Дивовижна трансформація мандрівника в представників різних африканських племен

34-річний мандрівник і письменник угорського походження Богларка Балогх, вирішив зануритися людей в культуру маловідомих племен по всьому світу, використовуючи комп'ютерну технологію «повернення» себе в представників цих племен.

Хомбо племена

759483 р.

Гимба - це люди (20,000-50,000 осіб), які проживають на півночі Намібії в Куні. Гимба породи великої рогатої худоби, кози та овець. Жінки відповідальні за доїння корів. Жінки також піклуються про дітей (одна жінка може подбати про дітей іншого). Крім того, жінки часто важко працюють, ніж чоловіки: перевозити воду в село і будувати будинки. Жіночі спідниці з кіптявою, прикрашені оболонками і мідними прикрасами. І чоловіки і жінки покривають їх тіла сумішшю огірка, жиру і золи, щоб захистити шкіру від сонця. Досить часто в цю пасту додають ароматичні смоли куща Мусумба. Ця суміш дає шкірі червонувату відтінку, яка символізує кров, яка в свою чергу символізує життя.

Каро плем'я.

Як і багато оригінальних племен, Каро має особливу культуру фарбувальних тіл з кольоровою глиною і тальком. Чоловіки з племени набагато яскравіше і більш активний, ніж жінки, так як це дуже важливо для них, щоб мати найбільш страшний вигляд.

Представники Каро плем’я беруть участь у розведенні великої рогатої худоби, чоловіки можуть проводити багато місяців полювання, а жінки займаються будинком та іншим важливим ремеслам - виготовлення приховує.

Турканський племена.

Незважаючи на розвиток прогресу, Туркани зберегли свій оригінальний колір і культуру. Перш за все, можна побачити в одязі. І чоловіки і жінки носять традиційні ковдри. Жінки тюркської племени дуже люблять намистини, іноді барвисті місцеві модниці можуть носити цей аксесуар в такій кількості, що їх приблизна вага досягне трьох кілограмів. Зображення доповнює незвичайне око прогресивного європейського пронизу - об'ємні розрізи, де вставляються корки, ланцюги або дротяні кільця.

Морсі племена.

Плем'я Морсі, можливо, одне з найвідоміших і популярних племен Омо долини на півдні Ефіопії в Африці. Основна причина їх полум'я - жінки, які зношують великі глиняні пластини в нижній губі. Це приваблює натовпи туристів, які поспішають тут у пошуках унікальних фото та відео «свіжих шавлин».

У віці від 15 до 16 років дівчина занурюється на її нижній губі і два передні зуби збиваються так, щоб вони не збивалися на пластині, потім вставляється невелика пластина. За роки збільшується розмір пластини, під час розтягування губи. Чим більша тарілка жінка може носити, тим більше ransom буде на весілля.

Арборе плем'я.

племена Арбора, також відомий як Ульде, прилягає до кемеї і консо племен. Вони живуть в гарячих і плоских зонах і є головними пасторами. Як і більшість інших племен Омо долини, корів, козаків і овець для арборету є основним джерелом життєдіяльності і значення.

Дівчата і одружені жінки arboret рясно прикрашають себе ювелірними прикрасами з бісеру і металу, а також одягають шкіряні спідниці вишиті бісером. Унікальні бісеринок Arboret є одним з їх основних особливостей відрізняння, і легко відрізнити це плем'я від іншого. Крім того, незрівняні альтанки дівчата поголені своїми черепами і кидають шматок чорної тканини над головою, щоб захистити їх від сонця. Одружені арбори не роблять цього, позбавляючи їх волосся в коротких щільних поросях, а чоловіки племени обмотують голову в розрізі білого полотна.

племена Даасана.

Даасана – це напівкоштовне плем’я близько 50 000 осіб, які живуть в Омо долині на півдні Ефіопії.

Daasanah збирати пляшки та інші, здавалося б, непотрібні дрібниці, з яких місцеві ювелірні вироби роблять ювелірні вироби. Вони зношуються як чоловіками, так і жінками. У різних країнах і навіть у різних племен, що проживають на сусідніх територіях, власні концепції краси.

Видаський племена.

Є багато заборон в культурі водоростей. Наприклад, батько і мати не допускаються говорити про свою першу дитину, поки він дорослий. Члени племени вірять, що це зробить його сором'язливим і покірним. Водаб вважає, що кожна людина повинна мати такі якості, як терпіння, самоконтроль, практика, дисципліна, повага інших, схильність до родичів і літніх людей. Згідно з митним оформленням, люди повинні бути такими, наскільки це можливо і уникнути прямих поглядів.

Життя у степу важко, але це не заважає людям племені водоростей, щоб привернути увагу до їх зовнішнього вигляду. Вони вважають себе найкрасивішою на землі. Традиційно вода не жіноча, але чоловіки. Вони роблять маски для обличчя від мінералів і застосовують макіяж. Звісно, все це робиться, щоб порадувати жінок.

Фототелеграф.ру