25 парадоксичних фактів про життя, які ви розумієте, якщо ви думаєте про це

Сайт пропонує відобразити на життя. Це буде досить самобутні рефлексії, що сприяють розслабленню і здатні презентувати знайомі речі в несподіваному світлі. Просто розслабляйте, дозвольте мозку «віддати», і ви налаштуєте на бажану хвилю. Так, .

Якщо живопис - мистецтво декорування простору, то музика - це мистецтво оформлення часу. Якщо люди не мають очей, ми навіть не знаємо колір існували. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. поліцейські поліції, які здійснюють злочини на нозі, повинні світлі сині спалахи на їх взуття. Я задаю, що мій собака мені. Якщо у вас є принтер 3D, то ви можете теоретично обміняти набори Lego через торрент. Додатковий набір зубів буде набагато корисніше на 60, ніж на 6! По-перше, автомобільні користувачі мали систему, щоб автоматично уникнути ДТП і принести додому навіть сплячі і п'яні драйвери. А потім подарували кінь. Уявіть собі голий номер, наповнений людьми, які ви не знаєте. І кожен хоче зв'язатися з вами. Це життя собаки. Або коти. У дитинстві всі жарти за участю статевих органів вважаються дорослими. І коли ми ростемо, ми сприймаємо цей гумор як пологів. Коли перша дитина народжується на Марсі, «Планета Народження» повинна з'явитися в паспортах всіх людей. Якщо ви не зустрінете, ви зустрінете і проведете решту свого життя. Уявіть, як страшні коні будуть виглядати, якщо вони були Якщо у вас немає дітей, ви єдиний в прямій лінії своїх предків від Адама. Настає час в житті кожної дитини, коли батьки пускають його і ніколи не приймають його знову. Людина не може повністю зрозуміти, як працює мозок людини. На планеті з'явився такий короткий період. Марс є єдиною планетою в Всесвіті, яка перебуває виключно роботами. Якщо ви подрібните палубу карток, ви отримаєте поєднання, яке ніколи не існувало в Всесвіті до. Вік людини - це кількість разів, що він орбітував сонце. Наскільки людський мозок може судити, людський мозок є найбільш складною людиною. Не було жодного атома, що залишився в моєму тілі, який зробив його на пологах. З тих пір вони замінювали багато разів. Я така ж людина? 80 найбагатших людей у світі мають більше грошей, ніж інші 3,5 мільярди доларів. Ми ніколи не побачимо себе знову. Максимальне зображення в дзеркальному режимі. Прибирання незамінно переміщається бруду від одного до іншого! Ви завжди бачите ніс, це просто ваш мозок, що фільтрує цю непотрібну інформацію.

через Mixstuff.ru/archives/97254