Я шукаю мене.

В житті якоїсь таємничої сили є випадки, які, здається, особливо, демонструють нас втручанням. Які ці космічні промені? Хай буде?

Буває, що людина просто автоматично, не відчуваючи підсвідомих сигналів попередження, обходить небезпечною зоною. Або доля така, що не бере участі в якомусь підприємстві, що в результаті виходить руйнувати. Щиро вдячні за роботу нашого охоронця ангелів. Але що про ситуації, де доля здається проти людини? Вони можна пояснити магнетизмом. Немає нічого дивного або таємничого в цьому слово. Ми живемо серед багатьох різних електромагнітних полів і себе, як кажуть вчені, є електромагнітним полем.

Тому, коли є небезпека для життя в кармічної програмі, в долі (і це необхідно для того, щоб людина отримала якийсь необхідний урок), ця людина змінює деякі властивості - давайте йому викликати "магнетізацію" - і він може приваблювати до небезпечного місця. Взимку це явище може навіть спостерігатися, якщо ви стоїть перед будиночком з важкими кутикулами висить з даху. Ви помітите, що паси-в режимі, не дивлячись на те, що настійно йдете на це місце. Хтось не відчуває небезпеки і йде прямо. Бог заборонений, звичайно.

Магнетизація проявляється не тільки в небезпечних ситуаціях, але і, наприклад, в любові. Пам'ятайте, як часто говорять люди, «Я привертаю до неї». Це означає, що людина знайшов свою долю? Не обов'язково. Це може лише вказати, що ця зустріч запланована в розкладі кармічного уроку.

Така залежність може просто бути практикою деяких кармічних завдань або виправлення помилки, що виникли у зв'язку з цією особою в минулому житті. Не варто відразу зробити висновок про те, що ви знайшли своє «галф». «Я привертаю мене до себе, але я відчуваю, що цей зв'язок може заслужити мене, боявся втратити щось дуже важливе в собі», – такі слова можна почути від жінки з розвиненою інтуїцією. Вчимося слухати внутрішній голос і довірити його.

Щастя, як відомо в давні часи, не завжди залежить від об'єктивних причин. Скільки часу ми прочитали смарт-історії про мільйонерів і кінозірок, які були депресовані протягом багатьох років, вдаючись до наркотиків і навіть приймаючи своє життя? Здавалося б, всі передумови для щастя.

Є інші ситуації. Людина має складне життя, сповнене важкості, і він знає себе ходи з щасливою посміханням! Яка справа?

Наша держава вражається не тільки космічними променями, але і багатьма іншими променями, серед яких ми живемо і від чого не втрачаємо. Прийміть не менше електромагнітного випромінювання з усіх видів пристроїв - у великих містах, що перевищує максимальні допустимі значення сотні разів! Будь-який знайомий з feng shui розуміє, як шкідливі вони до нас, особливо до здоров'я. Наше тіло намагається адаптуватися до цих променів, а також до шкідливих добавок в харчовій та воді. Ми не повинні забувати, що це, наш улюблений організм, потребує додаткового відпочинку, гарного харчування, а іноді його необхідно відійти від руйнівного випромінювання великого міста десь в природі, ненав'язувати його і висихати його, щоб вона була якомога довше.

Але є інші шкідливі випромінювання, які ми не приділяємо увагу. І вони впливають на нас стільки, якщо не більше, ніж підвищений електромагнітний фон. Я маю на увазі випромінювання руйнівних людських емоцій.

Ви можете помітити, що в магазині ви можете отримати хвилю подразнення (навіть якщо ви дуже спокійною особою). І в метро, де завжди є багато людей і людей неактивні, багато, шукаючи пасажирів, починайте опускатися в суді і низькі емоції вкрасти їх. Незадоволеність власним життям, як правило, стриманий, заздрість, заздрість тих, хто зданий більш успішним, проламається через - в цілому, весь негативний заряд багатьох людей підземелля перетворюється в ланцюгову реакцію засудження. Не даруйте їй. Якщо ви знаєте, що відбувається, і замість того, щоб бути подразненими, покажіть любов для цих людей, ви можете розбити ланцюг і зупинити реакцію.

Намагайтеся психально об'єднати себе з струмком світла перед виходом будинку, щоб викликати на допомогу Архангела Михаїла, як я писав вище, а потім не низькі і руйнівні коливання будуть завдати шкоди вам.

З усіх негативних емоцій найнебезпечнішими є випромінювання страху. Кожен має багато великих і маленьких страхів. Крім того, ми постійно перехоплюємо чуже випромінювання. Тож немотивовані страхи, невибагливі обсесії, всілякі фобії. Захоплює людину, посилює свою силу, зменшує свою здатність діяти. Чи знаєте ви, що означає «фобія»? Літературно перекладено з грецького «фобосу» – це «погана сила».

Все в світі пов'язаний, тому страх ви починаєте впливати на всі аспекти життя. Неперевага перетворюється в неполадки у справах, зосередження на страхі впливає на особисте життя: людина перестає насолоджуватися сексом, не помітить любов свого партнера. Він не може бути щасливим.

Ви кажете: «Всі бояться чогось». Так, майже. Але ви помітили, що коли ви хочете піднятися вгору, ви повинні відштовхувати всі ваші страхи? Вони люблять маленькі злих істот, завжди намагаються перетягнути нас вниз. Для того, щоб відкрити своє серце, щоб любити і не нащадатися до небезпеки і ревнощі, необхідно відмовитися від страху. Для того, щоб бути щасливими, ви повинні відмовитися від всіх страхів.

Змащує енергію і знижує людину на менший рівень вібрації. Небезпека і незадоволеність життям стає його державою розуму. Потім емоції заздрості, гніву, задньої та ін. легко прикріплюються до неї. І для щастя, нам потрібна протилежна держава: впевненість і зміст життя, радість і любов до всіх живих речей.

Дуже важливо позбутися від енергії восьминога страху, тому що вона тягне всі сили непомітно. Для цього можна скористатися перевіреним методом перемикання думок.

Кожен страх виходить з певної думки. Я завжди під найвищим захистом. Я вірю в силу і любов мого охоронця ангелів. Для консолідації ефекту можна зробити будь-який жест, який пізніше стане сигналом для вас, щоб змінити програму страху. Це може бути жест молитви (дві пальми разом), натискаючи пальці або якусь мудра (простіше - це з'єднання великого пальця і індексного пальця, що означає єдність з Богом). Якщо необхідно, зробивши цей жест, ви перетворите програму захисту і сили!