589
Лікарі вірять, що шкіра банана здорова.
Після дослідження британські лікарі зверталися до населення з досить незвичайним зверненням щодо використання фруктів, зокрема бананів. Як виявилося, не тільки м'якоть цих тропічних фруктів корисний для здоров'я, але і сама шкіра.
Більшість людей вважають, що вживання будь-якого роду бананової шкірки є абсолютно неприйнятним варіантом, але лікарі кажуть, що звикання до смаку незвичайної добавки не так складно. І найголовніше, це використання фруктів значно перевершує всі дискомфорти, тому має сенс спробувати.
Про переваги та наслідки для здоров'я на тілі бананового п'ятця було зазначено в британській дієтологій асоціації, представників британської асоціації дієтологів. Експерти кажуть, що цей продукт, звичайно, повинен бути включений в меню, якщо є банани на столі. Вся секрета полягає в тому, що при споживанні фруктів, в першу чергу, через його смакові якості, шкірка - це справжній магазин, що містить мінеральні елементи, вітаміни, поживні речовини в достатку. Є багато фруктів з дивно здоровими шкірками, і тепер доведено, що банан знаходиться в цьому списку.
Все це підтверджує, що шкірка ігнорується незбереженою, і час перевизначити ставлення споживачів до цього фактора. Як і багато інших корисних фруктів, банан має загоєння шкіри, тому що це, крім вітамінів, містить величезну кількість клітковини, лютеїну, каротиноїдів, багато магнію, калію міститься в ньому.
Але лікарі приділяють особливу увагу майстру, який бере участь у виробництві серотоніну. Як ви знаєте, це гормон щастя, що людина просто потребує.
Сьогодні дієтологи відзначають, що ідея використання бананових пілінгів в їжі не повинна бути відмовлена, хоча цей підхід виглядає незвично. Якщо плоди незрілі, шкірка гірка, тверда, але при повній зрілості шкіра банана набуває ніжності, смак покращується, тому його навіть приємно з'їсти.
Включаючи бананову шкірку в меню слід враховувати матерію звички, лікарі підкреслюють, і використовувати слід поступово. Наприклад, можна почати у вигляді банана, запечених шкіркою, або зробити плавучі в блендері. Крім того, звикання до шкіри банана допоможе чай. Щоб приготувати такий напій, банан кип'ятять шкіру до десяти хвилин, а потім пропускають через сито. Лікарі продовжують вивчення корисних властивостей бананової шкірки, але вже на цьому етапі дізналися, що це цінний продукт для здоров'я.