно схуднути всього за 1 добу, то ванна з додаванням 1 кг магнезиї допоможе вам. Ефект ґрунтується на видаленні зайвої води з організму. Ванна також корисна людям, які страждають від набряків, допомагає ниркам добре впоратися з навантаженням.

Пацієнти з псоріазом, така ванна також полегшить життя, так як добре очищає шкіру. Ванна з англійською сіллю буде корисно для людей з проблемною шкірою на тілі, прищів на спині і грудях і просто хочуть очищати тіло. Просто не зловживання, ванна з магнезія може бути використана якомога простіше - раз на місяць це дуже сильний інструмент.

10. Косметична глина

Про глину (білий, зелений, синій і т.д.) як і всім знає. І той факт, що глиняні маски, лазні і обгортання дійсно працюють, я думаю теж. Якщо ви не пробували. Біла глина краще для сухої шкіри і волосся, зеленого для проблемної шкіри, і жирного волосся, синього кольору, в принципі підходить всім.
Звичайно, проста косметична глина не як ефективна, наприклад, Мороккан або продається в індійських магазинах. Але ціна відрізняється.

11. Паста "Сульсен"

Знайте наші батьки, пасту для догляду за волоссям "Сульсен" - емульсія на основі селену дісульфіду. Цей дісульфід є себорегульатором, і має антиденфальну дію.

Сульсенова паста допоможе вам, якщо у вас є лупа, тьмяне розщеплення волосся, а також якщо вони швидко замазують, розщеплюють або випадають. Сульфур, який входить до складу пасти зміцнює і ущільнює волосся зсередини, щоб після застосування вони здавалося більш товстим.

Вона допомагає, якщо ви хочете збільшити проміжок між промиванням волосся. Особисто я можу підтвердити, що волосся залишається свіжим довшим і світиться дивно.

12. Аромазулан

«Ромазултан» - це антимікробний і протизапальний препарат, що складається з екстракту аптечної та ромашки ефірного масла (живого азулену). Будь-який, хто, як мені, є вентилятором ромашки запаху, я думаю, буде радувати цей препарат.

Краса Ромазулана полягає в тому, що його можна додавати всюди: в ванних кімнатах, шампуні, домашній мило, гель для душу, маски. Може використовуватися як лосьйон для жирної, проблемної шкіри, і в цілому для будь-якого запалення шкіри, захворювання ясен і навіть як дезодорант.
Уявіть, що коли ви додаєте буквально одну граму азулену до косметичних засобів, він вже має лікувальний ефект, і є багато його в 100 мл. упаковка. Я вірю, що «Ромазултан» повинна бути для кожної жінки, яка піклується про свою красу.

13.00 р. Ковані кубики.

Chamomile і jojojoba оливкова олія! Щось у морозильній камері! А вранці протерти обличчя кубом! Він стає свіжим, блискучим і м'яким! І в цілому, в день, якщо особа втомилася, варто протирати, а втома обличчя зникне!

14. аевіт

Від зморшок супер засобів. Нанести на шкіру навколо очей. Капсули вартість 34 рублів. Цей вітамін "А" і "Е" разом, наноситься вранці і ввечері під очима. Або можна змащувати тільки 1 раз на добу, тримати 2 години, після чого вбирається, або змочити серветкою. Якщо ви вдома, ви можете пройти всі дні! Хороший ефект. Використовуйте 2 тижні, після чого візьміть перерви.

15.00 р. Blepharogel No1 (ціна близько 150 п)

- є гіалуронова c-ta. Сумки під очима. Застосувати товстий шар 3 рази в день і обов'язково бути жирним вночі, після декількох днів набряк повинен з'явитися і зморшки втечу. Ви також можете спробувати відкатну олію. Вранці на 2 години наносити після гель (ліфтинговий ефект). Можна піти ще далі, і купити чисту гіалуронову кислоту в ампулах (на сайті або в компанії, де готують косметологи) і залити ампулу в флакон з блефарогелом. Кожного разу перед нанесенням добре засмагати і застосовувати.

16.00 р. розчин хлориду кальцію

Пілінг - Голлівудська хірургія: Розчин хлориду кальцію (35 рублів) наноситься на чистий сухість обличчя, дочекайтеся, поки воно висихає, після чого наноситься другий шар, і знову чекає на сушіння. Миємо руки дитячим милом і масажем шкіри, прокатними котушками. Механізм тут: хлорид кальцію взаємодіє з милом (содієвою і калійною сіллю вищих карбоксильних кислот), утворюється калій або хлорид натрію і нерозчинна сіль кальцію вищих карбоксильних кислот, яка розгортається вниз, одночасно захоплюючи частину верхнього шару кератинових ваг. Виявляється поверхнева спарингова шкірка.
Застосування хлориду кальцію для очищення шкіри можна при відсутності запальних елементів. Дуже ефективний. Зареєструватися

17.00 р. Для 24 рублів Гепарин мазь (від набряків ... якщо вранці страшні сумки під очима)

18. Ретиноічна мазь

Мазь позиціонується як проти прищів, але також відмінна профілактика старіння, покращує стан шкіри, знімає почервоніння.
Я зроблю маску з неї, протягом 20-30 хвилин, можливо, довше. Одне перебування на ніч. Я чув, що в косметологах США її аналог (ретизол) призначають як єдиний перевірений засіб для боротьби з зморшками.