10 Поради для бігу

53155234

Ми постійно купуємо і несемо непотрібні речі в будинок. Вони накопичуються в шафах, на полицях, в кутах ... В результаті ви живете з почуттям, що неважливо, скільки ви чисте, будинок завжди брудний.

За тиждень до Нового року. Якщо ви збираєтеся викинути з дому, то тепер це час! Засновник блогу 365lessthings Coleen Madsen (Colleen Madsen) поділився своїм досвідом життя.Веб-сайт Я щасливий переклад її порад.

Я ніколи не вважав себе хорошою господинею. Але в 2007 році моя сім'я перейшла з США в Австралію. Новий будинок був набагато меншим, тому я мав вибрати те, що викинути (гей, дати) і що взяти з собою. Я зумів, але в основному, тому що я не був інший вибір.

Мій чоловік через кілька років, тому я був готовий переходити в ще менший будинок. Так мені довелося позбутися від пучок речей знову. Я не знаходився.

І тоді я придумав ідею: Покинути один непотрібний пункт в день для наступного 365 днівй Ну, я маю багато, щоб бути гордим: Я зробив план, і це було так просто і приємно, що я подовжив його ще два роки!

У три роки я кинув більше 1000 непотрібних речей з дому, і дихання набагато простіше. Крім того, я зрозумів, що У позбавлення від ягняти є кілька ключових принципів:

1,1 км Якщо ви просто заміняєте старі речі з новими, то витрачаєте час. Зменшити кількість речей, які ви перевозите додому. Купити менше. Поставити ваші друзі, щоб дати вам дрібниці. Довірте мене, ви не пошкодуєте. Це круто. Одягнена Жінка Голий чоловікІ це один і той. . й

2,2 км Покиньте не менше одного зайвого дня, але без фанатизму. Є речі, які не можна обійтися без: неприємно їсти з пластикових страв або спати на підлозі, наприклад. Але вам точно не потрібно, щоб люстра на полиці.

Ви знаєте, що я відчуваю себе по-різному. Мій будинок став більш просторим протягом декількох років, тепер зберігає необхідний мінімум предметів. Зараз мій будинокдоЦе місце для життя, не склад.

3. У Не варто відразу відкинути речі, які не потрібні, але дуже шкода для них. Ви, ймовірно, отримаєте швидко. Почати з чогось, що легко входить до складу. Поступово ви будете брати участь, і позбавляючи те, що відкинути і що залишити позаду буде легше і простіше.

4. У Якщо ви не починали, перейдіть через ваші речі і вирішіть, що викинути, і що можна продати, враховуючи для переробки, дати або пожертвувати. Написати його вниз.й Чим краще ви готуєте, тим простіше буде брати участь з речами і, швидше за все, ви отримаєте весь шлях.

Я продаю багато речей на eBay, торгував їх на Freecycle, або взяв їх до місцевих комісійних магазинів і притулку. Звичайно, є багато варіантів і ви можете отримати самостійно.

5. Умань Ви не залишаєте зайвого предмету, тому що ви «збудете» тільки маєте те, що ви любите і використовувати. Не дозволяйте провинуватити (Джон спробував так важко підібрати цю іграшку) або інших людей диктувати те, що тримати. Вирішити, що робити з ними.

6. Жнівень Не боятися кинути щось. Ви повинні чесно відповісти на питання: чи потрібно це? Багато предметів в будинку здаються корисними, але не сприяють щастя, благополуччя або зручності. Потрібно розуміти різницю. Наприклад, якщо ви живете разом, рідко приймаєте гостей і не є шефом, чому б ви хочете 20 десертних та 8 сковорідок?

7. Про нас Намагайтеся передати іншим особам, які речі в подарунок не потрібні Є багато способів порадувати близьких, не даючи зайвої речі, яка з часом перетвориться в пилозбірник. Отримуйте повідомлення від людей. Якщо ви хочете подарувати вам подарунок, нехай це буде новий досвід, пригода, проведений разом.

8. У Не намагайтеся облаштувати будинок максимально Неймовірно, що вам потрібно багато постільної білизни, посуду або фігурок. Не готель. Оцінити свої потреби в сім'ї: натовп гостей не приїжджає щодня, і в цьому випадку страви можуть бути запозичені з сусідів. Що я зробив.

9. Навігація Не викинути чужі речі без дозволу власника.Кожен має право вибрати те, що вони потрібні.у тому числі молоді діти. Поставити їх, щоб думати і вибрати для себе, що вони можуть дати. Вони не можуть нічого робити, щоб знову попросити в місяць. Ймовірно, це буде можливо, щоб вони перенесли більше і більше нових речей в будинок і зрозуміти різницю між утилітою і змою.

10. Кожна людина, яка ви займаєтесь життям – якщо тільки кілька хвилин, але все одно. Час очищення або ремонту, час купити і вибрати, який светр купити, червоний або зелений. Не кажучи вже про час, коли ви витрачаєте гроші на оплату за купівлю або вивезення кредиту. Зробіть свідоме рішення, щоб витрачати менш дорогоцінний час у вашому житті. для пошуку, купівлі та власних речей.

Ці принципи допомогли мені за останні три роки. Коли я починав, я не збираюся викинути. Я думав, що це було дуже важко завдання, але це в кінцевому підсумку стала способом життя і врятував так багато грошей, які ми зараз живемо в красивій маленькій квартирі (менше попереднього будинку, але нам достатньо) з чудовим видом на море і спортзалом в пішохідній відстані. Я думаю, що ми будемо любити. Без ярусу і походу, життя буде легко.

Джерело: Мінімаліст
Переклад: Веб-сайт
Огляд: giesendesign

Веб-сайт: www.giesendesign.com/design/