Список Маркет: 24 книги з унікальною магією слів

Покажіть мені, які книги вам подобається, і я розповім вам, хто ви. Популярні книги - це чудовий спосіб познайомитися з кимось. І для письменника, щоб відкрити себе в світ, можливо, більш важливо, ніж для інших людей - це суть його роботи. Це, мабуть, чому багато письменників складають списки книг, які вплинули на них.

Сьогодні Веб-сайт Він опублікував список великих Гавриїл Гарці, автор однієї сотні років Соліду. У своїй автобіографії він сказав, що ці книги захопили його і зробив його письменником.

• «Трансформація» Франзьким Кафкою. Після читання метаморфозу Кафка захопила мене невимогливим бажанням жити в дивному районі. Новий день зловив мене на машинці, я хотів би спробувати створити щось, як бідний бюрократ з книги Кафка, перетворився на величезну клопотання. Всі дні, які слідували, я не ходив до університету, боячи, що магія буде розсіювати, заздрити, виражати в краплях поту, покрити обличчям. й
  • The Magic Mountain by Томас Манн
  • Людина в залізній масці Олександра Дума
  • «Зимовий і хутряний»? Вільям Фолкнер
  • « » » » » » » » » » » » » »Коли я загинув.? Вільям Фолкнер
  • « » » » » » » » » » » » » »Дикі пальмові дерева? Вільям Фулкнер. Багато чого, що я раніше думав, що важко компренувати в Фаулкнері, тепер було розкрито всю красу і щирість простоти.
  • Aleph та інші твори Jorge Luis Borges
  • "Сторінка" Ernest Hemingway
  • Контракція Aldous Huxley
  • "Кінг Оедіпус" від Sophocles. «King Oedipus» виявилася ідеальною роботою з першого читання.
  • «Будинок Сьомих фронтонів» Наталя Гавторне. Ця книга залишила відбиток на мене назавжди.
  • Дядько Tom's Cabin by Harriet Beecher Stowe
  • "Moby Dick" від Herman Melville
  • "Сони та любителі" Девід Герберт Лоуренс
  • "Одна четвірка і одна ніч"й «Нехай я подумав, що дива з яких Схегеразада були вірними в звичайне життя цього часу, і припинили виникати через небесних і співуніце наступних поколінь, здавалося мені неможливим, що хтось в наш час міг знову повірити, що можна літати по містах і горах на килимі або що будь-який раб з Cartagena de Indias жив два сотні років в пляшці. й
  • З мишей і чоловіків Джон Стейнбек.
  • « » » » » » » » » » » » » »Виноград клин? Джон Стейнбек.
  • Тютюн Road від Erskine Caldwell
  • Історії Катерін Мансфілд
  • "Манатан" Джона Доса Пасос
  • "Мерс. Даллоуей" від Virginia Wolff. Маркец написав, що він дізнався Вірджинія Вовна в серці. І після першого читання він мав "як людина, яка відкрила світ".
  • "Орландо" Вірджинія Вовф
  • Портрет Жанни Роберта Наталі
  • «Улісес» Джеймса Йойце. «Уліси» не тільки допомогли мені відкрити свій внутрішній світ, який я навіть не знаю про, але і дізнатися неоціненну техніку написання, яка може звільнити мову, вміло керувати часом, освоювати мистецтво будівельних робіт.

Я зрозумів, що тільки ті, хто не змусив читати, принесе душу і розуму. Гавриїл Гарсія Маркец

На основі: Моноклер
Попередній перегляд: Noblit

номінальний noblit.ru/node/2626