Дуже важко жити!

Сайт публікує статтю чудовим психологом з Білорусі Лідія Ахремчика про те, як взяти занадто серйозно все, що відбувається в житті, може завдати шкоди нам. Я думаю, що це шкідливе для життя занадто серйозно.

Подумавши, здогадуючи: «завдяки, не дзвонити», «записати, не писати», «зловити, не сказати» шкідливо. Зрозуміло, що це робить ваше життя. Зрозуміло, що ці думки ви відчуєте вас від дійсно важливих речей: від живих відносин, від ваших почуттів, від ваших дітей, від вашого бізнесу. Це віртуальний світ у вашій голові, розумові ігри, не реальне життя.

р.

Стратегії: "Я кажу це, він скажеш це, а потім я поясню це йому, і дозвольте йому приймати рішення." Ви, ймовірно, не отримаєте результати, які ви очікуєте.й Спочатку ми перебільшимо знання іншої людини та їх реакції. Вся стратегія може зламатися після перших слів. Ми не знаємо, що очікувати. Що про когось, хто, ймовірно, під впливом стресу? По-третє, надмірна продуманість дуже часто викликає відторгнення. Несвідомо вважає, що вони хочуть щось з них, і, очевидно, тягне за собою захист, щоб не використовуватися. Чи варто витрачати час на стратегію?

Щастя і емоційність завжди дають найкращий ефект. Завжди. Подумайте про це: Коли ви зіткнулися з тим, хто інший біль, ваша перша несвідома реакція полягає в тому, щоб допомогти, якщо ви нормальна людина з розвиненими почуттями емпатії і емпатії, а не насильною травматичністю. Якщо ваша відкритість і чесність мала протилежний ефект – людина закриває, або гірше, закривши агресію — добро, теж — інформацію для Вас про цю людину.

Я думаю, що життя має бути простіше. Якщо ви хочете дізнатися щось, дізнайтесь. Я хочу запитати, запитати. Якщо ви хочете говорити, розкажіть мені. Навіть якщо ви робите, Бог з ним. З цією людиною, заспокоїти, інші сприйматимуть адекватно і спокійно. З цим ви будете виглядати як поганий, з іншого – наївна і мила дівчина. В житті немає нічого скінченного. Ми завжди знайдемо щось інше. Після того, як ці слова будуть інші, після того, як ці дії будуть інші, після цього людина буде хтось інший, якщо ви можете зробити це.

Але є три нюанси вираження моїх емоцій, які я хотів би звернути увагу. Першим буде говорити про ваші почуття і що вам хотілося б («Я відчуваю себе поганим», «незручним», «Я відчуваю себе самотнім», «Я хотів би це, якщо ви», «Я піклуюся, якщо ви», і т.д.), а не про те, як повинна бути інша людина, і хто після чого він не робив. Другий не перетворювати вираз ваших почуттів і досвіду в мозковий злив. Одну тему звучать один раз. І третій, дуже суб'єктивний, але дуже важливо для вас, щоб зосередитися на післясмак.

Кожне слово і дія має те, що я викликав післясмак. Якщо все зроблено правильно для вас, то всередині є приємне, тепле відчуття, що все добре.й Ви були задоволені - все добре. Якщо щось не варто робити, то всередині є таке непристойне почуття, що краще буде дратувати. Не дарма, не погані почуття. І невірні слова однакові, прощати себе. Так, в той момент, з тим, хто ви були, це не може бути інакше. Це була найкраща угода.

Додаток важче ... Якщо ви емоційно залежите від людини, то, швидше за все, ваш дзвінок або відвідайте "зв'язок серця", від довгого, залишить не дуже гарне враження і об'єктивно посилить ситуацію. І якщо ви відпочивали і спокійні, не прикріплюються до результату, Навіть текстування в середині ночі, щоб розповісти про щось важливе для вас. Це буде для вас і для інших, щоб виглядати досить прийнятно і цікаво.

В цілому слухайте, відчуйте себе і розгляньте почуття інших. І візьміть його легко. Після того, як в цьому житті є, коли ще є квадор?

З любов'ю, Лілія Ахремчик, тренер, психолог, тренер

pticavpolete.com/eto-vredno-serjozno-otnositsja-k-gizni.html