ЗОЛОТЫЕ ПРАВИЛА ЖИЗНИ.

Ми не ставимо відповідальність за те, що відбувається в житті.
Я знаю спокусу великий, але відчуваю себе шкода. Тільки тоді, коли ви приймаєте це рішення внутрішньо – «Я автор моїх збоїв і творець моїх успіхів» – ви отримаєте силу.

Прийміть те, що минуле не може бути змінено.
Ми можемо контролювати наше майбутнє, яке безпосередньо залежить від того, що ми робимо зараз, в будь-який момент. Не чекайте майбутнього посміхатися на вас, переконайтеся, що це не посміхається.

Позбутися від ілюзії, які можна змінити інших людей.
Насвідомо, ми всі страждаємо від цієї їди, і в результаті ми постраждаємо в істинному сенсі слова. Люди змінюються лише за обставинами, все інше – це сприйняття. Нехай вони будуть різними, і в будь-який момент ви будете насолоджуватися ним.

Інші потрібні нам міцні.
Мик, втомлений, страждання, нещастя – ми не потрібні нікому. Якщо вони претендують, що речі різні, вони просто вводять вас. Не даруйте! Згода з абсолютністю цього правила, дихає, зачепити, і ви розумієте, що немає нічого, щоб згасити.
Всі наші дії мають певні наслідки.

І, власне, ми завжди вибираємо не те, що ми зробимо, але що станеться в результаті цієї акції. Тому перед тим, як зробити щось ступеню, подумайте уважно про його наслідки, а потім буде набагато менша стійкість в житті.

Не жити, якщо ви живете назавжди.
Кожен з нас вмирає. Це неминучий і медичний факт. Ви можете постраждати від цього, або ви можете зробити зусилля, щоб залишити цю тему один раз і назавжди. Не жити, якщо ви живете назавжди. Не проживати, якби ви загинув завтра. Подумайте про те, що ви можете знайти свій власний рецепт для щасливого життя.

Що ви думаєте, важливо внутрішньо.
Якщо Вас цікавить сенс життя, то це, мабуть, просто депресія. Що таке поняття не специфічне «об’єднання життя», але відчуття, що ви живете. Що ви думаєте, важливо внутрішньо. Не забудьте розповісти про себе. І не завадить успіху. Якщо ви просто робите те, що ви відчуваєте себе важливим, успіх зловить вас.

Ми не витрачаємо час і енергію на людей, які ви не піклуєтеся про те, чи гірше, на людей, які ви не любите.

Є багато людей в цьому світі, з яким життя радісно. Просто не закрийте і підозрюйте. Довірте мене, будучи відкритим і добрим, ви втратите нічого.