Кожна людина несе подвійну карма.

Одна з наших власних трек-записів хороших і недобрих знежирень. А ще - карма, яку ми прийшли. Ми приїхали до цього світу не випадково, але космічними законами, які ми не можемо повністю зрозуміти.

Простір зацікавить нас, в нашому житті і в наших успіхах. Ми робимо важливу роботу для всіх людства і для всього Всесвіту. Ми не тільки трансформуємо простір навколо нас, але й працюємо над генетичною програмою геніальних структур людства. Ми є частиною всього суспільства планети Земля, тому держава нашої душі залежить від стану всього суспільства в цілому.

Процес нашого особистого духовного розвитку одночасно є інвестиції енергії в благотворному розвитку, еволюціонарні пробудження душі і розуму всіх людства. Це виражається безпосередньо і безпосередньо в тому, що ми очищаємо карма свого роду. Для вирішення проблем нашої сім'ї ми зобов'язані (за пологами) вирішувати проблеми нашої сім'ї, допомогти родичам, накопичувати позитивну енергію клану, звільнити подальше покоління від хвороб і кармічних проблем.

Ми працюємо з нами в різних напрямках. Один дається охоронцем. Сім'я захищає від неприємних відчуттів, допомагає на шляху життя, доповідачі і надає міцності в складних випадках. Я думаю, що ми заслуговуємо на те, що підтримка! Такі корені повинні бути збережені, успадкували, розмножуючи традиції.
Інші даються як тест. У подолання племінних проблем, а іноді ліктів, які лежать на ньому, душа виростає міцніше, загартує, набирає міцність і тим самим очищає коріння, тому що людина сам є частинкою роду. Надихаючи негативності в собі, він тим самим очищає сім'ю в цілому.

Тим не менш, є люди, які не залежать від карма свого роду. Можливо, у них є дуже серйозне особисте завдання і складне життєве призначення відповідно до власної індивідуальної карма. Такі люди не залишають батьківського укриття рано, залишають далеко від дому, або просто швидко набувають незалежності і незалежності, і навіть при найближчих родичах підтримують дуже слабке з'єднання. Іноді сама гонка відхиляється від таких людей, щоб така людина не розвивала вкладення до такого роду, і що він не висить у своїй кармаці. Вони часто мають складний життєвий шлях, і як правило, вони чекають великих складних речей.