786
Внутрішнє полум’я відбивається в очах.
Внутрішнє полум’я відбивається в очах. Кожен раз, коли ви подивитеся в дзеркалі, то, якщо це автопаркуючий погляд, то подивіться на очі і розумово повторіть три дані саморозвитку.
Один: «Я абсолютно незалежний від судів інших, як добре, так і погано. й
По-друге, «Не можна бути моїм майстрам. й
Три: "Я не боїться труднощів."
Дивитися в очі рефлексії – ці ставлення будуть відображатися в них і повертатися до вас. Дивитися в очі, не загальний вираз. Нагадуємо вам про полум’я у вашій душі.
Сутра: Сб Чит Ананда
(saht chit ah-NAN-dah)
Мій внутрішній діалог відображає полум’я душі.
Третій принцип описує, як ваш розум створює вашу реальність.
Про те, як ви можете буквально змінити цю реальність, використовуючи ваш внутрішній діалог.
Нагадуємо, що наша душа є центром любові, знань і щастя. Сб – це “права, свобода від стриманості”. Чит – “омнаука, спонтанні знання, чистота свідомості”. Анда - щастя, повна блаженство, самореалізація. У перекладі це слово означає наступне:
«Я душа не знає меж.
Моя душа наділена знаннями.
Моя душа існує в цілісності. й
Внутрішній діалог є однією з основних якостей людини. Внутрішній діалог дуже важливо: суди, що сформульовані внутрішнім голосом, допомагають людині вижити. Небезпечний хлопець. Цей фрукт повинен мати дивовижний смак. Не схожий на хороший час, щоб попросити боса на виплату. й
Це все дуже корисно, але ви можете отримати враження, що цей тонкий голос є невіддільною частиною вашого істоти, що його цілі повністю вирівняні з вашими цілями. Але як ми бачили, є також спостерігач в межах вас, мовний свідк. Це через те, що ви можете підключитися до духу; в абоді цього німого спостерігача, місцевий розум дає шлях до нелокального розуму.
Внутрішній діалог та внутрішня сила
Синхронізація життя з розумом – шлях до фізичного, емоційного та духовного балансу. Ви отримуєте таку міцність і гнучкість, яку ви натискаєте на будь-які завдання життя, такі як горіхи. Ви можете поставити будь-які труднощі у вашому сервісі; тести тільки затемнити вас.
Якщо ви вловите себе думки, що в світі навколо вас "не близнюки", подивіться на те ж саме і всередині себе, запитайте: "Якщо нічого не блискучого, то можливо, спробуйте удачу тут?" Ви повинні проаналізувати внутрішній діалог і переконатися, що ваш свідомий потік енергії не заблокований. Тоді ви повинні «подушити» его і піти самостійно – не допустити полум’я душі від сяючого від вас.
Ведмедики заявили, що полум'я душі, якщо будь-який, відображений в промені очей, в виразах обличчя і жестах. Він відбивається у своїх думках, почуттях, словах і діях. Як він відображає? Не існує чітких правил тут, але звичайні прояви духу бездоганні мови і поведінки: людина ретельно уникає слів і дій, які можуть завдати шкоди людині.
Дух сяє в довірі і щастя, в хорошій природі, безболісності, доброти, в глибокій думі і уважності. Ви завжди знаєте, що вони відчувають. Якщо внутрішній дух сяє у довірі і щастя, в хорошій природі, безболісності, доброти, в глибокій думі і уважності. Якщо внутрішній діалог спрямований на позитив, люди досягнуть вас, вони з радістю допоможуть Вам – Ваш суспільство принесе радість. Кожен хоче забивати в променях любові, знань і щастя – ці якості відображаються в кожній дії; очі наповнені світлом. Це справжня внутрішня міцність.
Вогонь в очах вправа
(з книги Deepak Chopra, «Спонтанна вірність»)
р.