Отець розповів, що мозок сина буде відключений від життя.

Навесні 2015 року сім'я 59-річного Джорджа Пікеринга з Техасу була відмінна нещастя: він отримав виклик від лікарні і поінформував, що його єдиний 27-річний син, який після декількох ударів впав в кому, буде відключений від служби підтримки, оскільки його «брайн вже загинув».

Не вдалося це зробити.

Він загрожував тримати сина живим і знебов, що він вбивати себе інакше. На дверцятах клініки з 9-міліметровим пістолетом за його ременем вирушили до інтенсивної опіки, де лежав сина. Він зустрівся з лікарем, який підтвердив, що медична комісія ухвалила рішення про відключення визнаного безробітного пацієнта з пристроїв.

Відчайдушний батько витягував гармату і заказав всім від форварду "наодинці з сином". Починав чотиригодинну стопорку з поліцією в госпітальному будинку.

І сталося диво!

Команда Поліцейства та СВАТ об’єднала клініку. У цей час пікіровка, у власних словах, була молитва, тримала руку його ще з'єднаного сина, періодично зануривши вікно з поліцією.
"Зроби свою руку, якщо ви можете почути мене," Пікіровка буде його сином. І всі раптові, він дійсно відчував свою руку усадку.
Він повторив запит...

«Зробив свою руку чотири рази, - сказав він. - Це диво! Я знав мій сина мозку не був мертвим. Я знав мій син не овоч. Я його батько, я відчуваю, що відбувається мій син. й

Після чотирьох десятих годин пікіровка добровільно здавалася до міліції. Він був впевнений, що його син повинен бути лівим. До інциденту клініка намагалася обговорити можливість збору органа для інших пацієнтів, а зараз ніхто не заважає, що мозок його 27-річного сина мертвий.
А з коми його сина. Він тепер майже повністю відновлюється.
Він вийшов на ліжко, подивився на його мачуха і сказав: "Я люблю тебе, мама".

р.

Оберіг Ср. був заарештований і кладав в тюрму, але потім вирок був зміщений і другий день він був випущений.
«Справді, він зламав закон», - сказав він: «але він зробив так з хорошими намірами». Якщо він не зробив, що я не буду тут. Все для любові. Тільки з любові.

: рибакі.net