Дивовижна маска для сто захворювань!

Це дійсно цілюща мазь! Він складається з трьох складових, але його потужність є великим!

Я не перебільшую трохи!) Читати всі відгуки самі! Люди, які втратили всю надію на ліки, втратили останні краплі волі - почали застосовувати мазь, відновили свою втрачену силу.
Тепер трохи про мазі. Хто придумав? Не знаю! Цей рецепт я познайомився з тривалим часом – довге тому в старих народних рецептах здоров’я. Але, очевидно, рецепт мазі зумовлений недовірою (композиція так проста!) або кілька пацієнтів його використовували. Не знаю! Я знаю тільки одне, що Валентина – один з небагатьох, хто спробував ефект мазі на себе, розповів про цей чудовий засіб тисячам і тисячам людей, які шукають загоєння від страшних захворювань. Невисока цибуля до неї!)

Читати всі відгуки ретельно. Просто приголомшлива інформація - скільки емоцій, скільки слів радості!
Ця мазь лікує багато захворювань: фіброми, мастит, мастит, ромашка, виразки (включаючи трофічні), опіки, шипи, кип'ятіння, заспокійливі суглоби, найдавніший гайморит, гнійний отит, виразки в горлі, екзема, яйцекліти - все це буде вилікувати дивну мазь! Валентина Семімова Онтація

Рецепт приготування:

рослинне масло,

шматочок воску,

жовтка.

Підготовка:

У емальной чаші заливають склянку рослинної олії, кидають там шматок воску розмір відповідної коробки і кладуть на невеликий вогонь так, щоб віск розтоплюється. З попередньо кип'яченого яйцеклітини видаліть жовток, візьміть половину нього, подрібніть виделкою на плащі і поступово перекиньте в чашу з розтопленим кип'ятінням воску пальцями. (Олія буде варити в чаші на вогонь, і ви почуєте постріли.) У цей момент кинути жовток! Але не всі відразу, але поступово. З першими крихтами яйцеклітини почнуть пінопласт. Увімкніть кришку в руці. Якщо воску жовтий (і це означає краще для мазі), всі вміст чаші може бути «поверхня» в одному другому. Підібрати чашу з тканиною, видаліть її від вогню протягом деякого часу, нехай її проривають на боці, і тримайте помішуючи все це. Три рази. Всі - мазь готовий! Залишилося тільки процідити його через капронову тюль, складену двічі. Воску примхливий, а марлю тут не підходить, а тюль, навіть при багаторазовому використанні, залишається як новим. У скляній ємності в холодильнику зберігається готова мазь до десяти місяців.

Невелике додавання від досвіду: мазь слід залити в банки невеликого обсягу, але з широким шиєм, і якщо використовувати щодня, можна не покласти робочі страви в холодильнику - мазь зберігається при кімнатній температурі. Поставте інші банки в холодильник. До питання шліфування жовтка - бажаний результат не виходить вручну, але якщо прокручувати його через блендер, в якому вже є частина смаженої олії (7-10 ст.л.), результат стане відмінним - весь жовток розчиняється і є частиною мазі, яка не спостерігається при шліфуванні вручну. Для більшої ефективності, з однаковою кількістю воску і олії (моя кукурудза), використовують 2 жовтки.

Мазь дуже ефективний. Якщо мазь необхідно укласти, то її нагрівають в водяній бані до 40 г. Вона лікує:

1. Синусит. Розтоплюється в столовій ложці і відразу вводять в трубку мазь закопують в носі з самим страшним синуситом. Щоб запобігти заморожуванню, зробити все швидко. Досить заглибити мазь носа двічі з інтервалом між настилами в одну годину, і можна навіть позбутися від щомісячного гаймориту. Мазь проникає на максимальних пазухах і тягне гній на себе з великою силою!

2,2 км Імпульсний отит. Спініть прапорець з вовни і вставте її в в вухо. При необхідності змініть прапорець, одночасно змащуйте мазь за вухо. Мазь приваблює гною з великою силою.

3. У Відвари в горлі, абсцеси в горлі, гнійна біль в горлі. Змащувати мазь горла, нанести компрес до шиї. Якщо ви робите все це ввечері, погодинно повторюючи процедуру, після чого вранці лопнеться кипіння.

4. У Брончі, біль в шлунку, кишечник, кип'ятять на тілі, ячмінь в очах. Три рази на день до їжі, взяти половину чайної ложки мазі.

5. Умань Захворювання жінки: фіброми до 10 тижнів, яйцекліти, запалення придатків, маститу, маститу. Вставте тампони з мазем, змініть вранці і ввечері. Після тижня з кісти залишаться тільки спогади, і з фібромою довшийитися. На грудях наносите серветку замочену мазь, зверху на папір для компресів або целофану. Якщо це можливо, змініть його кожні два години.

6. Жнівень Пальники, підбори, рани, набряки, зубний біль, суглобові болі колін обробляють мазь. Застосувати його вночі на сонному місці, обгортання і обгортання її, змащувати хворий зуб чистим пальцем і змащувати ясна з ним, і ви побачите, як соки починають відступати. Результат обов'язково стане відмінним.

7. Про нас Трофічні серветки, ромашка: також застосують серветки мазь і змінюють через 2 години. Ви побачите для себе, як швидко прогресує лікування життя, незважаючи на всі види неактивних дорогих препаратів. Пальники, палички, рани, набряки на шкірі, зубний біль (на яснах ватні з мазь).

8. У Все, що потрібно змащувати, проводиться в нічний час, наносити компреси до засихання колін, обгортання - і соки почнуть відступати від вас завдяки простому і легкого сочевиці - мазі.

9. Навігація Ця мазь може зміцнити нігті, розтираючи мазь вночі в нігтях.

10. Мазь прекрасно справляється з дерматитом, сухою шкірою, тріщинами на губах, зберігає грубі підбори.

Примітка:

Воску слід приймати бджіл, природні, не сходу, не свічки з церкви. Вакс може бути придбаний з бджолярів або на ринку. А вершкове масло. Якщо взяти нерафіновану масло, мазь буде гірким, підійде для зовнішнього застосування, але не кожен може набрякати. Тому для зовнішнього застосування можна взяти будь-яку олію, а для внутрішнього її краще рафінувати. Деякі читачі просять про худе масло: вони кажуть, що це? Лент - соняшник. Ще краще оливкова. Можна наполягати масло на різних травах, а потім використовувати в якості добавки до основного масла.