20 Хати, які призводять до успіху

Ми не розуміємо реальних причин успіху, говорить послідовний підприємець і письменник Джеймс Альтусчер. Він вирішив виправити справу і сформувати основні навички і правила тих, хто став мільйонером.Веб-сайт Джеймс публікує захоплюючий пост про правила, які навчаються з власного досвіду, а також численні інтерв’ю з успішними людьми, які відвідали його радіопрограму.

Якщо щороку, 31 грудня о 0:00, наші помилки та обов'язки, зроблені в рік, були з нуля, і ми отримаємо ще одну можливість виправити все.

Але насправді ми отримуємо це! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Пам'ятайте, позитивні зміни в житті ніколи не відбуваються в моменті після того, як припливний хід годинника. Вони відбуваються поступово і є результатом роботи над собою. Ви не повинні перетворювати все одночасно. Просто спробуйте бути 1% краще сьогодні, 1% краще завтра, і так далі. Що робити? Ось що:

Важко долучитися до людей, які люблять вас і люблять. Так не виштовхувати себе занадто важко. Як отримати трохи краще щодня. Дерево бонсай зростає щодня. Але фахівці з вирощування таких дерев знають, де і що різати, щоб отримати роботу мистецтва протягом багатьох років.

Уникайте смерті кожного дня, в інших словах, уникайте чогось шкідливого для вас. Спробувати жити кожен день у здоровому спосіб. Не робіть вас багатим. Люди думають, що з віком зміни метаболізму. Немає, ми просто сидимо в одному місці. Так перемістіть трохи більше.

Вирішення проблеми подяки. Коли ви сердитися або затемнити, пам'ятайте, що ви вдячні. Що таке практика? Це дуже важко. Важко розуміти, що ви сердитися або наголосити. «Стоп, це просто фільм. й

Пишіть десять ідей, кожен день я пишу про це мільйон разів. Bradley Cooper в Limitless приймає таблетки, що робить його суперником інтелектуальної праці. Написання 10 ідей щодня це таблетки. Зробіть це протягом шести місяців і переконайтеся самі.

Багато людей мають лише одну мету в житті. Вони пропускають своє життя на цій мети. Ну і бажаю їх удачі. Але реальний ключ до успіху полягає в тому, щоб висадити якомога більше насіння. 1% від урожайності насіння восени 50% всіх квітів.

Що таке насіння? Відправляйте, будь ласка, зателефонуйте. Вступіть себе в листі. Відправте свої ідеї людям, які ви знаєте. Грати спорт. Добре вівся. Зробіть свій власний сайт. Придумайте ідею. Напишіть статтю. Читати книгу. Придумайте ще 100 насіння. І висаджувати їх щодня.

Коли ви відмовляєте когось, скаржаєте, поясніть, ви злийте свої ресурси. "Я не маю часу." Я отримую. Я не маю часу стати професійним астронатом. Насправді, це виправдання, що я думав, що кілька секунд тому, помилково. Одного разу Virgin Galactic і SpaceX починають надсилати туристів в простір порівняно дешево. Одного разу я зможе стати астронатом. Я маю багато часу. І не гасить.

Варрен Буфет 5/25 Рулі: Зробіть список 25 речей, які ви хочете зробити в житті. Виберіть 5 найважливіших і подбати про них. І не думають про інші 20 знову. В іншому випадку вони збираються від п'яти найважливіших речей для вас.

Нагадувати себе, я не добре на ньому. І так мені потрібно зробити її звичкою. Я нещодавно вечерю з букетом цікавих людей. Я навіть мав велику ідею, як нагадати їм про себе. Але я ніколи не зробив. Я не знаю чому. Мені важко. Але справа практики. І я зроблю це, бо я хочу бути краще в цьому сенсі. Я не можу сказати, "Це було приємно зустрітися з вами." Або купити одне з них перше видання своєї улюбленої книги. Або зробити один з десяти тисяч можливих варіантів.

Я говорю про Steve Wozniak. І я зробив це дуже багато разів. Я кажу собі, "Я саму людину в цьому номері." І це допомагає мені знайти найрозумніші людини в будь-якій кімнаті. Він прив'язаний зробити щось. Щось спеціальна. Дивитися це. Так само слідувати за ним без запитань.

Щодня, коли ви були дитиною. І я пишу щодня. Він був приємно полювати з дівчатами. І тепер мені приємно і приємно поговорити з жінками щодня. Хто ще любить спорт як дитину. Я не можу.

Відомий продюсер Брайан Гразер періодично проводить «розмова заради куріозності». Він викликає будь-який (Став роботи, Далай Лама і т.д.), пояснює, хто він і просить питання. Так він зустрівся з Ron Howard (розумна людина в своєму колі), тому вони разом утворилися в Уявні розваги, і тому Grazer запустив одну з кращих шоу на телебачення (Empire).

Я навчаю дочку, щоб закінчити м'яч сильніше. Вона зробила це добре. Не пропустіть. Але її порції були занадто м'якими. Вони були дуже простими у відставці. Я сказав: "Дуже так важко ви повинні тріщини." Вона почала робити помилки. Вона впала в депресію. Походи пішли зліва. А потім оселився. І почав атакувати ціль. І вдарив важче. Я сказав: "Що було на голову?" Вона відповіла, "Я зрозумів, що я потрапив занадто далеко, так що я переніс ціль трохи." Якщо вона діяла за принципом «як це так легко», вона не стане міцною. Тільки помилки допомогли досягти нового рівня.

Кожна думка про це. Я спати дев'ять годин на ніч. Я також занурюсь протягом дня. Ваш мозок є найбільш активним в перші 2-5 годин після прокидання. До найважливішої та продуктивної роботи в цей час. Відпочивали від людей, які кажуть, що вони мають 3-5 годин сну на ніч. Це реальний злий.

Скажіть ні, я пішов на багато зустрічей і конференцій. Ні з них зробив мене будь-які гроші. У готелі Лос-Анджелесі сидять басейн. Я відверта і ванн. У міжгалузях я пішов на безкінечні зустрічі. Тоді я повернувся до моєї компанії. "Як Л.А.?" "Великобританія" Ще один тиждень.

Щодня хочу писати роман. Я пишу кілька абзаців щодня. Або змінити історію трохи щодня. І ви знаєте, що? Якщо ви напишіть три абзаци в день, ви будете писати чотири романи на рік. Три з них будуть погані. Може бути десять буде погано. Або перший двадцять. Але це океї. У п'ять років ви будете успішними. Ми працюємо трохи щодня.

Я інтерв'ю 150 успішних людей для моєї подкасти. Не обов'язково фінансово успішним. Грошові кошти після всіх. І ось, що вони були загальними: вони працювали 10 до 20 років, а потім раптом вони досягали успіху.

І ще... Знаменитість маленьких перемог. На ваш шлях до раптового успіху (все це 20 років) у вас буде багато маленьких перемог. І ви тільки подаруєте собі дозвіл на наступну перемогу, якщо ви відсвяткувати кожну з них. Це посилює всі ці звички. І крім того, це весело.

Я не збираюся навчити вас любити. Але ось що я роблю:

Якщо я не знаю когось, то я хочу, щоб вони загинуть. І лікую йому, як ми лікуємо когось, хто незабаром пройде. Якщо я не схожа на людину, я лікую їм спосіб мати лікує дитину. Я хочу, щоб він був кращим, що мій особистий почуття. Якщо це людина я люблю, але хто не приносить мені радість зараз, я щиро бажаю йому краще в майбутньому. Якщо це людина я люблю, я слухаю. Я допомагаю. Я дивився. Не існує. Ми часто віримо в наукову фантастику. Але любов може бути досвідченим зараз, і це єдина релігія.

З кожним днем я мав проблему в майбутньому, вона була різною. Коли я шкодував щось в минулому, що шкодув мене в грязі. Ви вже були надані певні картки. І тепер, не минулих або наступних змін допоможе вам. Що тепер це єдине, що потрібно знати.

Я сказав, що буде двадцять звичок. Я не дивився, що далеко. Я не знаю, якщо це правда. Я даю себе неприпустимо.

Ой! Так це ще одне місце: Не завжди вірно. Не завжди подобається людям. Не завжди жити в миру. Дозволити себе не бути успішним.

Тексти пісень, а це означає: А потім ви поступово станете те, що ви допустили себе не бути.

Чи будуть ці звички зробити вас мільйонером? Я. Зроби тебе вдалою людиною? Я. Але більш важливим є те, що людина, яка виступає таким чином, виступає таким чином. Тексти пісень, а це означає: І хто несе своє світло іншим.

Українська, Русский, Беларуская