433
Обробка алюмінієвої фольги.
Так званий срібний міст виготовляється і наноситься на будь-яку заспокійливу пляму, після чого зникне біль. Це диво. Я покажу вам, як це зроблено. Необхідно взяти шматок широкої клейової патчі і приклеїти фольги шириною 1 см, по вертикалі 1,5 см, залишаючи 1 см вгорі і нижній частині вільного патч, а також 1,5 см зліва і праворуч. Для того щоб приклеїти патч до тіла так, щоб фольги завжди вертикальні. Я купив рулон широкої смуги шириною 10 см і довжиною 10 метрів) в аптеці, вирізати 15 см, порізати фольгу на смужки, проклеїти на патч, як описано вище, і приклеїти до хворого місця. З ранку біль пішов, але з липкою я прогулявся ще два дні. Вона тримає дуже щільно. Не знаю, що це викликало. Мій дід лікує серце фольгою, він каже, допомагає дуже багато. Наклеюється "містечко" на серці - і замовлення. Поки голова болить, також допоможе фольга. Одну ніч я прокинувся від сильного гострого болю в моєму великому пальці. Як кажуть, з ніде, ніколи не боляче, ніколи не вдарив його, і раптом такий дикий біль. Я читаю десь, що це відбувається з подагом, і що цей біль дуже важко усунути. Як ви здогадували, я, ймовірно, використовував фольгу. Вона загортала пальцем фольгою, закріпивши її пов'язкою і приготувавши, щоб страждати відпочинком ночі, так як не можна спати таким болем. Але мені не доведеться страждати, бо через 15 хвилин біль підборіддя і я кинувся безпечно. Мій палець не зашкодував. Подруга за допомогою фольги постійно затамує печінку, яка запалюється помилками в харчуванні. Виявляється, що фольга зручна не тільки для приготування страв в духовці, а й загоює! Якщо вас турбує шийний остеохондроз або біль у спині. Або п'ятий шпор болить так багато, що неможливо наступити на п'яту. Чи є проблема? Якщо є, візьміть фольгу і застосуйте блискучу поверхню до хворого місця. До вашого сюрпризу і радості, біль пройде через деякий час. Саме те, що біоструми, які випромінюють наше тіло на біологічно активній точці, будуть відображені і повернуті назад до меридіана, звідки вони прийшли. Це має дуже вигідний вплив на хворий орган, з яким пов'язаний цей меридіан. У такому легкому спосіб можна видалити проблеми, зняти біль, який вже занурився. Навіть келоїдні рубці, які залишаються після операції на місці хірургічного розрізу, можуть бути уражені. І ті, які не знімаються будь-яким іншим, ніж лазерний або рідкий азот. Купуйте фольгу і обробити, якщо не себе, то порадуйте інших, які мають проблеми. Відповідає Вам.