12 Ради Івановської Порфіри:

«Ви в повній мірі готові допомогти всім людям. Для цього намагатися бути здоровими. Моя подбань про те, щоб зміцнити здоров'я. й

Ось поради:
1,1 км Купуйте в холодній природній воді двічі на день, щоб ви почувалися добре. Свічка в якому можна: в озері, річці, ванну, взяти душ або скористатися своїми руками. Ці умови Гаряча ванна була закінчена холодною.

2,2 км Перед плаванням або після нього, і якщо це можливо, разом з ним виходите на природу, витримайте босоніж на землі, і взимку на снігу, принаймні на 1-2 хвилини. Дихати в повітрі через рот кілька разів і психічно просити себе і побажати всіх людей здоров'я.

3. У Не пити тверді напої або дим.

4. У Спробуйте принаймні один раз на тиждень повністю без їжі і води з п'ятниці 18 годин до неділі 12 годин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо вам складно, тримайте хоча б день.

5. Умань У 12 o'clock вдень неділі з'являються босоніж і дихання і думають кілька разів, як зазначено вище. Це свято вашої причини. Тоді ви можете їсти все, що вам подобається.

6. Жнівень Люблю навколишнє середовище. Не спіймати і не спіймати нічого. Використовуйтесь до цього, це здоров'я.

7. Про нас Скажіть привіт всім скрізь, особливо літніх людей. Якщо ви хочете бути здоровими, скажете привіт всім.

8. У Допомогти людям по-іншому, особливо бідним, хворим, болячем, потрібним. З задоволенням. Відповідаючи йому потребу в серці і душі. Ви зробите друг в ньому і допоможемо викликати мир!

9. Навігація Виграти у себе жаді, лінь, комплаєнс, жаді, страх, гіпокризія, гордість. Довіра людей і любов їх. Не говорячи про них, і не братися до серця невидимі думки про них.

10. Безкоштовно голову від думок про хворобу, гасіння, смерть. Це ваша перемога.

11. Не окрема думка від дії. Я читаю це добре, але головне, щоб зробити це!

12. Розкажіть і перенесіть досвід цього випадку, але не прославляйте себе або виділіть себе. Будьте скромними.