Це цікаві дні.

ВАЖЛИВО: Вагітна, мілітантна феміністика та вагітні мілікатні феміністи не рекомендують читати!

Найкраща порада - упакувати і залишити будинок. За кілька днів. До тага. Зберігати телефон Парадокс - це те, що вони будуть вам захоплювати, але вони будуть шукати вас. Не запитайте, просто довірте мене.

Якщо PMS зловив вас несподівано і не вдалося залишити будинок... Прийміть оборонну позицію. Барикади себе десь тихий, відокремлений. Прийміть якомога менше місця. Як акумулятор. Або мезонін. Звідси ви будете важко підібрати з довгим об'єктом розмиття.

Не варто займатися спілкуванням. Відповісти на запитання коротко, чітко, швидко. Так, немає. Краще так. Уникайте натяків. Ваші слова не повинні мати другого значення. І бажано першим. Всі

Не подивіться в очі. Переглядайте ваші вирази обличчя. "Я не можу це зробити!" У вас було місяць на практиці. Пам'ятайте, що ваш піднятий брови є диверсією. Два підняті брови - терористична атака. Грунт - декларація війни.

Не відповідайте питання «Чи це плаття робить мене жиром?», але відразу ж запустіть до балкона і кисть. Це не самогубство. Ви просто збільшите свої шанси на виживання.

Пам'ятайте, туалетне крісло завжди слід опустити. І це сухе. ("Як це?") не є аргументом. У вас було місяць на практиці.

Головна Немає інших жінок. Літерально. Всі Ні, ви думали. У моментах сумнівів, думають про довгий, об'єкт стипендії.

Пам'ятайте наступні фрази. Не запитайте те, що вони означають, просто навчаюся: «Так, я люблю», «Ні, я не забуваю», «Особливе миття», «Я не думаю про що-небудь». Скажіть, коли інші слова надходять. Або коли немає балкона.

Коли перша криза закінчилася, зробіть її добре. Вранці, в той час як вона спить, зробіть свій сніданок. Достатньо щось світло, заспокійливий. Наприклад, шматочок сирого м'яса і скла свіжої крові. І повернувшись до мезонину.

І пам'ятайте, що в той час він буде кінець. Дуже скоро. Тоді ви будете мати ще один місяць, щоб практика.

Джерело: Ваш текст за посиланням. й