696
Ми не стежимо за тим, хто ви не подбаєте.
Андрій Курпатов – психотерапевт, письменник, активний колоніст багатьох видань – визначали золоті правила життя для себе.
Веб-сайт Ви можете подивитися на них більш тісно, і вони можуть бути добре для вас.
- Ми не несемо відповідальності за те, що відбувається в житті.
Я знаю спокусу великий, але відчуваю себе шкода. Тільки коли ви приймаєте це рішення внутрішньо – «Я автор моїх збоїв і творець моїх успіхів» – ви отримаєте силу. - Прийміть те, що минуле не може бути змінено.
Ми можемо тільки контролювати наше майбутнє, яке безпосередньо залежить від того, що ми робимо зараз, в будь-який момент. Не варто чекати, щоб посміхатися, переконайтеся, що це не посміхається. - Позбутися від ілюзії, які можна змінити інших людей.
Насвідомо, ми всі страждаємо від цієї слухової глуздості, і в результаті страждаємо в істинному сенсі слова. Люди змінюються лише за обставинами, все інше – це сприйняття. Нехай вони будуть різними, і в будь-який момент ви навіть будете насолоджуватися ним. - Інші потрібні нам міцні.
Мик, втомлений, страждання, нещастя – ми не потрібні нікому. Якщо вони попередили, що речі різні, вони просто вводять вас. Не даруйте! Згода з абсолютністю цього правила, дихає, ви будете розуміти, що нічого не буде підніматися. - Всі наші дії мають певні наслідки.
І, власне, ми завжди вибираємо не те, що ми зробимо, але що станеться в результаті цієї акції. Тому перед тим, як зробити щось ступеню, подумайте уважно про його наслідки, а потім буде набагато менша частість у вашому житті. - Не жити, якщо ви живете назавжди.
Кожен з нас вмирає. Це неминучий і медичний факт. Ви можете постраждати і постраждати через це, або ви можете зробити зусилля, щоб залишити цю тему один раз і назавжди. Не жити, якщо ви живете назавжди. Не жити, якщо ви збираєтеся вмирати завтра. Подумайте про те, що ви можете знайти свій власний рецепт для щасливого життя. - Що ви думаєте, важливо внутрішньо.
Якщо Вас цікавить сенс життя, то це, мабуть, просто депресія. Що таке поняття не специфічне «об’єднання життя», але відчуття, що ви живете. Що ви думаєте, важливо внутрішньо. Не забудьте розповісти про себе. І не давати успіху. Якщо ви просто робите те, що ви відчуваєте себе важливим, успіх зловить вас. - Ми не витрачаємо час і енергію на людей, які ви не подбаєте про те, чи гірше.
Є багато людей в цьому світі, з яким життя радісно. Просто не закрийте і підозрюйте. Довірте мене, будучи відкритим і добрим, ви втратите нічого.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
«Я не можу жити без тебе, я розумію, що з першого дня. . . ?
Ось як пара вирішила відсвяткувати Різдво своїми улюбленцями