У розмовах між вільними і одруженими жінками, одна фраза часто звучить так: «Якщо ви знайшли нормальну людину, ви побачите, як життя стає краще». Що таке тварина, що нормальна людина?
Веб-сайт Оприлюднюється цікава стаття, в якій ретельно розглянуто питання «нормального чоловіка».
Хто бачив це, в якому резерви виростають ці рідкісні особи, довели спеціальний подарунок для регулювання життя інших в залежності від дня, годин і, можливо, навіть хвилин? Вона сказала, що зустріч з нормальним чоловіком завжди передує багаторічній твердій праці для фольців: своєрідна кармічна передоплата майбутнього щастя.
Уважаю це досить болюче тренування і одночасно підтвердження правила про життєві уроки - фольги повинні бути хворі в перші тридцять секунд, на тридцять перших ніжках дівчини називаються спонтанно поворотом і бігти на максимальній швидкості, що м'язи і 12-сантиметрові каблуки дозволяють.
На задньому боці медалі - на перших ознаках нормальності у людини в голові жінки повинні викликати захоплення інстинкту з елементами бульдогового захоплення. Вона сказала, що є кілька з них, тому краще захистити те, що набувається яблуко очей, і в той же час намагатися не заплутуватися в гарячому об'ємі.
Со...Перший знак «нормального чоловіка» Я думаю.
Можливість боротися з особистими страхамий Я не заперечую чоловікам, що я не чекаю, щоб показати героїзм. Чоловіки часто бояться лікарів, не вистачає грошей, провалів в ліжку, аварій автомобіля і т.д. Отже, нормальна людина, шліфувати зуби, підійде до лікаря (без очікування виклику швидкої допомоги), навчайтеся економити або заробити більше, не сидять за колесом п'яний, допускає, що іноді проколів в сексі відбуваються, і розглянемо розчин всіх вищенаведених обтягує своє особисте завдання, а не проблема інших. Розглянуто другий знак нормальних чоловіків.
Фізіологіяй Ні, я не говорю про людей, які промивають один раз на тиждень і думаю, часник і піт - найкращий афродизіак. Я маю на увазі тих, хто не вражається раптовим настанням менструації у жінки, або діарею або блювотою у дитини. Згідно з моїм досвідом, це від таких squeamish людей, які зазвичай приходять любителі, так як вони приймають жіноче тіло, як це, без коригування його обмежень власної бактеріофобії. Третій знак нормальної людини.
Розуміння різниці між чоловічою та жіночою психологієюй Вони знають, що ми є емоційними, більш складними, і багато способів непередбачувані. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чому? Тому що це краса спілкування між сексами, якщо ми були однаковими, де інтерес? Четвертий знак нормальної людини.
Чистий розуміння того, що він хоче в кожен моментй «Ново я голодний, тепер хочу спати, тепер я втомився. В час, коли я буду працювати, о 11 п.м. Я буде додому, це моє останнє скло, він сказав. У різних життєвих ситуаціях такі люди швидко з'ясуються, які боки не розголошують зубчик проблем, і їх складно заплутати. Це називається «відкладений відгук». П'ятий знак нормальної людини.
Розумне ставлення до витрат і економії коштівй Він допоможе вам, і він допоможе вам. Розумні чоловіки категорично проти азартних ігор, оскільки вони вважають, що здоров’я витрачається на заробіток грошей. шостий знак нормальної людини.
Він не повинен лежати.й Не про те, що він залишив своїх друзів останнім часом, а не про його заробітку, а не про його батьківського статусу. Правила дуже прості: від самого початку, розповідаючи правду, він захистив себе від кварель над критим. сьомий знак нормальної людини.
Відповідність жити з скандальними людьмий Захопивши шут на своїй адресі, нормальна людина закриває його першим. Другий запитує, що проблема. Третя людина вирішить її (який спосіб залежить від проблеми). Тут немає четвертого кроку і не можна, і тому нормальні чоловіки не зможуть розкачати скандали. Восьмий знак нормальної людини.
любовй Вони здатні прийняти його і повернути її в будь-який спосіб, і не бігти від почуттів, якби скальповані. Звісно, тому що жито не властивий їм, і у них є звичаї боротьби з страхами, такі люди керують можливістю романтично любити до старого віку. Жінки люблять дуже вірно і завжди дуже практично, не остентно: захищаючи від неприємних відчуттів і не боляче в провині. Ніжний знак нормальної людини.
позитивністьй Він не падає від нього, щоб сказати: «Я зробив щось ступеню, я шкода.» Друга частина цього знака нормальності – можливість виправити помилки і не повторювати їх. Десятий знак нормальної людини.
девокація (або хоча б ваш) Не більше розлучення, ні падіння неба в Дунаю, ні польоту астероїдів близько до орбіти Землі може запобігти його від батька, періоду.
Веб-сайт Бажаю Вам успіхів і відмінного особистого щастя!
http://www.cluber.com.ua/lifestyle/lichnaya-zhizn/2015/12/10-priznakov-normalnogo-muzhika/