80-річний бабуся, що подорожував в Діснейленд Європа

Після того, як крок за певним віковим пороєм, ми самі будуємо стіну, призначену для відокремлення нас від саморозвитку і руху: «Що танцює я маю на 60?», «Я не відвідую Парижа в молоді, і тепер, в 75, і не мріяв про це». Для левової частки населення, роки є своєрідним обмежувачем, повністю відрізаючи можливість жити як цікаві, так і активні, як вони були 20-40 років тому. Всі несправності стереотипів – навіть якщо серце вимагає виконання, а ніжки готові кидати в напрямку невідомого, розум направляє «стоп» і сидить на затишній стіл перед телевізором або в саду.

Але ми просто не маємо права уповільнювати, якщо умова дозволяє працювати на максимальному рівні! Веб-сайт Це стара леді, яка жив вісім десятків років не завадила її від підкорення всіх Діснейлендів Європи.

80 років Лондон, Таїланд, Франція, Іспанія ... Прогулянка по Дійсландськи в Карпатах! Це мій Apashka!, дівчина названа Aydin Toksanbaeva захопила фото на її Facebook сторінку. У зв'язку з тим, що запис набрав сотні реппостів і тисяч подобань, і все тому, що картина була грандіозною, яка викликала захоплення громадськості!

Лена Токсанбайєва, мешканець Казахстану, становить 80 років, і вона доведена особистим прикладом, що вік є тільки числом. Під час планування одного з поїздок за кордоном, сина Лени прибув здавалося б трохи божевільної ідеї: «Дякуемо!»

За 80-річну жінку, яка ніколи не проїдала за кордоном, пропозиція піти в Лондон, вперше здавалося б, жарт, але діти визначилися, і бабуся погодилася. Я не хочу, я боївся літати. Але рейс вийшов добре, вона каже.

Р

Р

Почати! Після поїздки до Великобританії слідують відпусткою в Іспанії, Таїланді, Парижі. До речі, в Парижі Лена викликала захоплення інших в Діснейленд Парк у Франції: вони не могли вірити очі, коли вони побачили Бабця, впевнено ходиться до одного атракціону після іншого, І поки вона спробувала все!

Apashka має особливу любов до моря, в якому він може плавати за години. Згідно з онуком, бабуся не виходила з теплої води в Таїланді, насолоджуючись м'якими хвилями зі склянкою молока Піна Colada. З екзотичних у вигляді сушених стяжок і локусів жінка відмовилась, але кокосові супи дуже люблять.

Апашка має дві основні правила подорожі. Перше національне плаття, яке бабуся завжди вірний. Другий розклад сну. Він не дає жодних обставин. Лена Токсанбаєва вважає головним секретом енергії та міцності.

р.

957593

3250Р. 3700Р.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8