Наївка сучасної людини. .

Жінки так здивовані прогулянку по вуличках, коли на них з'являються зірки. Ви дійсно дивилися? Більшість часу, які вам подобається (повідомо підсвідомо). Індія навчила мене це дуже добре. Тут ходьба у відкритому одязі вважається просто небезпечним, а також неповагою для себе. Незважаючи на 50-градусний вогонь, ми будемо плавати, ймовірно, в цій погоди, кожен буде йти. Я особисто нічого не маю проти короткого одягу, особливо в спеку, але я зараз носила їх дуже рідко, і коли я зносила їх, я помітив, що вони сприймають мене зовсім інакше. Якщо ви дійсно не хочете бути зірваним, плаття модно. Чоловіки в свою чергу, не повинні бути такими, що жінки роблять це для вас (щодо погоди).

7234886

Чоловіки, які хочуть дівчину стюардеси... Ну, це лише індикатор вашої низької самооцінки, бажання стверджувати себе за його рахунок. Але ви забудете про ваших дітей. І це не тільки про генетику. Вона навчить їх, витрачаючи більшу частину часу з ними в перші роки життя. Психологи довели, що навіть ці роки мають велике значення для формування особистості і психіки людини в майбутньому.
З якоїсь причини багато говорять про жінок, які схильні до чоловіків, які смішно. Як люди живуть в традиційному культурі, але вони мешкали переважно за встановленою системою, тобто система вирішила більше, ніж сам чоловік. Кожен живе по-різному. Ви впевнені, що ви думаєте, що вони є єдиною реальністю? І жінки і діти, виходить, їх раби - без думки і права вибрати, як жити. Не завжди правий, кожен невірний, і так ви. Але не багато жінок, які кажуть, «Я не хочу нічого вирішити», – жінки, які дійсно люблять грубі чоловіки. Але найчастіше жінки обіє чоловіків за свою користь.
Те ж можна сказати про катання на сквоші! Шлюб – це об’єднання, не підпорядкування одного до іншого.
І ухвали повинні бути зроблені разом, і це не те, що одна людина повинна страждати весь час.

В цілому, як сучасні люди виглядають не нормально. Кожен хоче бути коханим, не любити, кожен шукає прибуткової партії (чоловіча жінка – господарська жінка, жінка – багата людина та інші варіанти) - все це не має нічого спільного з любов'ю. Любовна особистість. У той же час, це не означає, що всі ці особи допускаються, просто заздалегідь пошук самопізніх інтересів для себе, не кажучи вже про любов. Ви закохуєте любов до того, що ви шукаєте, що ви отримаєте від партнера. Якщо ви не отримуєте, ви починаєте його змінити. Це стосується будь-якого аспекту: попросити змінити зовнішній вигляд, спробувати одружитися, відтворити інтереси, зробити ваші інтереси і підлеглість вашим поглядам і т.д. Жінки, які не хочуть чоловіка пити, часто хвилюються не про своє здоров'я, а їх почуття. Чоловіки, які змушують вегетаріанські дружини готувати м'ясо для них, не розуміють, що це не ліньство, але моральні погляди, які можна віднести до релігійних. Все це насильство, поклоніння людини, до якого ви сказали, що ви її любите. Щоб запобігти виникненню, обидва повинні дати один одному свободі бути самі, щоб прийняти погляди іншої людини, просто за нічого. Але результат буде лише тоді, коли і це зробити. Коли ви дійсно хочете зробити це. І якщо ви думаєте, що ви повинні, ви тільки себе. Не всі люди здатні воістину любов в цілому, дуже невелика кількість їх - для цього потрібно зріли морально.

7500 р.

Жінки скаржаться, що всі чоловіки притулок і чоловіків, які всі жінки потребують грошей. І не можна сказати, що про всіх. Це не правда, але парадокс є те, що хороші дівчата, як правило, мають кози, і хороші хлопці, як правило, мають укуси, які потребують грошей. Добрих людей, які здавалося б, мазохісти. Так, це вся любов і жертва, яка приваблює тих, хто бажає скористатися ним. Хто хоче, щоб любити себе? До того, як ви починаєте любити себе занадто, щоб подивитися на людей без ілюзій, не обрівняти всіх під однаковим гребінцем, враховуючи всі погані, нічого хорошого буде працювати. Не забудьте, що думки є матеріалом, і мислити погано про всіх, ви не будете приваблювати нічого хорошого. Або можливо, є вже хороші люди навколо вас, що ви просто не помітили, тому що ви думаєте, що вони гірше, ніж вони дійсно є, просто через ваші сліпі боби?

Висловлення думок. Я не розумію, чому є так багато фейкових відносин, фейкових друзів, і люди не порушують це стосунки. Чому б вони? Чому говорити про людей, які спілкуються з вами за спину? Ні, люди можуть думати що-небудь, але чому б вони хочуть поговорити з ким-небудь, які думають погано? Для прибутку? Добре, тепер це все для... За доброю традицією? Не полюйте. Політість повинна бути реальною, коли ви дійсно хочете дати вам бабуся на автобусі. Це брехня. Ви руйнуєте своє життя з цими відносинами. Тексти пісень, а це означає: І ви дійсно не повинні їх. Ви можете залишити один одному? Але я думаю, що це краще, ніж мати купу підроблених друзів.

Габаритний зображення

Так, всі за гроші. Гроші стали новим богом. Люди хочуть багато грошей, не знаючи чому. Вони хочуть зробити нічого. Так сидять на дивані і нічого не робимо! Довірте мене, ви будете нудно! Ні, вони хочуть гроші, а також заради стежок. Люди йдуть в кредити за нього. Заради придбання величезної кількості не завжди необхідних речей. Якщо ви не маєте iPhone, як і всі інші. Заради святкування величезної кількості свят, які запрошують всіх своїх підроблених друзів і родичів, які не хочуть бачити. Для всього одного весілля люди готові провести щорічну зарплату двох осіб, отримати в кредит. Питання: Чому? Для доріжок. Все для нього. Це через ванільність, а не через себе, навіть якщо надмірна потреба, що суспільство стає споживачем. Майже все. І тих, хто хоче, щоб отримати гроші тільки його. Що таке харчування? Це просто веселий. Ми повільно загибліли для власного набору.

Дуже дивує харчування сучасних людей. Навіть знаючи про небезпеку такої їжі, люди не перестають харчуватися нею. Тепер навіть говорячи: «дощіть укуси...» не працює. Люди стають дійсно харчовими наркоманами. Вони не готові відірвати від хімічних речовин у їх кормі, навіть якщо вони знають, що вони скоро загинуть. Навіть у юному віці. Люди перетворилися в сміттєві банки. Вони також навчають своїх дітей (так, що, за рахунок свого раннього віку, зачепили набагато швидше). В той же час організм не потребує цієї їжі на природі. Але ніхто не думає про це. Як якщо тіло не підключено до природи.

Але візьміть такі «нормальні» для всіх бажаючих бути популярними в соціальних мережах, особливо в Instagram. Подумайте про це неспроможність: люди купують абонентів, вподобань, шейк для кожного абонента. Ще один Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але тільки люди, які не отримують його. Чому потрібна фейка, куплена за власними витратами? Це завжди вірно, коли люди підроблені, вірити мене. Ви навіть не піднімете свою самооцінку, оскільки ви знаєте, що це брехня. Чи думають про тебе? Я. Все це існує для того, щоб заробити на ванілі.

І якщо ви уважно дивитеся на всі ці проблеми, то є тільки одна основна причина у всіх з них - ванільність - залежність від думки інших, бажань, що всім подобається. Як виходить, такий «безкаркасний» бажання може завдати шкоди Вам.

Я не говорю про людей, які вважають все, що вони говорять на телевізорі. Навіть якщо кожна країна інтерпретує історію своїми силами... Все це представлено у вигляді, в якій легко керувати людьми.

Але це досить банальні моменти, які люди вважають нормальними. Але якщо у вас є «нормальні» стереотипи психіки, які ви повинні жити, ви будете мати багато часу. На додаток до незліченних питань, є зазвичай досить агресивні аргументи в спробі переконувати вас. Якщо у вас є більш високий моральний стандарт, ви будете перетягнути в купу мислення, в якому кожен купує. Люди не люблять "і" Простіше спілкуватися з людьми з схожими думками.
(На жаль, автор невідомо)

р.