687
10 хв Що я можу зробити мій дружину щасливою
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Трої Кам'янецька погоджується, що протягом 25 років шлюбу він дізнався, що дрібні речі. "Я не досконалий, я тримаю помилки, але я намагаюся зробити мій краще бути чоловіком. й
Трой вважає, що жінка не повинна мати найменших сумнівів, що він любить її. Веб-сайт Він рекомендує приймати замітку 11 простих речей, які він робить.
1,1 км Я роблю маленьку домашню роботу вранці, я кладаю чисті страви, і моя дружина була дуже вдячна. Я часто допоможу її пральнею і зробити ліжко. Невеликий бізнес - це показник мого занепокоєння для створення домашнього комфорту.
2,2 км Я завжди запитую, що я хотів би на вечерю, і не пропоную, що хочу в першу чергу. Під час ходьба я налаштую її крок. Для мене це завжди її першим, а потім мене. Ні, я не ганю, я просто поважаю її потреби.
3. У Я завжди слухаю її. Я можу запитати кілька питань, щоб краще зрозуміти її. Але я не намагаюся вирішити свою проблему, поки я запитав. Хочу сказати, що вона потребує. Просто послухайте. Ви розумієте, що занадто.
4. У Я завжди м'який з нею.Моя дружина ніколи не почне іржаві слова від мене. Я люблю її занадто багато, щоб бути різними. Якщо ми сперечалися, я не даю емоцій, спілкуюсь ввічливо до своєї дружини і завжди намагаюся запам'ятати, як важливо вона мені.
5. Умань Політові слова – вираз ніжності. Коли я говорю з дружиною, мій виступ наповнений словами «завдяки тебе» і «запалення». Я намагаюся зробити свою мову, відповідаючи всім своїм почуттям, і я розмовлю з дружиною особливим чином, як ніхто інший.
6. Жнівень Нова зачіска або наряд - Я завжди намагаюся помітити і зробити комплімент. В компанії друзів я чую свої зусилля і розповісти про свою дружину. Мені подобається, як вона фарбує, як вона долає лазію, забирає ранок на біг, як вона піклується про інших.
Я люблю її, тому я чую її для всіх цих речей. Я це навіть коли вона не навколо. Я хочу, щоб кожен знав, що це дивовижна людина.
7. Про нас Я не боїться обов’язків Деякі речі, такі як видалення сміття, капітальний ремонт будинку, мій обов’язок у нашій родині. Я завжди це зробити, можливо, не відразу, але я обов'язково зробити. Я не хочу обтягувати її зайвою роботою.
8. У Послухайте, я бачу, я марафонець. Так дистанція 5 кілометрів нечудова до мене. Недавно, моя дружина помітила, що коли я кажу, «Це тільки 5 кілометрів!», Я можу безперечно відхилити інших людей. Нагадував мені, що один раз 5 кілометрів для мене був величезною дистанцією і потрібно поважати думку інших, бути добрим. І я не кажу, що більше.
9. Навігація Коли я повинен зробити складне рішення, я запитую її пораду. Вона розумна, зрозуміла і знає, як відчувають інші люди. Вона завжди дає цінні поради.
10. Я підтримую всіх своїх снів і я намагаюся заохочувати всіх своїх вчинків. Вона любить малювати, і на її день народження я дав свій арт-клас. Я хочу її виконати всі мрії, і я підтримую її в цьому.
11. Щодня я кажу дружину кілька разів, що я люблю її. Ці слова не втрачають міцності, я завжди говорити з повагою. І вона робить те ж саме. Я хочу, щоб ніколи не сумніватись, що я люблю її.
Все, що я кажу і зробити кожен день має величезний вплив на дружину. Я можу зробити її щасливим, це мій обов'язок чоловіка. Ми постійно прагнемо зробити один одного щасливця.
на www.pinterest.com/pin/330451691380436998/