5 Смішні факти про п'яні рульки

Сила і гроші приносять багато спокус, а історія знає безліч ліній, які регулярно знімають властиві стресу кожного лідера за допомогою спирту.Веб-сайт Запрошує нас, щоб запам'ятати деякі видатні лінійки, відомі своїми ніжними любов'ю для подарунків Bacchus.

«У мене є все необхідне для життя: гаряча ванна, холодне шампанське, свіжий горох і старий коньяк», «Вінстон Капілл написав своєму брату в 1915 році. Любов цього великого політика для алкоголю, що зберігається протягом усього життя. Він страждав від цього пернікального кріплення? Не дійсно, очевидно.

«Я забрав більше від спирту, ніж він від мене...» – Церквілл знаменито сказав. Він не був вболівальником будь-якого конкретного напою: він мав коньяк, віскі і шампанське на столі.

До речі, це іскраве вино, у власних словах, віддали перевагу очікуванню будь-якого важливого бізнесу. Тим не менш, не варто припустити, що політик не знає міри. «Коли я був молодий, зробив це правило не пити краплі спирту до вечері». – Церквілл Тепер, що я не молодий, я тримаю правила не пити краплі спирту до сніданку. Знаряддя «найбільшого бритона в історії» давно стала загальним місцем. Не дивно десятки різних напоїв були названі ним, а також спеціальною формою сигарів, з якими пастельно супроводжував кожен прийом алкоголю.

Якщо в церкві вважається головний британський п'яльник ХХ століття, то Борис Єльцін вважається російською. До цього дня ця неоднозначна звичаї першого російського президента є, мабуть, головним аргументом, що його опоненти роблять у спорах про формування демократії в новій Русі. Ті, хто хоче освіжити пам'ять про особливу атмосферу 90-х типу в пошуковій системі, запит «п'яний Єльцін» і отримати величезну кількість відео з п'ятим президентом, який був щедрим з незвичайними дедами і скандальними антеками.

Деякі вважають таку поведінку глави держави неприпустимо, інші, навпаки, запевняють, що це тільки підвищить популярність Президента. По-друге, навіть західні журналісти назвали Єлцином «вічно п'яний духовець», а газета The Times, у зв'язку з п'янінням російського лідера, писав: «Небо в російській історії вдалося зберегти державні сотні літрів формальдегіду, надійно пити себе не тільки під час життя, але і в силу. й

Найбільший турецький реформатор, засновник сучасної турецької держави і перший президент Турецької Республіки Mustafa Kemal Ataturk, будучи послідовним прихильником всіх світських і європейських, дізнався одну звичку, яка не є типовою для мусульманських людей - часто кидається на комірі. Вважається, що улюблений напій Ataturk був ракі - турецька анісова горілка. Учням політичного денного на вечерю з впливовими людьми турецький лідер може випити чимало анісу. За ініціативою Ататюрка було організовано багато підприємств дистилерії в країні та створено потужну алкогольну промисловість.

У 1937 р. політика мала серйозні проблеми здоров’я. Лікарі виявили, що він мав цироз печінки, викликаний хронічним алкоголізмом. Незважаючи на діагноз, 56-річний Ататюрк не залишав його пост, але скоро загинув.

У житті колишнього американського президента Джорджа В. Буша, але протягом багатьох років він спробував невдало брати участь у пляшці. Поговорив про це не так давно в розмові з журналістами. Згідно з кущем, в середині 80-х років в своїх справах почалися великі проблеми, які заливають рясно спиртом. Проблемами цього не стали менше, а життя майбутнього президента буквально зійшло в

Згідно з кущем, він вирішив зав'язувати в один день і навіть дати точну дату цієї значущої події – 28 липня 1986 року. У цей день Буш кинувся в готельному номері з тяжким похміллям після іншого бінге і думав, що це не може продовжити. Тим не менш, це рішення не дав йому так легко: перерву з «зеленою змією» назавжди. Буш Jr. допомагав релігії.

Візантійський імператор Майкл III, останній правитель Аморської династії, відвертий все, що він міг - майно, кошти батьків і навіть власний престол, для якого він отримав прізвисько "Дреккар". Михаїл був сином імператора Михаїла і став монархом як немовлята, але він ніколи не був незалежним правителем, так як матір його мав реагенцію.

Контемпорари описали Михайла П'ятниці як смородина, великий лібертін, коханець нескінченного веселощів і брудного веселощів. Візантійський імператор не зустрівся з питаннями влади, воліючи пити, бенкетувати і оргії.

За словами Візантійського письменника Симеона Metaphrast, «на столі в п'яти компанії, товари своїх бенкетів змагалися в надлишоках, а цар захопився цим і дав нагороду до сотні золоті монети до найбрудніших лібертіну, які знали, як випромінювати вітри з такою силою, яка могла викласти свічку на столі». Все це призвело до того, що влада в Візантії перейшла в руки одного з п'ятих супутників Михаїла - Василя Македонського, який загинув свого друга в 867 році.

через diletant.media/articles/26667343/