СОСТРАДАНИЕ ЗАКАЛЯЕТ НАШ УМ.

Все життя бажає щастя і не хочеться страждати. Є багато способів, які ми використовуємо для усунення зайвих страждань в її поверхневих і глибоких проявах. У той же час люди практично не тільки, які починають використовувати певні методи на попередніх стадіях життя, щоб уникнути страждань. У зв'язку з їх життям люди, як релігійні, так і нерелігійні, прагнуть полегшити деякі види страждань і повністю усунути інші, іноді навіть погоджуючись на болі в ендопротезі, щоб запобігти великому стражданню в майбутньому і отримати їх частку щастя.

Кожен намагається усунути поверхневі страждання. Але існує ціла методика, яка спрямована на закінчення страждання на більш глибокий рівень, хоча б зменшити страждання в майбутньому життя, а потім повністю виключити всі форми страждання, які викликають біль у собі і всі істоти. Цей клас більш серйозної техніки включає духовну практику.

Ці методики включають зміни поведінки, що означає, що для того, щоб займатися духовною практикою, необхідно спочатку правильно налаштувати свої думки. Ці методики називають «Dharma» в Санскритті, значення «так, що має». Це означає, що при зміні нашого бідоносця ми звільняємо себе від певного рівня страждань і тим самим «дотримуючись себе» від такого роду страждань. Ми захищаємо і зберігаємо нас і інші від страждань.

На першому етапі ми усвідомлюємо, що ми самі в циклі народження і смерті, і ми починаємо докладати зусиль, щоб тримати себе від страждань. Ми розширюємо цю обізнаність іншим особам і розвиваємо компасіон, тобто ми заперечуємо себе, щоб звільнити інших від страждань. Багато хто піклується про себе. Зосереджуючись на благополуччя інших істот, ми стаємо щасливіше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Додайте мені один невеликий приклад. Недавно, під час подорожі до Бодггая я мав хронічну хворобу кишечника. На шляху до лікарні я був пробурений такими сильними болями черевної порожнини, які я покрила себе холодним потом. Автомобіль пропустив гору Vulture, де живуть люди у забезпеченні бідності. Біхар, як правило, бідний, і ця зона особливо бідна. Я не бачив дітей, які навчаються в школі або з школи. Є тільки бідність, тільки хвороба. Я пам'ятаю дуже чітко маленький хлопчик, який страждає від полоі. Він ходив на краях, на ногах він мав іржаві металеві пастки. Він був очевидним, що він був самотнім і ніхто не про нього прокинув. Шукаю його, я був дуже збуджена. Трохи далі я побачила старий чоловік, загорнувся замість одягу в деяких тонах. Він лежав біля чайного магазина, якби він залишився там, щоб померти.

Коли ми приїхали до лікарні, що ми побачили на шляху ще перед очима. Я думав з гіркотою, що було так багато людей навколо мене, і кожен був турботою про мене, і ті бідні люди не допомогли їм. У той же час мої страждання приймали спинки. Хоча я все-таки був фізично хворим, мої думки були зайняті іншими.

Таким чином, хоча мій організм страждав від болю, які тримали мене змія (виразка була відкрита в стіні кишечника), страх і дискомфорт, не доторкнувшись мого розуму. Якщо я зосереджуся на власних проблемах, то це буде лише погіршуватися. Цей приклад з власного маленького персонального досвіду показує, як компасіонувати ставлення до нас, в певній мірі пригнічуючи бодільний біль, ми відчуваємо і полегшуємо психічне напруження, навіть якщо наш компасіон не може принести безпосередню користь іншим істотам.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли ми думаємо про страждання нескінченної кількості живих істот, наші власні страждання стають менш значущими.

浜у 涓 蹇

1973-1915 рр.