Очі - вікна печінки.

Бачення неоціненний для людини. Сьогодні я можу прочитати без келихів. Але ще недавно один учня замінив об'єктив, поступово «помітивши» другий – довелося повторити операцію. І ось я, як і раніше народився, дивлячи дивовижні кольори заходу сонця за будиночками, дивлячись на контури обличчя, сміливо ходити по вулицях, визнаваючи рослини - все це завдяки бачення. Я відчував з тремблінгом, що це означає бути сліпим. Життя без очей не має сенсу. Як уникнути коронки? Тібетська медицина вважає, що очі служать «віками» печінки, а їх стан впливає на роботу печінки і жовчного тракту. Агер, а також використання в великих кількостях (системно) гострої, смаженої, сирої або вечірньої їжі, а також міцних напоїв, провокують викиди токсинів і токсинів в кров. «Дірті», не очищені кровом печінки, годуючи судини очей, листя домішки на поверхні очного яблука. Очі не миються добре. У віці тіла посилюється стресом, ірраціональним харчуванням, метаболічними розладами, шийним остеохондрозом. Все це викликає порушення кровотоку в окоболоні. Фактори, такі як надмірне навантаження і перевищення їжі, шкідливі для очей (свіжають м'ясо, часник, цибулю, кисле вино і т.д.) викликають захворювання очей. У житті, перенапруження, перетягування ваги, крі, вітер, сніг, травми тощо шкідливі для очей. Тепер зрозуміло, що «мирор душі» – це «вікна» печінки, тому лікування очей повинно починатися з найбільшої залози, основного кровоплину – печінки. Але в першу чергу потрібно очистити кишечник, інакше печінка не встигне ставити бруд. Гут – це «дорога життя», другий мозок, і пов’язаний з печінкою мільйонами нейронів, як особливий кабель. Печиво можна чистити активно і поступово, повільно. Є багато способів. При очищенні печінки кров очищається, покращується судинні трофи і живлення очей, а очі поступово звільняються від подразників. Хороші кукурудзяні стигми, гарбуз і його насіння, кульбабабаби, молочні трійники і олівець. Кінзу, або коріандр, печінка визнає як у вигляді насіння, так і у вигляді зелені. Я просто додав її біле насіння до другого курсу, спробував купити хліб посипається ними. Ось як можна використовувати коріандр у вигляді чаю. Разом з листям зеленого чаю засипаємо в чайнику 1 ч.л. тертого насіння олівець в розчині і заливаємо 2 склянки крутої окропу, настоюємо 20 хвилин, надягаючи в'язану шапочку на чайник, і ще краще подвійний. Цей чай повинен бути п'яний в день. У мене є укус з чайною ложкою меду. І якщо сениль забутість «зав'язується», я кладаю щіпку порошку коріандра на язик і пити воду, і так на весь день. Чай повинен бути п'яний принаймні на місяць щодня. Кавоварка перетворює насіння в борошно. Зелений чай бажано, так як він захищає організм від шкідливого випромінювання від комп'ютера, посилює обмінні процеси і прискорює видалення жиру з організму, а отже з печінки, великогабаритних металевих солей і інших токсинів. При застійі печінки використовуються п'явки. Мумія має жовчогінний ефект, стимулює регенеративні процеси печінки. Пропонується збір трав допоможе тим, хто серйозний про печінку. Курс лікування місяця, місяць повторити. І якщо провести 3-4 курси на рік, печінка допоможе позбутися від проблем зору і зберегти шкіру чистою, без слідів відходи. Змішайте 2 частини листя м'яти, 2 частини звичайної гельвери, 2 частини ярусу і 3 частини безсмертного. 2 ч.л. збір залити 300 мл окропу в пивоварні, наполягати 1-2 години. Пити 1/3 склянки півгодини до їжі. Може бути успіхом. І радість поспішає.