Про відносини з аероекспресом, а перед мною молода пара дізнається про відносини. Сварка по всіх правилах: тут і гасити телефон (на чоловіка), і розірвати мішки (жінка), і невелика брошка (мутуальна), а також розтирання на всій машині: «Фоол ... піти ви ... піти і приймати мій син ...» (жіночі), і сльози (жіночі), і сульфатна тиша (чоловіча). В цілому звична сцена, середня після довгого відпочинку між втомленими людьми, одна з яких в екзистенціальній кризі PMS. Я розмовлявся на телефоні в часі і співрозмовнику, слухаючи всі ці кришки, запитав, що збирався.
І я відповідав йому голосно, що буквально перед очима вона стає однією безкоштовною людиною більше, уявіть ... це буквально 5 хвилин і все, плюс 2 місяців для розлучення ... і я тут так спочатку в лінії, aha ... ні, я не знаю про їх майно ... Так, дитина є, один ... так, це не страшно, це тільки 25% алімонії від d / p ... так, милий ... так, як ...
У мене були тихі і голодні. Я сказав, що все це і посміхався у чоловіка. А чоловік посміхався в мене, і коли він переїхав з дружини в інший ряд, він перетворився на мене кілька разів і ми ще посміхалися один одному. Свою дружину закохнула трохи більше, стояв, гасила на мене контемптуозно і посидіти з чоловіком, де щось почалося, і поцікавити його ніжно на шиї. Коли вони вийшли з машини, вона тримала його щільно і подивилася на мене пару разів.